Kubus

Baned
 • Content Count

  658
 • Joined

 • Last visited

About Kubus

 • Rank
  Dzomba

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hrvatska

Recent Profile Visitors

551 profile views
 1. Ne mislim Hrvate Jugoslavene, već na Jugoslavene koji se nikad nisu osjećali kao Hrvati n.pr. Vesna Pusić i njena familija. Ti najkulturniji i najobrazovaniji bi nas ponovno spajali u jednu državu i kad se ta država počne raspadat neće oni u rovove.
 2. Otkud ti to kad je sjedište policije za Ličko-Senjsku županiju u Gospiću, a tu nema onih koji su bili u RSK, takvi su u Vukovaru. U Liki imaš Srba koji su bili u RSK na položajima u pojedinim općinama. Kad sam upozorava Ratnika na policiju mislio sam da ne vozi prebrzo, da ga policija ne uvati. Bilo bi dobro da stane na odmorištu Zir i ofriška se kod Macole. Ne valja vozit umoran. Ako se razbije moga bi završit u bolnici kod Dade Milinovića. Tad bi ga moga posjetit, jer stalno prolazim pored bolnice. Ja imam PTSP samo iz škole.
 3. Nastavak na prethodni post. Ne tražimo neprijatelje, imamo ih. To su Jugosi, To je naš dublji sukob koji traje jako dugo.
 4. Pa napisa sam da sam sam sebe posla. Ne moram se pazit od onog što je javno poznato, a znaš da sam iz zajebanog kraja. Srba sam se uglavnom rješio 95. al nikako da se rješim Jugosa koji bi nas opet spajali.
 5. Ratniče pazi kako voziš po autoputu, na ličkom dijelu je opasna prometna policija.
 6. Ako se uzme u obzir da sam se u HDZ upisa 1990., onda bi se moglo računat da me je posla HDZ, to jest ja sam sebe kao nekadašnji član, jer nisam platija članarinu priko 20 godina.
 7. U mom kraju znaju da sam tu na isturenom položaju i rovarim. U kafiću mi daju savjete kao: treba si im napisat vako il nako, ja bi njima skinija sve po spisku ( i odma dobija Ban), zovnde i da dođu čim prvo oslobađat Krajinu dok nas noge služe, teško je u jednoj ruki nosit pušku, a u drugoj šljaku.
 8. Popiješ kavu u Kninu, spustiš se ma autoput Zagreb-Split nagaziš gas i za par sati si na Jelačić placu na novoj kavi.
 9. Baš bi dobro doša Šešelj ovih dana. Pada snjeg ka blesav. Moga bi mi Šešelj pomoć čistit dvorište od garaže do ceste. Baš mi je ka Muji u onom njegovom pismu iz Kanade, Taman očistim pristup, uđem u kuću i skinem čizme i jaknu, a ono propiči ralica prema Karlobagu i zatrpa mi ulaz. I što možeš, obuci se, lopatu u ruke i razbacuj. Tu bi vojvoda moga skinut trbušinu koju je nakupio u Hagu.
 10. Pošto i ja ne želim bit gubitnik pazim što Šešelj govori pred našom ambasadom (ovo je da ostanem na temi). Šešelj stalno govori o granici na potezu Virovitica-Karlovac-Ogulin-Karlobag. Moja kuća je na cesti za Karlobag i zato sam jako oprezan. Taman sam rješio legalizaciju garaže i štale, platio takse, uskladio katastar i gruntovnicu. Sad kad sam to rješio nema teorije da Šešelja pustim u dvoriše, ima da ga upucam kao kera uz tarabu. Radi gore navedenog molim da li se negdje može nać karta s precizno iscrtanim granicama Velike Srbije. Uništavanje Srbije nije naš cilj. To će obavit Šiptari i to ne puškom, nego razmnožavanjem.
 11. Trebali ste se više cjenkat, pristali ste na nisku cijenu. Da ste malo duže odbijali bilo bi svašta. Franjo je bil Zagorec, a oni su malo teži za davat peneze. Daju samo kad im se višestruko isplati.
 12. Nije to voda iz ravničarskih bunara. ova stiže s Velebita. Zubi trnu od studeni. Konobar nije Hrvoje, ali parsto metara dalje živi jedan Hrvoje pa ga mogu zvat da dođe. Čini mi se da nisi zapazio da je vlasniku ime Tomislav, a prezime Pavelić. Ne sekiraj se za Dinamovce, ima tu i Hajdukovaca. Purgeri su tu mirni, na našem terenu mi zapovidamo. Baranjac i Hajduk???