delic- grabusic Report post Posted February 8, 2009 prolazi dan prolazi noc prolaze godine a ja osta sam nema licana moji nidje :}\/ :}\/ :}\/ Quote Share this post Link to post
krbavački vuk 85 Report post Posted February 9, 2009 Evo jednog..... ajmo koju zapjevati i stogod popiti.... Quote Share this post Link to post
delic- grabusic Report post Posted February 9, 2009 jbga vuce ti imas sljive a mi donesemo po litru amo pa jbga koko potraje sve po cep pijemo al pjevati moremo :}\/ Quote Share this post Link to post
krbavački vuk 85 Report post Posted February 14, 2009 A prika uskoro ces ti amo pa ce se imati sto piti....... ajme zla i ruge......nidje nikog...ovo je bruka za korenicu....ajmo korenicani zivlje............ :}\/ Quote Share this post Link to post
delic- grabusic Report post Posted February 14, 2009 A Vuce jebem ti kruv pa djesi ti do sad ja gledam nidje nikog aj sto nema nji djesi ti nema te 7 dana \" title="ne ne" /> a neg sta nego cemo piti Quote Share this post Link to post
marinkovic Report post Posted February 14, 2009 Pozdrav svima . Ima li Marinkovica u Korenici? Quote Share this post Link to post
RR Report post Posted February 14, 2009 Marinkoviću! Da ti nisi slučajno iz Bunića? Ako jesi piši što je sa Mićom Marinkovićem, Šadijama, Banjeglavima...Pozdrav od Krbavčanina. V Quote Share this post Link to post
marinkovic Report post Posted February 14, 2009 Poslao sam ti privatnu javi ako si je dobio . Nisam siguran da sam sve dobro uradio. Quote Share this post Link to post
marinkovic Report post Posted February 14, 2009 evo probah ponovo .sta cu kad se borim sa ovim cudom.Ako nista moja net adresa je srbijah@gmail.com Quote Share this post Link to post
delic- grabusic Report post Posted February 15, 2009 a dobro je zera ste se probudili kolko tolko Quote Share this post Link to post
delic- grabusic Report post Posted February 18, 2009 korenicani ja cuo da pao snjeg 2 metra jebem mu kruv neveruejem ako ko znade nek javi pozz svima Quote Share this post Link to post
krbavački vuk 85 Report post Posted February 20, 2009 Ma nije 2 metra ali 2 i 30-2 i 40 jest..... ;]\/ Pa sad ti odbi koji metar.... ima snjega rpa treba li ti koja kila?ja izvozim...bacio se u biznis pozzz svima koliko vas nema odje... Quote Share this post Link to post
niki Report post Posted February 20, 2009 Ma Korenicani sad sigurno zauzeti ciscenjem snijega pa se zato ne javljaju ;]\/ Quote Share this post Link to post
delic- grabusic Report post Posted February 20, 2009 ma netreba i odje je napada preko 5cm mozda i vise neidu autobusi nista a balgo tebi vuce uzivas sade Quote Share this post Link to post
krbavački vuk 85 Report post Posted February 20, 2009 Ma bas uzivam....lopatam ki mujo...a grtaljica stalno nagrce na kapiju.... Quote Share this post Link to post
delic- grabusic Report post Posted February 21, 2009 E moras malo trenirati organizujte tamo neko takmicenje zera i nemojte da zabusavate a grtalca je zajebana gora nego u Kanadi @->- Quote Share this post Link to post
delic- grabusic Report post Posted March 3, 2009 Kao zemlja bez ljudi srce bez grudi,Ko oko bez sjaja ja bez zavicaja, kao vuk bez sume kamenjar bez zmija takav sam ti kume takav sam ti i ja :}\/ :}\/ :}\/ vuce djesi sta radis sta imo u Korenci javi se bar ti nekad Quote Share this post Link to post
krbavački vuk 85 Report post Posted March 8, 2009 OOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooooo korenicani pa dje se krijete ljudi moji??delicu pobro mili evo mene.... nema jaceg...a?ahahaha ajmo ja i ti pa i koju nasu zapjevati.... Quote Share this post Link to post
delic- grabusic Report post Posted March 8, 2009 jebem mu kruv nema te sto cu moram sam pjevati nema tebe nema mene nema nikog jbga vraze ;]\/ Quote Share this post Link to post
krbavački vuk 85 Report post Posted March 8, 2009 Ama evo mene vidis da sam dosa,vis` kako sam veso dicak.... :}\/ ajmo mi koju popiti vidim tebe pjesma krenula vec....samo da grlo malo sljivom okvasis da bolje grmi.... Quote Share this post Link to post
Dasan_66 Report post Posted March 12, 2009 Edel na cjelom ovom forumu kojeg junaka iz Velike Popine Quote Share this post Link to post
delic- grabusic Report post Posted March 17, 2009 propade sve nidje korenicana Quote Share this post Link to post
Licanka_1 Report post Posted March 25, 2009 Zdravo moji Korenicani!!!Drago mi je da ima neko u Korenici. Kako je tamo. U Korenici nisam bila 14 godina i nadam se da cu uskoro doci. Topli pozdrav od Licanke_1. Quote Share this post Link to post
delic- grabusic Report post Posted March 25, 2009 a super je ljepse nemere biti ja idem uvjek dolje ako nisi bila 14 godina sad ti je vreme Quote Share this post Link to post
Licanka_1 Report post Posted March 25, 2009 Znam i jedva cekam. Pozdrav Quote Share this post Link to post