dani08 Report post Posted October 17, 2008 2 dana i 48h gledajuci na moj boravak ovde ja sam Quote Share this post Link to post
chule80 Report post Posted October 17, 2008 Ja bih rekao da vecini ovde kao i meni.. dan pocinje i zavrsava sa KF..nema dalje! Quote Share this post Link to post
Spasilda Report post Posted October 17, 2008 E, baš je tako, Radine ili Vecine đakonije ujutru a onda provod u Smehotresu uveče i to je za mene početak i kraj dana! Quote Share this post Link to post
licki vitez Report post Posted October 17, 2008 10 dana i 14 sati, za sade… Krajinaforce nas je zasigurno promjenio, prije bih rekao unio nove sadrzaje i nove ljude u zivot. Ko bi mogao da pretpostvai da ces u samo jednoj godini upoznati toliko novih ljudi.Nas je ovdje okupila ljubav prema rodnom kraju. Sve nas boli izgubljena zemlja nasa i onda je sreca upoznati jos nekog sa kime mozes to isto podjeliti i ko te moze razumjeti u tome. Ali da cemo se uspjeti ovoliko povezati, ko je to mislio?!! I neka, ljepo je to. Bas onako iskreno i neobavezno a opet toliko ljepo da ti je tasko rastati se od svojije. Obicno se uvece prikljucim, ono kao, “da samo zeru zavirim” pa ostanem po 2 sata …ma i vise. Slobodne duskusije su puno popravile sadrzaj sajta. Unjele su mnogo zanimljivih tema koje su vezane za svakodnevni zivot. Pratio sam Krajinaforce od uvjek (od kad imam komp) najprije zbog uvjek svjezih vjesti iz Krajine i obavjestenja, ali uvjek kao gost, uclanio sam se negdje u junu ove godine. I zaista, divim se ljudima koji sve ovo vode. Zasluzuju svako postovanje. Oni svoje slobodno vreme poklanjaju borbi za istiniu o nasem narodu. Nedaju da pada u zaborav cjela jedna kultura najzapadnijih srpskih zemalja. To su pravi vitezovi naseg doba. Quote Share this post Link to post
chule80 Report post Posted October 17, 2008 Svaka cast licki viteze!Godi kada neko ovako nesto napise.. prvo jer je iskreno i od srca.. a drugo, volim citati tvoje analize.. jer su bas odmerene i na mestu!Da ne bi mi ovde sada sebe dizali u nebesa.. voleo bih i poneku dobronamernu kritiku cuti, cisto da znamo gde nam skripucka.. i da popravimo!Da budemo jos bolji nego sto smo bili!A jesi pomislio ikada da ce ti doci na veceru ekipa KF? Quote Share this post Link to post
licki vitez Report post Posted October 17, 2008 A jesi pomislio ikada da ce ti doci na veceru ekipa KF?Da ces spavati nekada kod nekoga kuci, koga znas sa KF?Cuke, ni pomislio nikad. Odkuda? Ali eto vidis. To samo pokazuje kako je zivot nepredvidiv i kako je sve moguce. Ti si nas bas domacinski primio u svojoj kuci. Kao da smo najrodjeniji. Quote Share this post Link to post
chule80 Report post Posted October 17, 2008 Ispasce kao da lazem.. ali krivo mi je prvo zbog zime.. mada vam nij smetalo.. a drugo,sto smo morali ici napolje da jedemo.. da je srece, i da smo imali vise vremena.. mogli smo 1 rostilj okrenuti kod mene.. a to sam se tek posle setio..ako Bog da zdravlja.. eto sledece prolece ce i toga biti...Mene hvale kao rostilj majstora.. mada ja bas se ne guram pored onog zara da se topim.. Quote Share this post Link to post
licki vitez Report post Posted October 18, 2008 Nemoj se ti zbog toga sekirati. Bice jos prilike ako Bogda. Kako si i sam reka' "tek smo poceli".Pa jos kad se i na Krajinadi okupimo u vecem broju. ...Mogli bi Panticu dati da rostilja Quote Share this post Link to post
chule80 Report post Posted October 18, 2008 mislis ono sto ostane... Quote Share this post Link to post
BANIJA 79 Report post Posted October 18, 2008 Dobra ideja zemo licki,a soica cemo poslat da nacjepa drva Quote Share this post Link to post
chule80 Report post Posted October 18, 2008 Panticu, Panticu.. jope pricas napamet! kod mene ima pun podrum nacepkanih drva Quote Share this post Link to post
raspucin Report post Posted October 19, 2008 Chule ne okreci rostilj prema doktorovoj kuci...doci ce i sve pojesti...pa cete ostati gladni... :( ;D Quote Share this post Link to post
BANIJA 79 Report post Posted October 19, 2008 E to volim cut soicu,da imas pun podrum nacjepanih drva,znaci da si ih ti cijepo,neka,neka Quote Share this post Link to post
chule80 Report post Posted October 19, 2008 Chule ne okreci rostilj prema doktorovoj kuci...doci ce i sve pojesti...pa cete ostati gladni... ;) ;D Nit si ti doktor.. niti ces sve pojesti... Quote Share this post Link to post
licki vitez Report post Posted October 19, 2008 Evo jedan predlog u vezi sajta.Sta kazete da napravio krajiski chat?Tako bi mogli da se dopisujemo uzivo.Hm... da li je to dobra ideja? Quote Share this post Link to post
chule80 Report post Posted October 19, 2008 Mislim da je ranije bio chat.. ali nesto tu nije islo.. A zasto nam sluzi kafana.. Quote Share this post Link to post
licki vitez Report post Posted October 19, 2008 Ok. Ovo je cisto kao ideja.Vidio sam da poneki krajiski sajtovi imaju i tu opciju. Brze je dopisivanje i u realnom je vremenu.Sad to ima i svojih nedostataka. Na primjer, kada se iskljucis sav sadrzaj izrecenog se brise. U tome je prednost ovakvih foruma jer sve ostaje zapisano. Neka i drugi kazu sta misle. Quote Share this post Link to post
ratnik Report post Posted October 19, 2008 Jedno vreme ga je bilo pa opet nije bilo ... Quote Share this post Link to post
dj-zombi Report post Posted October 20, 2008 tema je koliko ko vremena provode na sajtu a ne rostilj, chat i ostali gemishti Quote Share this post Link to post
Spasilda Report post Posted October 20, 2008 DJ "Chata nece biti."A i šta će nam? Quote Share this post Link to post
raspucin Report post Posted October 20, 2008 Nit si ti doktor.. niti ces sve pojesti... Quote Share this post Link to post
vecavestica Report post Posted November 12, 2008 Ko hoce da caska moze u kafanama,bas se lepo druzimo po gotijonamaa mi smo i narod koji vise voli veca drustva Quote Share this post Link to post
licki-vuk Report post Posted December 23, 2008 To ti kolega misliš samo na "kafanu" izgleda Quote Share this post Link to post
chule80 Report post Posted September 1, 2010 Умеју ли ови нови чланови рећи шта на ову тему? ;]\/ Quote Share this post Link to post