Nikola_Ljuta_Banija Report post Posted December 17, 2018 Pozdravljam svu ljutu bracu uz potraznju ove 2 pjesme. 1- Nisam povatao sve reci ali ide : Kazu eno ga opet pije u kafani prekrice ga trava zaborava ( Deluje kao da pjeva Krajisnici Nedjo i Dragan ) 2- Na tromedji Dalmacije Like i Bosne ali nova je verzija u pitanju i spominje se Soko u pjesmi. Ako neko zna koje su nek podjeli, ako ne opet fala. Znam i sam da su kratke reci ali tolko sam povata sa Radija :D Quote Share this post Link to post
Далматински_Крајишник Report post Posted December 23, 2018 Не знам како се зове пјесма. Опрости. Ево и ја сам отворио питање помогни мени пронаћи пјесму. Quote Share this post Link to post
Nikola_Ljuta_Banija Report post Posted January 23 https://www.youtube.com/watch?v=qnMqIM7AwZ4 nasao sam prvu pesmu Quote Share this post Link to post
Nikola_Ljuta_Banija Report post Posted January 24 Hvala rode na trudu, ali nije to ta pjesma o Tromedji. Ovu sto ja trazim je novija i studiska verzija. Quote Share this post Link to post
Milan Kanada Report post Posted February 23 Pozdrav Jarani, ako moze mala pomoc. Vec duze vreme trazim jednu krajisku pesmu, reci idu ovako "Place mara pokraj sane brise oci uplakane i kroz suze pita sanu znas li ista o milanu". Veoma mi je stalo da nadjem ovu pesmu bilo koja pomoc je dobro dosla Quote Share this post Link to post
Nikola_Ljuta_Banija Report post Posted March 6 Vujicu tesko ces je naci Quote Share this post Link to post