Sign in to follow this  
panslava

УБИЈЕН СРБИН У КНИНУ - СТУДЕНТ: НЕНАД ВИТАС

Recommended Posts

То убиство се десило у кафићу који се звао "ЛА бамба" налаЗи се неколико меара од стара пицерије иТрефа, легендарних Книнских кафића поред Книнске гимназије. Игор је добио нокаут и пао на под. Пола саа нико није звао полицију јер су сви мислили да му није ништа. Кад су схватили да је враг одњо шалу позвана је хитна. Игор је преминуо у Сплиту у болници, пукли су му од ударца капилари у мозгу и био је у коми. Случај је вјешто прикривен, али радило се о убиству потомка породице ВИТАС која је у Книну ипак имала свој кредибилитет. Због тога је ово и изашло у јавност.

Убица је ХРВАТ, дошљак из босне који ће добити условну казну због секундарног помраћења ума у тренутку растројства гледе спознаје да му се помраћио и оћни вид у растројтву присјећања на отађбински рат.

Share this post


Link to post

Али зато кад случајно неки Србин убије неког Хрвата, ето одмах реакција међународне заједнице, све новине у Хрватској пишу како ћемо опет да кренемо у стварање велике Србије, Тадић зове Солану и извињава му се, а цијела Србија бива кажњена због једног човјека и испоставља се како ће то отежати пут у европске интеграције те како смо ми велики нацисти, а сви око нас љубичице и руже.

Док Шиптари киднапују српске цивиле и ваде им и продају органе, Европа нас кажњава, а Шиптаре узима као примјер демократије.

Нека ме нико не схвати погрешно, али морам рећи ово. Камо среће да смо направили толике злочине за које нас оптужују, па да нас макар имају за што оптуживати. Садили ми цвијеће или клали све око себе, увијек ћемо ми бити криви за све.

А ко зна, да смо били онако "добродушни" као Хрвати, имали бисмо можда велику државу данас. Ионако данас најбоље пролазе оне државе које су поклале пола својих грађана-Хрватска, Њемачка, Албанија, Мађарска, Бугарска, Турска...

Share this post


Link to post

Неможемо говорити о Хришћанству и освети као срдним појмовима.

Вјероваћемо да је ова изјава о освети у афекту исказана.

Мржња ствара зла дела. Нећемо дозволити да огорчење расте.

Share this post


Link to post

Слажем се са Банијом. Понекад се човјек запита вриједи ли уопште вјеровати и у шта. Што више зла чине, све им се бољим и бољим враћа. Након најстрашнијих геноцида и протјеривања над нашим народом добише државу саграђену на нашој крви.

Та "небеска правда" није сачувала 3 милиона протјераних и побијених Срба са подручја Хрватске, Босне и Косова у ових 60 година.

Share this post


Link to post

Божији бич је спор али достижан. Сигуран сам да ће их стићи правда.

Стрпљен - спашен.

Зар није било тешко и генерацијама прије нас.

Нисмо ли били на коленима у врлетиме Албаније потерани од Аустро-угарске. Није ли та држава била што је данас Америка. Није ли се она распала.

Само стрпљиво дочекаћемо и ми наших пет минута. Важно је шта у срцима носимо. Једном ћемо сигурно повратити што је наше.

Него дај Боже нашем народу мудре вође.

Share this post


Link to post

Ма каква освета, треба окренути други образ и допустити им да нас опет покољу. Ионако ће небеска правда све то ријешити, па се можемо опустити. Лезимо и потуримо им вратове да нам опет сјеку главе. И да, није довољно што им се је Тадић извинуо. Требамо им се сви на кољенима извинути што им нисмо допустили да понове Јасеновац над нашим народом.

Е па овога горенаведеног нека се држи нека будала, али ја такав нисам. Ја се само држим оне "Ко крене сабљом ка мом врату, изгубиће притом руку". Не смијемо постати звијери као они, то се слажем, али не смијемо ни допустити да нас кољу по ко зна који пут а да ПОСЛИЈЕ СВЕГА СЕБЕ ПРОГЛАШАВАЈУ ЖРТВОМ, А НАС АГРЕСОРОМ!

Share this post


Link to post

Sveti Ciril ( Filozof, brat Sv Metoda ) u rasparavi sa Agarenima o hriscansoj vjeri;

Agareni, pametni i učeni ljudi, vešti geometriji, astronomiji i ostalim naukama, kušajući ga, postavljali su mu pitanja govoreći:

-

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this