Sign in to follow this  
dj-zombi

Pretnje hrvatskom novinaru zbog emisije o "Oluji"

Recommended Posts

Pretnje hrvatskom novinaru zbog emisije o "Oluji"

Zagreb -- Domagoj Zovak, satiričar i urednik News Bar Prime Timea, satirične emisije koja se emituje i na TV N1, dobio je pretnje smrću.

Izvor: M1
 
screenshot/Youtube
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

On je pretnje dobio nakon emisije koja se bavila proslavom godišnjice hrvatske vojno-policijske akcije "Oluja", prenela je ta televizija.

Naime, Zovku je posle emisije putem Fejsbuka poručeno: "I ti ćeš dobiti u potiljak, kunem se".

Zovak je s istog profila i ranije dobijao poruke, ali se uglavnom radilo o uvredama. Ovog puta reč o pretnji smrću. Osim pretnje da će "dobiti u potiljak", muškarac je Zovku poslao i red vožnje autobuske linije kojom je Zovak godinama redovno putovao u posetu porodici.

Zovak je celi slučaj prijavio policiji.

"Sjajno je što smo toliko napredovali kao društvo da je normalno kad na televiziji vidiš nešto što ti se ne sviđa da se jednostavno, umesto daljinskog upravljača, ljudi odluče za pretnju smrću autoru emisije. Trebalo je dogurati do ovoga. Ali, malo branitelji koji otkazuju koncerte nepodobnim pevačima, pa DORH koji ne goni one koji prete jer su bili pijani i jer su branitelji, pa predsednica koja kaže da su pretnje samo izraz nezadovoljstva i konačno dođemo do ovako olakog razbacivanja s pretnjama smrću. Ja sam to sad prijavio. Kao Vojko Vrućina 'reka san NE MOŽE'", rekao je Zovak za N1.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this