Sign in to follow this  
gnr

Hrvati napuštaju Hrvatsku zbog Srba i ostalih manjina!? Opameti se narode...

Recommended Posts

Eto zašto meni ne pada na pamet da odem na hrvatske portale i čitam naslove i članke. Nema šanse.

Share this post


Link to post

Ovaj u Njemačkoj snima video o svojim hrvatskim portalima. Čak i njega pogađa. A da samo zna koliko toga ima. 

 

Ja mislim da se na hrvatskim portalima jasno vidi ustaško stanje svijesti i kod novinara i kod onih koji ostavljaju komentare i radi se o istoj svijesti koja je ljude ubijala i bacale u jame samo zato što su Srbi. Čim je neko Srbin po naciji, vrijeme je za demoniziranje. Konkretno oni ovdje na primjeru pajaca i klauna Vučića ne da vide crno, zlo i ekstremizam, već idu tako daleko da stave izmišljeni naslov i nazivaju ga četnikom. I ubace, tipično za ustaše "Prijeti". Pa se treba odbraniti. Četnik u Hrvatskoj je isto što i ustaša za Srbe u Srbiji. Znači rade direktan utjecaj na svijest čitaoca u Hrvatskoj koji ima efekat da je predsjednik Srbije takav i takav a da su ga izabrali - Srbi. Jednađba je riješena. 

 

Znači ovo je sa index hr. Predsjednik države - četnik. Da li je moguće da u Srbiji ili u bilo kojoj zemlji svijeta bilo koji poznati portal napiše "Ustaša Plenković" i tako nešto za nekoga. Ne, to se ne radi, to je etika i profesionalnost i kao novinar moraš prije svega biti normalna osoba i to ti niko u svijetu ne radi. Ja mislim da čak ni Informer ne stavlja direktno "Ustaša Plenković, ustašinka kgk". I mislim da onaj koji u današnjem Vučiću vidi četnika i prijetnju za regiju, taj nije normalan. To je najniža vrsta ljudi.

 

''Bahati četnik Vučić prijeti zbog ratne odštete: Zaprepašten sam, Hrvatska tu može puno izgubiti''

 

i ovo

 

Četnik Vučić je po Mladiću htio nazvati ulicu, a danas priča o "okretanju budućnosti"

 

A ovaj drugi naslov zaslužuje malo pojašnjenje: u Hrvatskoj i danas postoje ulice Mile Budaka. U Splitu, drugom gradu po veličini u Hrvatskoj, postoji ulica Mile Budaka. To je onaj što je osmislio "Trećinu Srba pobiti, trećinu pokrstiti, a trećinu protjerati". Ja mislim da ima još njegovih ulica po Hrvatskoj. 

 

Kako neko ima obraza da stavlja ovakav naslov a u isto vrijeme dvije-tri decenije mu u njegovoj zemlji stoje ulice raznih ustaških zlikovaca. 

Share this post


Link to post

Evo Delije i index hr. Ovakvi ljudi ne bi smjeli raditi kao novinari. Ta srbofobija i ustaštvo, jadan si novinarčiću i ta okolina koja te zatrovala.

 

Zvezda igra sa Napolijem u Italiji, naslov:

 

Delije ludovale u Napulju, pjevale o Kosovu i UEFA-i

 

Naravno, nije bilo nikakvog ludovanja i nereda, tri hiljade ih je došlo u Italiju i ispred stadiona su pjevali pjesme i zapalili koju baklju, to rade mnoge navijačke grupe, nije zabranjeno, što je najbolje ni mediji u Napulju nisu pisali o ludovanju i neredima jer ih naprosto - nije bilo. A dio o tome šta to problematično pjevaju Delije, je suvišno i komentirati.

 

Znači tip koji je radio ovaj članak za index je išao tražiti sliku kojom bi pokazao te lude Srbe i srpske navijače (Srbi su znate lud narod, luduju, prave nerede, zlo je to) i onda stavi ovu sliku misleći da s njom nešto dokazuje jer je slikano po mraku s bakljama, a na slici se vidi tipična navijačka scena pjesme i veselja. Al ono zamislite, on je u svojoj poremećenoj glavi jedno 10 minuta tražio da nađe nešto nalik na nerede i ludovanje, samo da bi podebljao svoj srbofobni članak. 

 

Delijee.jpg?width=765&height=402

 

Share this post


Link to post

Joj čovječe nisu problem Hrvati. Ni najmanje. Ovo je komentar na video iz topika. 

 

''Ja sam Srbin a tebi brate skidam kapu...Za nasa dva naroda vazi "da ce nam biti bolje kada mi budemo bolji". Ti pricas iz Nemacke...ja komentarisem iz Amerike...to je nasa tragedija. A sto se tice tih kretenskih portala...u Srbiji nije nista bolje. Ziv bio brate.''

 

Kad vidim ovo, stisne me želudac. Veli "što se tiče kretenskih portala u Srbiji nije nista bolje".

 

Gdje se u Srbiji za mlade ljude koji odlaze trbuhom za kruhom, piše da odlaze zbog Hrvata? 

 

Kako to ovaj tip ne vidi...?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this