djevojka koja tuguje Report post Posted May 18, 2008 kolika je sansa da se ja kao Srpkinja izvan Srbije udam za Srbina? Quote Share this post Link to post
FCRS Report post Posted May 18, 2008 kolika je sansa da se ja kao Srpkinja izvan Srbije udam za Srbina?Velike!sredi mi papire i stize ti muza Quote Share this post Link to post
Rada Report post Posted May 18, 2008 VEEEEELIKA!Dovoljno je da si TI ODLUČILA da to bude SRBIN! Odluka je PRAVA,samo se mi,koji smo po poreklu i načinu života slični, međusobno možemo razumeti Quote Share this post Link to post
chule80 Report post Posted May 18, 2008 Jel hoces da se udas za Srbina u Srbiji, ili u pecalbi?! Quote Share this post Link to post
Kakkarot Report post Posted May 18, 2008 Evo da se kandidujem i ja za ženidbu. Quote Share this post Link to post
Rada Report post Posted May 18, 2008 Ajme majko,u šta se ovo pretvori Quote Share this post Link to post
Ljiljana Lika Report post Posted May 18, 2008 А нека Радо, то срца куцају...не разум...Једно се срце отворило, па да га љечимо, а да га још више не повриједимо! * Quote Share this post Link to post
Rada Report post Posted May 18, 2008 Nismo ovde da srca diramo i vređamo no da čuvamo ... Javiće nam se ona da vidimo šta misli o pristiglim komentarima Quote Share this post Link to post
chule80 Report post Posted May 18, 2008 Evo da se kandidujem i ja za ženidbu. imas li ti kakvih kvalifikacija i mogucnosti djuvegijo? Quote Share this post Link to post
djevojka koja tuguje Report post Posted May 18, 2008 Rado i Ljiljana, ma zeljela bih da bude Srbin ali evo vidite kako je to samo ovih par zemljaka nesto namignu i nabaci po koju rjecicu koja mi ne rece bas mnogo i ozbiljno. nekako su decki hrabri u "krugu" drugih decki a niti jedan neimade snage da ne kazem hrabrosti i da nam ovde napise poprilican paragraf da imamo nasto usta otvoriti:-)ne znam da li im je lice postalo rumeno cim su pomislili evo djevojke na pragu ili im u tudjini i nije do nicega. Quote Share this post Link to post
Kakkarot Report post Posted May 19, 2008 Evo ja predlažem sebe odmah. Quote Share this post Link to post
Ljiljana Lika Report post Posted May 19, 2008 Kakarot, kratko i jasno!Bravo rode Quote Share this post Link to post
Kakkarot Report post Posted May 19, 2008 Немој плакати.Зашто плачеш?Све ће се средити,без бриге. Quote Share this post Link to post
chule80 Report post Posted May 19, 2008 Rado i Ljiljana, ma zeljela bih da bude Srbin ali evo vidite kako je to samo ovih par zemljaka nesto namignu i nabaci po koju rjecicu koja mi ne rece bas mnogo i ozbiljno. nekako su decki hrabri u "krugu" drugih decki a niti jedan neimade snage da ne kazem hrabrosti i da nam ovde napise poprilican paragraf da imamo nasto usta otvoriti:-)ne znam da li im je lice postalo rumeno cim su pomislili evo djevojke na pragu ili im u tudjini i nije do nicega. Quote Share this post Link to post
djevojka koja tuguje Report post Posted May 19, 2008 chule80rode mili bas si me nasmijao; kuvas, peres, peglas, spremas, pevas, igras, itd? Quote Share this post Link to post
Birdflu Report post Posted May 20, 2008 chule80rode mili bas si me nasmijao; kuvas, peres, peglas, spremas, pevas, igras, itd? Quote Share this post Link to post
studenac Report post Posted May 20, 2008 Djevojko ............ .....! Nije problem udaja. Samo dobar miraz................................... Dva vola,Singerica masina,spavaca soba od orava furnira,a mozda i dva tri jutra Quote Share this post Link to post
daca Report post Posted May 20, 2008 Al se nasmija pa devojka kaze iskreno sta trazi pa mozda se nade neki koji voli obavljati svekucne poslove a mozda i ona nauci nesto uz njega... Quote Share this post Link to post
susnjar Report post Posted May 20, 2008 Hajde Kakkarot preduzmi vec jednom nesto ,napravi neke korake.Nauci da peglas,kuhas,peres sudje,ako ne znas da muzes krave,dodji ovdje kod mene,ima dosta farmi,pa ces i to brzo nauciti. Quote Share this post Link to post
Kakkarot Report post Posted May 20, 2008 Како да пеглам,па ја сам из ратничке породице. Замислите,моји дједови и прадједови ратовали и били ауторитет својим женама,а ја да пеглам и кувам. Ја жени могу понудити заштиту,љубав,дјецу,али зна се који су мушки,а који женски послови. Quote Share this post Link to post
Birdflu Report post Posted May 20, 2008 Evo da se kandidujem i ja za ženidbu. Quote Share this post Link to post