cakana Report post Posted May 17, 2008 Zelela bi da znam jel ima nekog iz sela Vrebac i Pavlovac na netu,jos nesto trazim dobru drugaricu zove se Nikolina zvali smo je Cinci,sk.generacija 92-95 Knin,frizerski smer,poslje progona zivjela je negdje po Vojvodini(sirok pojam)Hvala unapred. Quote Share this post Link to post
cakana Report post Posted May 22, 2008 Djevojka koju ja trazim je rodom iz jednog sela kod Udbine,ne mogu tacno da se sjetim kako se zove selo,ima dvije sestre jedna od njih se zove Danijela,zovu je Lela,evo neki podatak vise.Za djevojku o kojoj si mi pisao neznam o kome se radi izdalo me je sjecanje,pa nebi bilo lose da me spojis sa njom posto nemam sa nikim kontakta iz mog rodnog mjesta,na zalost daljina je ucinila svoje vjerujem da je kod vecine tako.Hvala Uzelac na trudu. Quote Share this post Link to post
chule80 Report post Posted August 22, 2008 Ja znam nesto ako te interesuje.. posto imam svoje uticaje i veze i tamo!Preko pp cemo vec cuti sta ti treba! Quote Share this post Link to post
niki Report post Posted August 22, 2008 Cakan ja sam iz Vrebca... pa me kontaktiraj na pp! Quote Share this post Link to post
cakana Report post Posted August 23, 2008 Eh drago mi je da se neko javio iz mog Vrepca ;) Quote Share this post Link to post
brancilo Report post Posted September 13, 2008 Cao cakana,Ja sam iz Pavlovca, '80 sam godiste, isao sam u osnovnu skolu u Vrebac bas tih godina...Jako mi je drago da se stari prijatelji traze i nalaze na ovom forumu, volio bih da se javi jos mnogo ljudi iz naseg kraja, da obnovimo pokidane veze. Quote Share this post Link to post
cakana Report post Posted September 28, 2008 E Brancilo drago mi je da si se javio Polako ali sigurno pronacicemo se evo nakon 13.godina.KF JE CUDO Quote Share this post Link to post
mandaric dusko Report post Posted March 21, 2009 JA SAM DUSKO IZ VREPCA. A KO SI TI Quote Share this post Link to post
cakana Report post Posted March 21, 2009 O skolski pa i ti si stigao,bas mi je drago da se polako pronalazimo Quote Share this post Link to post
mladenka Report post Posted October 16, 2009 JA SAM IZ RADUCA PA EVO DA PROBAM DA PROVJERIM IMALI NAS JIS ILI SAM SAMAAKO NAS IMA I IZ BLIZA OKOLINE JAVITE MI SE JA SE ZOVEM MLADENKA Quote Share this post Link to post
lazar_888 Report post Posted October 16, 2009 Да се није Мандарић Душко којим случајем школовао у Госпићу? Quote Share this post Link to post
perostit Report post Posted November 7, 2009 Zelela bi da znam jel ima nekog iz sela Vrebac i Pavlovac na netu,jos nesto trazim dobru drugaricu zove se Nikolina zvali smo je Cinci,sk.generacija 92-95 Knin,frizerski smer,poslje progona zivjela je negdje po Vojvodini(sirok pojam)Hvala unapred.ja sam iz vrebca poznam je dobro pozdrav za sve vrepčane i palovčane Quote Share this post Link to post
perostit Report post Posted November 8, 2009 pozdarav cakana,dali su tebe nekad zvali mozda mika Quote Share this post Link to post
Lika u srcu Report post Posted November 9, 2009 vidi sto je Vrepcana na kf Quote Share this post Link to post
niki Report post Posted November 11, 2009 Adakako , ima nas svadje ne samo odje!!!! Quote Share this post Link to post
dubicanac Report post Posted November 15, 2009 pozdrav svim vrebcanim i pavlovcanima.Imam puno rodbine u obadva sela,Dragosavci,Crnokraci,Tomasi.Cesto sam prije rata dolazio iz Zagreba u posjetu. :}\/ Quote Share this post Link to post
perostit Report post Posted November 23, 2009 pozdrav zasve licaneeeeeeeeee iz Krajine Quote Share this post Link to post