• Announcements

  • dj-zombi

   Pristup forumu neregistrovanim posjetiocima   04/10/2017

   Od danas gosti (neregistrovani posjetioci) vise nece moci vidjeti forum, osim sekcije "Uputstva i Pravila".   Razlog?   Eto bas zato!   Znaci, da bi citali forum registrujte se i udjite sa svojim nadimkom.

kuvar

Members
 • Content count

  934
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About kuvar

 • Rank
  Dzomba

Recent Profile Visitors

862 profile views
 1. Ово са утакмицом у Сплиту је гранична ствар. Повратка нема. Тумор једе сам себе. Студио (миг, маниту, ликота...).
 2. Кувар и онако ријетко мисли.
 3. Ниси ниђе. Ал некако се само намеће.
 4. Па ово што Гром говори можда личи на бајку, али није. На нашу велику несрећу.
 5. Normalno.......za učinjeno je kriv Pravoslavni Mitropolit.
 6. Уствари сам мислио зашто си покрај те муке знао помислити на мене и Грома. То ти дође као додатна мука. ? Нек си се ти нама вратио. Жив и здрав био. Заједно смо јачи.
 7. Крај све муке што ти је и то требало. ??
 8. Nek reče u lokalnoj birtiji da nije ustaša, da mu se gade i oni i njihove metode i nek ode da upali svijeću na neku od jama u Velebitu. Nek objasni komšijama da je Ante bio zločinac, a ustaše obični koljači bez savjesti. Meni ne mora. Ni tebi, ni većini na ovom forumu.
 9. Podugačak, ali ne baš jasan odgovor. Svima je poznato da su ustaše upravo preuzeli infrastrukturu hss. Metode predratnog hss i ustaša su slične, a cilj isti.Tu im je bila najjača podrška. No na stranu to. Vidim da ti odvajaš vjerovanje u hrvatsku državu od vjernosti ustaškoj vlasti iako ne postoji niti jedan dokaz za to, upravo suprotno, čak i Tuđman to potvrđuje. To potvrđuje i ikonografija toliko godina poslije. Razlike su minimalne, metode slične, osim što pojedinci kao ti ovdje dolaze sa ovakvim pričama. Čemu služe tvoji tekstovi na ovom forumu, češći i obimniji, od većine drugih učesnika? Ja sam te pitao kad već imaš toliku želju da se družiš sa nama, kakav je osjećaj vjerovati u državu koja je stvorena na jamama, logorima, krvi i kostima nevinog naroda, ukradenoj prošlosti žrtava, falsifikovanoj istoriji, konvertitstvu i kukavičluku? Nekad kad te noću probudi neki neprijatan zvuk pa ne možeš zaspati, možda pomisliš kako je to u otetoj, krvavoj koljevci njihati svoje dijete? Kakav je blagoslov na toj i takvoj državi? I čiji?
 10. Mene baš interesuje kako ti kao nasljednik pravovjernih ustaša gledaš na te logore. Cijela familija ti je bila u ustašama i koliko sam shvatio prilično aktivna. Možda nisu učestvovali direktno u ubistvima, ali bili su dio tog sistema i vjerovali u njega. Pitanje je, kako opravdavaš najbliže rodjake koji su aktivno učestvovali u stvaranju države, čije je princip bio uništenje drugog naroda uz nezamislive zločine nad djecom, ženama i starima?
 11. Pa dobro znali su. Al neko je morao ispratiti situaciju, da nebi bilo nepredvidjenih momenata.
 12. Prva slika, odmah do grba.....Stanišićev izaslanik za Krajinu, sa crvenom beretkom. Pod budnim okom službe i Crkva i država i vojska. Simbolično.
 13. Kakav pogled u gazde. Igrajte se djeci, samo vas gledam.