Sign in to follow this  
chule80

U policijskim stanicama nalepljuju poternice za Mladićem i Hadžićem

Recommended Posts

poternice-ver.jpg

Na svim istaknutim mestima u policijskim stanicama širom zemlje nalepljuju poternice sa likovima haških begunaca Ratka Mladića i Gorana Hadžića. Na njima su objavljeni iznosi nagrada koje se nude i broj telefona na koji se mogu dostaviti informacije. Kako je rekao predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom i član Akcionog tima Rasim Ljajić, reč je o zajedničkoj akciji sa MUP-om, kao što je to i ranije bio slučaj. Jedina novina je da su iznosi nagrada za njihovo pronalaženje dati u neto iznosima, dodaje on.

Za informaciju o tome gde se nalazi Mladić predviđena je nagrada od milion evra, a za Hadžića od 250.000 evra u neto iznosu, a sve dažbine na te cifre će platiti država, precizirao je Ljajić u izjavi za Tanjug. On je podsetio da je ranije postojao plakat sa četiri lika, na kome su, pored Mladića i Hadžića, bili Radovan Karadžić i Stojan Župljanin. Plakati će, dodao je Ljajić, biti istaknuti na svim vidnim mestima u policijskim stanicama širom zemlje, a na njima je i broj telefona 9191, na koji se mogu javiti informacije, kao i napomena da su „tajnost podataka i identitet lica zagarantovani“.

Blic.

11.01.09.

Share this post


Link to post

требали би да ставе те слике изнад столова у канцеларијама као тилетове некада. али не да љајић

Share this post


Link to post

улазе у службене просторије како им се прохтје ко да им је то радно мјесто .ја код свог команданта дивизиона нисам могао доћи док не обиђем прво све од командира вода па на даље.јебо их зет мирослава илића!

Share this post


Link to post

Sto kazete.. to je pranje ruku..

onaj ko hoce da ih prijavi.. taj ce to i bez plakata da uradi..

Jedino me zanima hoce li sada biti "investitori" laki na novcaniku.. jer ne secam se da je iko dobio obecanih 5.000.000KM za odaanje informacije kojima bi mogli uhapsiti Karadzica..

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this