Rade Udbina Report post Posted April 24, 2008 Zločini klera u NDHPiše: Darko PavičićMiroslav Filipović MajstorovićJutarnji list prvi je došao do knjige “Dokumenti o protunarodnom radu i zločinima jednoga dijela katoličkog klera”, koja teško optužuje Crkvu u razdoblju Drugog svjetskog rataZAGREB - Koncem ovoga tjedna slijedi novi udar na Katoličku crkvu. Knjiga “Dokumenti o protunarodnom radu i zločinima jednoga dijela katoličkog klera” Quote Share this post Link to post
ratnik Report post Posted April 24, 2008 To sto ti predlazes nema sanse ... Kako stari ide ona "BOG I HRVATI" ... I sam znas za vreme Tita , oni su bili katolici pa komunisti , a Srbi prvo komunisti a ostalo bezboznici ... Quote Share this post Link to post
Kordunaska sljivovica Report post Posted April 25, 2008 Slika govori 1000 rijeci Quote Share this post Link to post
Djedo Report post Posted April 25, 2008 Molite se vi i dalje organizovano ili ne zlatnoj kravi i starim cipelama,a ja cu i dalje u mojoj SPC u kojoj mi se i djed Dusan molijo i radi cega suga ustase zaklale.Slicno su i meni bili namijenili.Gospodnjom promisli i voljom ipak prezivjeh...Hristos voskresevaistinu voskrese! Quote Share this post Link to post
Michan Report post Posted April 25, 2008 JURIŠ NA KAPTOL Promociju knjige antifašisti iskoristili za nezapamćeno blaćenje i tvrde: Ustaše proizvod Katoličke crkve Autor DRAŽEN ĆURIĆ Quote Share this post Link to post
goranB Report post Posted April 25, 2008 СуперХоћемо ли више ту сву документацију скупити у један топик да се од тог свега направи неки материјал па да то све скупимо и попут јерменије тражимо да признају геноцид над крајишницима ...Мислим .... знамо сви за фратру сатану и Лубурића и сличне, ајмо конкретно да то све централизујемо у једно и да се нешто направи од тог свегасви смо ту да помогнемо и нешто одради Quote Share this post Link to post