gnr

Poznati hrvatski svećenik veličao ustaštvo za vrijeme sp

Recommended Posts

Da, baš to, "Još ni ne zna da je svećenik", iako je svećenik 20 godina. On moli Boga da blagoslovi nogometnu reprezentaciju a dnevno umre 20 hiljada djece od gladi, Boga bi trebalo zazivati za druge stvari a ne za ono najniže ''Ja i ja, moja stražnjica, moja nacija i repka, evo ih ide im dobro, pa idem samog Boga moliti za blagoslov i pomoć a sve samo iz jednog razloga - ja i moja guzica i moja nacionalna pripadnost" a veličanje crnokošuljaša da i ne spominjem i tu se vidi sva bijeda tog svećenstva u Hrvatskoj. Za njega sam mislio da nikada ne bi otvoreno hvalio crne dresove i košulje, ali ponjelo ga je i pokazao je ko je.

 

I da vidimo dešavanja tokom sp i šta se točno dešavalo u Hrvatskoj i reakciju Srba s interneta.

 

"Ovime smo pokazali koju mi moc imamo da je to nevjerovatno. Mi smo bogovi nogometa na balkanu...to zapamtite!!! Mi smo izmislili nogomet za vas! 

 

i onda mu ovaj odgovara.

 

"Tako je braco Srbi, procitajte ovaj komentar pa i dalje navijajte za njih i podrzavajte njihovu reprezentaciju, otprilike 99% njih tako i razmislja! A uzgred procitajte njihove komentare kada smo mi igrali finala u kosarci i vidite za koga su oni navijali i koga su podrzavali, nas nisu sigurno! Naucite vec jednom sa njima samo sistem reciprociteta, ne kazem da ih treba mrzeti kao oni nas, daleko od toga, ali nikako za njih ne treba navijati jer oni to nikada nece vratiti, iskoristice prvu priliku da nas provociraju i ismevaju se kada mi izgubimo, zapamtite to!"

 

"Mislim da Rusi nisu najbolje razumeli protiv koga se bore. Na žalost. Jer da jesu, verovatno bi sa drugačijim žarom posmatrali ovu utakmicu koja je bila ništa drugo nego mali fudbalski otadžbinski rat. Ključno je razumeti da Hrvati nikada nisu bili iskreni akteri u jugoslovenskom projektu, već samo korisnici istog u ostvarivanju velikohrvatskih i opštih fašističkih interesa."

 

"Očekivali ste nešto pametno od potomaka crnokošuljaša koji su poput hijena jurišali na Staljingrad?"

 

VmWAcUs.jpg

 

"Postoji jedan još očigledniji dokaz hrvatske fascinacije nacizmom, u direktnoj vezi sa ovim svetskim prvenstvom, ali ga nažalost nijedna redakcija do sada nije prepoznala: Na zvaničnom youtube kanalu Ministarstva odbrane Republike Hrvatske, objavljen je video snimak kojim pripadnici Oružanih snaga RH šalju "pobjednički pozdrav svojoj reprezentaciji", pominjući između ostalog i "Krila Oluje". Međutim, centralni slogan koji u toku čitavog snimka pripadnici njihove vojske uzvikuju ("Jedno srce, jedna duša, jedna Hrvatska") neodoljivo podseća na Hitlerov slogan iz 1935 godine "Jedan narod, jedno carstvo, jedan vođa" (Ein volk, Ein reich, Ein fuhrer) i verovatno jeste bio nadahnut upravo njime. To je slogan kojim se pozivalo na pripajanje Austrije Nemačkoj i otimanje Sudetske oblasti od Čehoslovačke, radi ujedinjenja svih Nemaca u jednu državu."

 

"Zaista se trudim da budem normalan, da ne delim ljude po nacionalnosti, po boji kože... Onda se desi da hrvatski fudbaleri slave pobede uz pesme dobro poznatog pevača, da grle navijače u majicama sa ustaškim simbolima, da uzvikuju ovakve parole... Desi se da Milojko Pantić kaže da su oni koji navijaju za Ruse klerofašisti... 
I pitanje: Šta bi bilo da je nekim slučajem, neki srpski fudbaler uzviknuo "Kosovo je Srbija"?"

 

"Ministarstvo odbrane Hrvatske na zvaničnom jutjub kanalu objavilo spot u kojem se izgovara rečenica "na krilima oluje za fudbalsku oluju. Objasnite mi još malo kako vi zapravo navijate za komšije i dobar fudbal"

STIdcvU.png

 

"Kad pomru generacije koje pamte Jasenovac i Oluju. Onda će opet biti pokolja. To potpisujem. Dobro ih poznajem. Ovo nema veze dal te vole ili su ti prijatelji. Baš takvi su klali i '14 i '41 i '92. Iks slučajeva sam čuo i neke lično poznajem"

 

rakitic-tompson.jpg

 

'''Ništa mi ne izaziva takvu mučninu i teskobu u testisima, vrtoglavicu sa grčenjem vilice od blama i "cringe" visokog intenziteta kao kada se Srbi uvlače u bulju Hrvatima.
Nikada mi neće biti jasan taj stepen jada i manjka samopoštovanja. Nije to ni komunizam i jugoslovenština, to je neka vrsta štokholmskog sindroma, neka ozbiljna patologija. "Krug dvojke" je bolestan i mora da se leči. Boluje od želje da se na sve moguće načine dopadne svemu što je zapadno od Srbije.'''

 

"Zamislite kako je nama iz Krajine... sve su nam uzeli 1995 i kucu i zemlju celu djedovinu... meni su babu ubili jer nije htela da ide... razmislite jos jednom kako je vasem narodu tamo pre nego sta pisete "Bravo komsije" 

 

i onda jedna budala: "Ja sam Srbin iz Vojvodine, meni nijedan Hrvat nije apsolutno ništa skrivio i navijam za njih da osvoje. Vaši problemi me ne dotiču."

 

i odličan odgovor
 

"Pravi srpski odgovor. E neka si mu rekao. To sto su njemu ubili nekog tebe se ne dotice i ti ipak volis te ubice . Jer zaboga te ubice nisu nikog tvog ubile"

 

"Pričali bi oni i o nekim drugim ratovima i bitkama ali ih nemaju.Najgore od svega što to čak i nije bio rat hrvata sa nekom drugom zemljom već rat protiv nacionalnih manjina.Ne zamerimo im..."

 

"Treba ovo kapirati kao njihovu političku mantru. U svakoj prilici spominju taj domovinski rat. Ali fascinantno je da je on gotov pre ravno 23 godine i idalje im je glavna tema u javnom i političkom životu. To je baš baš bolesno."

 

"E zbog ovakvih izjava ne mogu da budem za njih, u svakoj pobjedi ili porazu protiv bilo koga, oni spominju direktno ili indirektno Srbe, imam osjecaj da sve sto rade u zivotu zamisljaju kao da su im Srbi na suprotnoj strani, na zalost takvih nije mali broj!"

 

"Tužno...da jedan predsednik fudbalskog saveza jedne ozbiljne reprezentacije poput Hrvatske koja je na ovom prvenstvu osvajanjem 2. mesta ostvarila najveći uspeh u svojoj istoriji koji će još dugo dugo neponovljiv za nju, da i nakon toga umesto da se raduje zbog toga on pominje neke ratove iz prošlosti i poredi ih sa sportom.....tuga!"

 

"Voleo sam da hrvati uđu u finale da bi ih poraz više boleo. Tako blizu, a tako daleko. Nikad vi nećete dodirnuti taj pehar koji će Srbija osvojiti uskoro. Vama ostaje da se ponosite genocidom jer ste jedino u tome prvi. Drago mi je što je Šuker lupio šamar svim naivcima koji su navijali za tu ekipu."

 

DiXxK-rX4AAJC7M.jpg

 

 

"Oduševiš se igrom Hrvatske protiv Argentine, čestitaš, vidiš gomilu lepih komentara a onda saznaš (Lovren) da su Modrić i ostali u svlačionici slavili pevajući "ČAVOGLAVE". Ma bežite, bre, u......Stoko šovinistička. Nema tu leka, a vi kako hoćete

 

"Ogroman broj Beograđana, u svim anketama, kaže da će u susretu Rusija-Hrvatska navijati za HRV. Nakon svega. Nakon što su fudbaleri HRV, posle meča s Argentinom, u svlačionici pevali Tompsonovu ustašku budnicu "Bojna Čavoglave".Samopoštovanje, šta to beše. NEMA NAMA SPASA."

 

"Ne osuđujem, niti imam pravo, ne komentarišem, samo pitam; možete li zamisliti da MARIN ČILIĆ javno kaže da navija za Srbiju."

 

"Varate se svi vi koji mislite da sam ja protiv Hrvatske, protiv svake Hrvatske. Ne, gospodo, JA SAM PROTIV PROUSTAŠKE HRVATSKE, a ova je takva od 
Tuđmana do danas. ONAJ KO TO NE ZNA, I NE ZNA ŠTA JE USTAŠTVO, BOLJE DA ĆUTI."

 

"Zbog vređanja Rusije, Domagoj Vida, hrvatski reprezentativac, od strane FIFA kažnjen opomenom. Inače, predviđena kazna, dve utakmice neigranja.
Šta ono beše sa Miloradom Čavićem, kad je poručio da je Kosovo Srbija?
Srbi, zaboravite da ćemo ikada biti ravnopravni među narodima."

 

 

"Fudbaleri Hrvatske pevaju ustašku "Bojna Čavoglave" i urlaju  "Beograd gori", a Srbi navijaju za njih. Težak poremećaj, težak."

 

"POZNAJEM ČOVEKA koji punih 27 g. piše i priča da je savremena Hrvatska stvorena na mržnji prema Srbima i simpatijama prema NDH i ustaštvu. Zbog toga mu, uglavnom u BG, lepili etikete, napadali ga, satanizovali...a vreme pokazalo da je u pravu. Da, čovek se zove R. Dmitrović"

 

"Oni koji ne veruju meni, veruju, siguran sam, B. Dežuloviću. Kaže da je HRV imala velike igrače koji su bili srpske nacionalnosti, ali da je uvek bila ista priča. 
"Ako si hrvatski Srbin, to ne samo da ne možeš reći, nego ćeš tvrditi i naglašavati da si Hrvat“, tvrdi Dežulović."

 

"Komentatoru RTS-a, Aleksandru Stojanoviću, zameraju što je utakmicu Engleska-Hrvatska komentarisao "bez emocija", odnosno što nije urlao kao navijač, kad su padali golovi. Tim povodom Hrvatska televizija snimila specijalnu emisiju.
Kako ovo može da se nazove?
Ludilo, ipak, nije."

 

"MOŽETE LI ZAMISLITI DA JERMENI NAVIJAJU ZA TURSKU?"

 

"Izađite na hrvatske portale, društvene mreže, i videćete da su se fudbaleri Hrvatske, oni za koje je navijala "građanska Srbija,  po sletanju na zg-aerodrom, najradije slikali s TOMPSONOM. A čujte fakini, to je tak građanski i uljudbeno."

 

"Od svih javnih ličnosti države Hrvatske - u otvorenom autobusu kojim su fudbaleri Hrvatske putovali od aerodroma do centra Zagreba-prisutan je samo TOMPSON.
Na opšte zadovoljstvo "građanske Srbije". Ovo nije ironija."

 

"Jednom ustaša uvek ustaša
Kriza identiteta je uvek prisutna u lažnoj hrvtaskoj naciji koja slavi ubijanje Srba sa ovakvim spodobama"

 

"Organizujte koncert TOMPSONA u beogradskoj Areni i u glavu se kladim da će biti više publike nago kad je bio Dino Merlin."

 

"Imate li bar delić STIDA, vi BEOGRADSKI NAVIJAČI fudbalske reprezentacije Hrvatske, sada kad je objavljeno da su Rakitić, Lovren i ostali zahtevali da u počasnoj vožnji kroz Zagreb sa njima bude samo jedna javna ličnost-Marko Perković TOMPSON, inače USTAŠA."

 

 

Slikovni rezultat za modriÄ tompson

 


DgnZj9-WsAA0zrD.jpg

Share this post


Link to post

Neki od naslova.

 

"MILOJKO PANTIĆ UVREDIO SRBE: Klerofašisti su uz Rusiju?!"


"Navikli smo da Milojko Pantić podilazi Hrvatima po raznim pitanjima, ali je u emisiji na HRT "Otvoreno" prešao svaku meru."

 

 

Bez želje da ga vrijeđam ali ovo je lice imbecila.

 

SP-MILOJKO_620x0.jpg

Share this post


Link to post

Guns, zašto ne prokomentiraš malo doček reprezentacije u Zagrebu? Preko 500 000 ljudi i niti jedan jedini incident. Veselo i dostojanstveno. Plus još dva dana poslje igrači dolaze u svoje gradove i mjesta i u svakom ga dočekuje masa sugrađana i ni jedan jedini incident.

Vidim da je jedan komentator komentirao onu Vidinu "Beograd gori" pa bi gospodinu poručio da prvo pogleda video od početka do kraja a ne da komentira na osnovi naslovnica u informeru, blicu i sličnim "novinama".

Share this post


Link to post

Krenuo je na more preko BiH: Srbi su me kaznili zbog kockica
Policajac me pitao znam li gdje sam. Ja sam mu rekao da sam u BIH, a on je odgovorio da sam u Republici Srpskoj i da bih mogao dobiti batina zbog hrvatskih obilježja, rekao je Dario iz Zagreba...
 

Vidio sam da je policijski automobil stao ispred kafića, ali sam ostao potpuno iznenađen kad je policajac krenuo prema meni, a još više kad mi je rekao da će me kazniti zbog remećenja javnog reda i mira jer nisam ništa učinio, priča nam Dario Strašček iz Zagreba.

Jutro nakon što je Hrvatska pobijedila Englesku i plasirala se u finale Svjetskog prvenstva, on je vozio dvije malodobne kćeri na more. Išao je preko Bosne i Hercegovine te se zaustavio na kavu u Kostajnici, koja je dio Republike Srpske. Imao je na sebi dres hrvatske reprezentacije i zato je platio kaznu od 50 konvertibilnih maraka što je otprilike 200 kuna.
Vrijeđanje pred kćerima

- Policajac me pitao znam li gdje sam. Ja sam mu rekao da sam u Bosni i Hercegovini, a on je odgovorio da griješim, da sam u Republici Srpskoj i da bih mogao dobiti batina zbog hrvatskih obilježja. Rekao je da me zato mora kazniti. Kad sam sjeo u kafić, netko me je prijavio policiji. Zaista nisam ni navijao ni bilo koga na bilo koji drugi način provocirao. Mlađa kći mi se rasplakala, bilo je izuzetno neugodno – prepričava Dario.

Policajac mu je još dodatno rekao da ga neće pustiti ako ne plati odmah i da će ići na sud, pa je shvatio da je bolje odmah platiti kaznu.
'Kontrola će sve provjeriti'

- Uz to mi je naredio i da se odmah presvučem. Pokupio sam kćeri, obukao drugu majicu i odmah napustio grad. Ne mogu vjerovati da se to događa 2018. godine. Bojao sam se i za kćeri jer su mi iz drugih kafića neugodno i ružno dobacivali dok sam razgovarao s policajcem - kaže Dario.

Dok je cijeli svijet tražio “kockasti dres” i divio se igrama naše reprezentacije, Dario je vjerojatno jedni Hrvat koji je dobio kaznu jer ga nosi. U Hrvatskoj strani navijači nisu bili kažnjavani zbog nošenja svojih nacionalnih dresova niti su imali bilo kakvih neugodnosti. Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske smo pitali po kojem je to članku zakona zabranjeno kod njih. Poslali smo im i kaznu koju je ispisao policajac.

- Pripadnici MUP-a Republike Srpske će izvršiti provjere navoda iz upita i o svemu obavijestiti Službu za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu MUP-a Republike Srpske – kratko su nam odgovorili.

Po tom odgovoru se čini da vjeruju da bi moglo biti nezakonitog kažnjavanja, ali treba pričekati nalaz kontrole.

Izvor: 24sata.hr

 

Evo, u liberalnoj Republici Srpskoj policija mimo zakona kažnjava ljude zbog majice. Miroljubiva raja sa strane sipa uvrede i prijeti čovjeku sa dvoje male djece u autu. Guns, kratak komentar na 4 strane molim ako nije problem, kako je ovo sve namješteno i laž i nema šanse da je moguće...

Share this post


Link to post
15 minutes ago, Dirty Harry said:

Evo, u liberalnoj Republici Srpskoj policija mimo zakona kažnjava ljude zbog majice

Taj tip je kreten...kratko i jasno...

Ne mozes doci u kostajnicu tako obucen i glumit frajera...toboze naivan.....to mozda mogu oni domaci koji tamo zive i koji se znaju...ali ovako...svako bi to shvatio kao provokaciju...pogotovo s tim odgovorom....ja sam u bosni i hercegovini.....a zna da nije...

Policajcu moze samo zahvaliti jer ga je najvjerovatnije spasio vecih batina...

Uostalom....pokusaj zamisliti da je obrnuto....nedavno su u zagrebu pretukli francuza...a sta mislis da se faca sa srpskim dresom proseta??

Moras postovati zemlju u koju ides...ja sam cesto u kostajnici i dubici.....nikad ni jedan incident nisam dozivio...iako svi znaju ko sam i sto sam....ali nikad mi nije na pamet palo glumiti hrvatinu tamo i nosit dres ili sl....treba shvatiti da su ljudi ginuli i tamo...a onaj ko je nekoga izgubio...nikad ne zaboravlja...niti oprasta...

 

Share this post


Link to post
4 hours ago, Mrljo said:

kako ljubomora boli ...uf....a zavist tek....uf...

Ti si prikane zaista u problemu . . .

Share this post


Link to post
31 minutes ago, mig said:

Taj tip je kreten...kratko i jasno...

Ne mozes doci u kostajnicu tako obucen i glumit frajera...toboze naivan.....to mozda mogu oni domaci koji tamo zive i koji se znaju...ali ovako...svako bi to shvatio kao provokaciju...pogotovo s tim odgovorom....ja sam u bosni i hercegovini.....a zna da nije...

Policajcu moze samo zahvaliti jer ga je najvjerovatnije spasio vecih batina...

Uostalom....pokusaj zamisliti da je obrnuto....nedavno su u zagrebu pretukli francuza...a sta mislis da se faca sa srpskim dresom proseta??

Moras postovati zemlju u koju ides...ja sam cesto u kostajnici i dubici.....nikad ni jedan incident nisam dozivio...iako svi znaju ko sam i sto sam....ali nikad mi nije na pamet palo glumiti hrvatinu tamo i nosit dres ili sl....treba shvatiti da su ljudi ginuli i tamo...a onaj ko je nekoga izgubio...nikad ne zaboravlja...niti oprasta...

 

Pa tako nekako mu dode . . .

Nego da te upitam ; jel s tobom sve u redu ?

Share this post


Link to post
9 hours ago, mig said:

Taj tip je kreten...kratko i jasno...

Ne mozes doci u kostajnicu tako obucen i glumit frajera...toboze naivan.....to mozda mogu oni domaci koji tamo zive i koji se znaju...ali ovako...svako bi to shvatio kao provokaciju...pogotovo s tim odgovorom....ja sam u bosni i hercegovini.....a zna da nije...

Policajcu moze samo zahvaliti jer ga je najvjerovatnije spasio vecih batina...

Uostalom....pokusaj zamisliti da je obrnuto....nedavno su u zagrebu pretukli francuza...a sta mislis da se faca sa srpskim dresom proseta??

Moras postovati zemlju u koju ides...ja sam cesto u kostajnici i dubici.....nikad ni jedan incident nisam dozivio...iako svi znaju ko sam i sto sam....ali nikad mi nije na pamet palo glumiti hrvatinu tamo i nosit dres ili sl....treba shvatiti da su ljudi ginuli i tamo...a onaj ko je nekoga izgubio...nikad ne zaboravlja...niti oprasta...

 

Ma sve to stoji, u pravu si, samo pitam Gunsa šta on misli o ovome jer po njemu takve stvari se dešavaju samo u Hrvatskoj.

Share this post


Link to post
9 hours ago, grom said:

Pa tako nekako mu dode . . .

Nego da te upitam ; jel s tobom sve u redu ?

Sve ok grome....hvala na pitanju...

Share this post


Link to post
53 minutes ago, mig said:

Sve ok grome....hvala na pitanju...

Da da , bas mi je drago . . .

Primjetio sam vec u sledecem postu , da je sa tobom sve OK.:rolleyes:

 

A ono sto se tice nepismenog rokera , si u pravu . . .

Pise konstantno necitko , neshvatljivo i izmislja brate .

Mnogo izmislja . . .

Kako o Jasenovcu tako i o pojedinim fudbalerima . . .

 

Slusajde ti rokeru , upamet se  i ne bacaj ljagu , na "fudbalere" . . .

Share this post


Link to post
1 hour ago, grom said:

Primjetio sam vec u sledecem postu , da je sa tobom sve OK.:rolleyes:

Aj aj....znas ti dobro sta je pjesnik htio da kaze....

Te fore cuvaj za ove mladje sto dolaze i koji te ne poznaju...:)

a sto se fudbalera tice.....sve stane u jednu recenicu...

neka pati koga smeta...

Share this post


Link to post
15 hours ago, Dirty Harry said:

Guns, zašto ne prokomentiraš malo doček reprezentacije u Zagrebu? Preko 500 000 ljudi i niti jedan jedini incident. Veselo i dostojanstveno. Plus još dva dana poslje igrači dolaze u svoje gradove i mjesta i u svakom ga dočekuje masa sugrađana i ni jedan jedini incident.

Vidim da je jedan komentator komentirao onu Vidinu "Beograd gori" pa bi gospodinu poručio da prvo pogleda video od početka do kraja a ne da komentira na osnovi naslovnica u informeru, blicu i sličnim "novinama".

 

Heri, mješaš teme i komentar ti je bezveze.  Pitaš me o da komentiram da nije bio ni jedan incident, zašto bi bio i kakve to veze ima sa svime što sam stavio gore. Ni na tomsonovom koncertu nema incidenata. I Hitler je imao okupljanja bez ijednog incidenta. A ovdje imaš veselje - doček gdje su Hrvati dočekali svoje nogometaše koji su drugi u svijetu. Samo po sebi se podrazumijeva da neće biti problema. 

Share this post


Link to post
18 hours ago, Mrljo said:

kako ljubomora boli ...uf....a zavist tek....uf...

 

Još kad bi ti znao razmišljati izvan kategorija "Ja i moja stražnjica, evo Hrvati igraju dobro a ja sam Hrvat pa se moja stražnjica identificirala sa njima jer smo iste nacije", gdje bi ti bio kraj, o tome je pisao i Klauški, ljudi misle da je to njihov uspjeh jer su iste nacije kao tih 11 milionera. Jedno je normalno navijati za svoju zemlju drugo je postati ljiga koja provocira i ništa drugo ne zna osim slaviti uz ustaštvo i pisati neka pati koga smeta i o nekakvoj ljubomori. Takvi ljudi, život im je uništen, nemaju svoju snagu i životnu volje da naprave nešto, pa se identificiraju s tim nogometašima koji s njihovim životom i njima zapravo nemaju nikakve veze, niti će im pomoći, samo će im služiti da svoju nesposobnost kriju iza njih jer je stražnjica vidjela da su iste nacije. Koja tuga. Koji poraz njih kao ljudi. Kažem, jedno je normlano navijati za svoju repku, a ovo je nešto drugo.

 

i da si pročitao gore o čemu se piše, vidio bi da uopće nema komentara na nogometne rezultate već na ustaštvo. Budeš ti to već, samo polako.

Share this post


Link to post
1 hour ago, mig said:

neka pati koga smeta...

 

 

Kad već moramo čitati ovakvo direktno ljigavljenje sa podebljanim slovima na Krajinaforce forumu,

 

 

Neka pati koga smeta, Francuska je prvak svijeta.

Share this post


Link to post
1 hour ago, gnr said:

 

Još kad bi ti znao razmišljati izvan kategorija "Ja i moja stražnjica, evo Hrvati igraju dobro a ja sam Hrvat pa se moja stražnjica identificirala sa njima jer smo iste nacije", gdje bi ti bio kraj, o tome je pisao i Klauški, ljudi misle da je to njihov uspjeh jer su iste nacije kao tih 11 milionera. Jedno je normalno navijati za svoju zemlju drugo je postati ljiga koja provocira i ništa drugo ne zna osim slaviti uz ustaštvo i pisati neka pati koga smeta i o nekakvoj ljubomori. Takvi ljudi, život im je uništen, nemaju svoju snagu i životnu volje da naprave nešto, pa se identificiraju s tim nogometašima koji s njihovim životom i njima zapravo nemaju nikakve veze, niti će im pomoći, samo će im služiti da svoju nesposobnost kriju iza njih jer je stražnjica vidjela da su iste nacije. Koja tuga. Koji poraz njih kao ljudi. Kažem, jedno je normlano navijati za svoju repku, a ovo je nešto drugo.

 

i da si pročitao gore o čemu se piše, vidio bi da uopće nema komentara na nogometne rezultate već na ustaštvo. Budeš ti to već, samo polako.

Kad je Zvezda osvojila '91. godine kup/ligu prvaka ili kad su kosarkasi postali svjetski prvaci, te uspjehe su takodjer slavili "ljudi unistenih zivota, koji nemaju zivotnu volju i snagu da naprave nesto"? Je li to slavlje bilo poraz njih kao ljudi? Ili se sve ovo odnosi samo kad Hrvati slave svoje sportske uspjehe? 

Share this post


Link to post
4 hours ago, gnr said:

Neka pati koga smeta, Francuska je prvak svijeta

Neka pati koga smeta....

Mene ne....

sasvim sam zadovoljan s onim smo postigli i kakve smo sve reprezentacije ostavili iza sebe....za jednu malu drzavu....koja ima stanovnika koliko npr..njemacka registriranih nogometasa je ogroman uspjeh...nemjerljiv..

.i zato...da....

Neka pati koga smeta

 

Share this post


Link to post
12 hours ago, mig said:

Aj aj....znas ti dobro sta je pjesnik htio da kaze....

Te fore cuvaj za ove mladje sto dolaze i koji te ne poznaju...:)

a sto se fudbalera tice.....sve stane u jednu recenicu...

neka pati koga smeta...

:rolleyes:

Pa i ti si izgleda u problemu . . .

Quote

neka pati koga smeta...

Pa ovde se najmanje mislilo  na fudbal . . .

Ali moras priznati , opet bez Srba nista . . . kad se tice prvenstva i fudbala . . .

Modric je slavio i pevao sa coekom koji je osvedoceni srbomrzac.

Fudbaler je ocito zaboravio svoje poreklo.

Majka Radojka je iz porodice Dopuđa iz Krajine (selo Kruševo kod Obrovca).

 

Subašić (otac Jovo) se prilikom odlaska na gol prekrstio onako kako to samo rade pravoslavci . . .

http://informer.rs/vesti/drustvo/389887/ratni-komandant-hrvatskih-specijalaca-zahvalimo-se-braci-srbima-sto-nam-se-ne-svete-oluja-nije-za-slavlje-a-tompson-je-najvece-zlo

 

Share this post


Link to post
9 hours ago, grom said:

Pa ovde se najmanje mislilo  na fudbal

Auu grome....pa tebi je losije nego sto sam mislio....

izgleda da "jal" nije samo hrvatska bolest....:[|

Share this post


Link to post
4 hours ago, mig said:

Auu grome....pa tebi je losije nego sto sam mislio....

izgleda da "jal" nije samo hrvatska bolest....:[|

hahahaha

Izvini ali jest samo kod vas . . . mi sta radimo ; pokusavamo samo da vam otvorimo oci , kad ste vec ovde . . .😉

 

Ne  prihvatate sopstvenu , kako ti kazes ЈАL ili nevolju , zlo , nesrecu  . . .

Ne shvatate mig da ste u poslednjem ratu ponovno iskoristeni za nesto sto vas jos vise u crno zavija .

Pogledaj , ali trezveno novine o slavlju fudbalera  , koje je ponovno iskoristeno da se dokaze da ste . . .

Eto , necu da kazem , sam kazi .

O Luki Modricu se manje znade nego o Subasicu , pa evo nesto  . . .

Jovo , je ujak Lukin , koji je kao major , bio komandant cetvrte pjesadijske brigade i svedocio u Hagu . . .

Vrlo je tesko pristao na svedocenje , uz obrazlozenje , da ima sestru koja zivi u Hrvatskoj i koja je udata za Hrvata i sestrice koje mnogo voli . . .

Inace , prije rata je Jovo bio direktor trikotaze u Obrovcu . . .

Share this post


Link to post
On 7/18/2018 at 9:01 PM, Dirty Harry said:

Evo, u liberalnoj Republici Srpskoj policija mimo zakona kažnjava ljude zbog majice. Miroljubiva raja sa strane sipa uvrede i prijeti čovjeku sa dvoje male djece u autu. Guns, kratak komentar na 4 strane molim ako nije problem, kako je ovo sve namješteno i laž i nema šanse da je moguće...

 

 

Svašta. Svašta u smislu da stvari gledaš jako skučeno samo da bi neku priču dobio.

 

U Srbiji po BG još krajem 90-tih su se šetali hrvatski sportaši sa hrvatskim obilježima. Primjerice trenirke, ne baš direktno šahovnica kao kod ovog Darka, ali vidjela su se obilježja, natpis "Hrvatska" na leđima, grb na gornjem dijelu trenirke i slično. U RS Srbi malo više drže do sebe i ovo što se desilo se desilo samo zato jer je ovaj nosio dres šahovnicu koja se vidi iz aviona.


Takvi slučajevi ti se Srbima dešavaju 28 godina u RH i duplo gore stvari i 50 puta češće, i razlika je toliko velika da Srbima ni ne pada napamet da dođu u srpskom dresu u Hrvatsku i možeš li zamisliti da neko od Srba dođe u Hrvatsku u srpskom dresu. I šta bi se desilo.To su te razlike u opterećenosti i mržnji. Zemlje su drugačije. Ljudi su drugačiji.


I da ne zaboravim, ovo što pišeš "Miroljubiva raja sa strane sipa uvrede i prijeti čovjeku sa dvoje male djece u autu." a tip u šahovnici sjedi u kafiću, šta je mogao očekivati od kafića i takvih ljudi, doživio je samo dobacivanja ne i prijetnje, ovaj dio si se izlagao da ga je obična raja psovala (staviću ti istiniti događaj sa Trga bana Jelačića iz 2007 sa srpskim hokejašima i običnom rajom) i u Hrvatskoj bi bio napadnut unutar minute dvije. 

 

I kad već spominješ čovjeka sa djecom, ovo je istinita priča za razliku od tvoje. Radi se o čovjeku iz Srbije, organizator egzita. Nema majice kao Darko, nema ničega, napadnut je samo zbog tablica i u rukama je držao djete. 

 

---Kovačević je za "Indeks" rekao da je sa porodicom, ženom i dvoje dece, na parkingu verbalno napadnut uz psovke i pretnje. 

 

"Imali smo nekih obaveza u Umagu, pa sam poveo celu porodicu da spojimo posao i zadovoljstvo za vikend. Tu noć smo spavalii u Zagrebu, dok smo pakovali stvari da krenemo za Istru, ja sam bio sa suprugom i dve bebe, jednom od četiri i drugom od 22 meseca, prišla nam je grupa od neka tri-četiri starija čoveka od četrdesetak godina, vidno alkoholisanih, i počeli su da psuju 'majku četničku' i govore 'kako vas nije sramota da dolazite u Zagreb'. Prišli su nam na nekih pola metra i tražili reakciju i neki fizički sukob. Držao sam bebu u rukama u tom trenutku. Žena i ja smo se samo pogledali, ćutali smo i čekali da se izdivljaju. Šta smo mogli, tu su nam bila mala deca. Sačekali smo da se izdivljaju, to je trajalo onako, neko vreme i onda su otišli uz poruku da, ako se vratimo, će srediti i nas i decu", 

 

 "Ali kažem, doslovno se osećalo da bi posledice bile mnogo teže da sam im uputio ijedan pogled ili da sam im nešto rekao", kazao je Kovačević."

 

Dakle napadali bi čovjeka koji je držao djete u rukama. Samo su čekali jednu sitnicu. U srbiji ne postoji ni jedan jedini čovjek koji bi takvo što uradio. Niti u RS. 

 

U Hrvatskoj obične srpske tablice,  pa do danas je sigurno par stotina grebanja po autima i slično. I jedno 150-200 oštećenih auta u zadnjih 28 godina. U Srbiji i RS Hrvatima to niko ne radi.

 

I sve se to zna. Problem je što si ti na Krajinaforce godinama, čitaš o tome što se dešava Srbima i teško je objasniti da ovakve rijetke primjere nakon svih tih godina pokušavaš upotrijebiti za priču "Svi smo isti". To je po tebe loše.

 

Ili primjer na temu kako se ko odnosi prema kome: primjer Save Štrbca, čovjeka bez kaznenog ili krivičnog dijela kojeg nisu pustili i ne puštaju ga u Hrvatsku godinama, objašnjenje - ne mogu mu garantirati bezbjednost. Zašto? Popisao je ubijene Srbe. Kako god okreneš, bio ovaj ili onaj razlog, tu nešto ne valja.


Vi živite u svom nekom svijetu svijetu i vaši mediji ga kreiraju i to je taj problem antisrpske propaganda zadnjih 28 godina i onda ti pokvarenjaci u toj propagandi nalaze ispriku za same sebe i kakvi su kao ljudi, i za sve šta se desilo Srbima u Hrvatskoj jer i ova druga strana je eto takva jer je neko tamo u RS nekim čudom rekao hrvatskoj budali da skine dres koji se vidi iz aviona i onda je to dokaz u stilu ''Svi smo isti''. Nemoj biti jedan od njih, promjeni se, radi se o zaglupljenju i sramota je biti takav.


I uzmi one najbitnije pokazatelje: do danas, a ljeto je 2018., još uvijek je više od 80 srpskih sela u RH bez struje i vode, 23 godine nakon rata i ne treba se lagati: nije to ništa drugo već djelo i aktivnost duboke ustaške države koja bi, da može, pobila i zadnjeg Srbina u Hrvatskoj. Druga stvar, 180 hiljada Srba žive kao građani drugog reda u RH, treća stvar, usporedi godišnje statistike napada na Srbe u RH, incidente, i slično i napravi usporedbu sa incidentima vezanim uz Hrvate u Srbiji ili RS. 30 ili 40 naspram 0 ili 2-3.
To su podaci koje ljudi gledaju. 

 

I da vidimo jedan mali dio od onoga što se dešava običnim srpkim tablicama u RH.


INCIDENT ZBOG BG TABLICA


PENZIONER KOME SU U SPLITU DEMOLIRALI AUTO: U Beogradu ne lome hrvatske automobile
Incident u Splitu: Razlupan automobil BG tablica


Rođenom Splićaninu, penzionisanom pripadniku Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva Saši Kesiću, već drugi put u poslednje tri godine uništen je automobil u Splitu, a kao razlog se navodi to što ima beogradske tablice. (godina 2017, 22 godine nakon rata, moja dopuna).


Uništili automobil beogradskih tablica: Na haubi su urezali 'U'


Razbili su retrovizore, ukrali prednju tablicu te na haubi, najvjerojatnije ključem, urezali slovo "U". Inače, automobil beogradkih tablica vlasništvo je Splićanina (2014 godina)

 

i malo slika, ovo je 1 %, od onih 99 % koje nije došlo na internet, ljudi ni ne prijave, ne slika se ništa,  i odu.

 

Slikovni rezultat za izgrebane srpske tablice


 

Slikovni rezultat za izgrebane srpske tablice


 

Slikovni rezultat za izgrebane srpske tablice

 

i koliko je daleko otišlo orgijanje ovih "neka pati" majmuna, pokazuje i primjer Hrvata iz Srbije koji radi ovo kad dođe u Hrvatsku

 

151256857524831405_1329248980514832_4062089204881447824_o.jpg?quality=100&strip=all&w=670&h=400&crop=1

 


I treba spomenuti da je ovo iz 2017, znači 22 godine nakon rata on ljepi te naljepnice i stavlja hos jastučić.

Share this post


Link to post

Kažeš krajem 90ih su se sportaši šetali u trenirkama sa Hrv obilježjima. Aha, kako ne... Davno sam prestao vjerovat u bajke a ovo je bajka... Pa pred možda tjedan dana je onaj Japanac upozoren da mu se nije pametno po Beogradu šetat u Hrvatskom dresu. Mlad dečko, 20 i koja, zbunili ga totalno, nije jadan znao šta je napravio...

Ovo za organizatora Exita znam i šta reć, žalosno i tragično i da se mene pita ti majmuni više žlicu nebi mogli držat u rukama a kamoli istima napadat čovjeka s djetetom. Sramota!

Veliš, 80 Srpskih sela nema struju. Pritom zaboravljaš spomenut da je većina tih sela ili potpuno napuštena ili u njima žive doslovno 2 babe. I često su ta sela negdje Bogu iza tregera i često je vrlo teško i skupo dovuć struju u takva područja a isplativost je nikakva. Iako se slažem sa tobom da je u 2018. god. tragično da neko živi bez struje, ti živiš u Hrvatskoj i vrlo dobro znaš da je Hrvatska siromašna zemlja. O razlozima ovdje i sada nećemo. I kao takva treba odabrat prioritete. Primjerice, Omiš. Gradić u Dalmaciji kroz čiji centar u srcu sezone dnevno prođe 50 do 60 hiljada vozila. Gužve su nenormalne i ljudi, i domaći i stranci, su na rubu živaca. Omišu hitno treba obilaznica. Maaaali problem je što to sve skupa košta oko 2 milijarde kn, nešto manje od 300 miliona eura. Skoro ko Pelješki most. Država hitno mora stvorit te pare i spasit te ljude koji joj, na kraju krajeva, svojim radom u turizmu pune blagajnu. Šta ti misliš, onak, iskreno, i realno, šta je prioritet, struja u nekom selu podno Velebita di žive 3 babe od preko 80 godina ili obilaznica u Omišu?

 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...