Sign in to follow this  
chule80

Krasić najavio izgradnju stadiona u K. Mitrovici

Recommended Posts

Fudbaler moskovskog CSKA i reprezentativac Srbije Miloš Krasić izjavio je danas posle razgovora sa predstavnicima opštine Kosovska Mitrovica da će ulagati u razvoj sporta u tom gradu na Ibru.

Predstavnici opštine upoznali su Krasića sa namerom da u severnoj Mitrovici izgrade fudbalski stadion, a poznati fudbaler je u izjavi mitrovačkom radiju Kontakt Plus istakao da želi da investira u razvoj sporta u rodnom gradu.

krasic-ver.jpg

"Konkretno se o tome razgovaralo, što sam ja oberučke prihvatio. Kontaktiraću rukovodstvo CSKA i na sve načine ću nastojati da pomognu izgradnju tog stadiona. Mislim da će mi oni sigurno izaći u susret, u to sam ubeđen", rekao je Krasić.

Potpredsednik opštine Kosovska Mitrovica Ljubiša Petrović rekao je da su predstavnici opštine krenuli u kampanju izgradnje gradskog stadiona. On tvrdi da lokalna samouprava ima stalne kontakte sa našim poznatim trenerom Ratkom Dostanićem i predstavnicima FK Partizan iz Beograda. "Partizan je pokazao veliku zainteresovanost u cilju davanja logistike, odnosno uključivanja svih asova, firmi i kompanija koje rade neposredno sa klubom, uključujući i Crvenu zvezdu, Vojvodinu i sve ljude dobre volje koji će pomoći oko svega toga", rekao je Petrović.

On je dodao da postoji urbanistički plan za izgradnju stadiona i da je na skupštini doneta odluka o regulacionom planu ne samo za potrebe tržnog centra, već leve obale Ibra, što uključuje i izgradnju stadiona.

"Najozbiljnija lokacija je trenutno kod Suvog Dola, nadomak Kosovske Mitrovice", kazao je Petrović, izrazivši nadu da će se konture stadiona videti već na proleće.

Blic.

10.12.08.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this