Sign in to follow this  
dj-zombi

Uslovi koristenja i pravila

Recommended Posts

Krajinaforce ne podrzava nikakvo iznosenje nicijih licnih podataka kao niti vredjanje bilo koga od posjetitelja. Svaki post koji nije u skladu sa prethodno navedenim bice obrisan. Krajinaforce zadrzava pravo da bez najave ili prethodnog obrazlozenja obrise ili edituje postove za koje urednici sajta ustanove da nisu u skladu sa normama, ciljevima i razlozima postojanja naseg i vaseg sajta.

Na diskusijama ne vodite "licne ratove".

Na sajtu nije dozvoljeno reklamirati druge forume i sajtove bez dozvole administracije.

Mole se posjetioci ako primjete da neki post nije u skladu sa ovim pravilima da skrenu paznju urednicima na isti.

Ako prenosite neku vijest iz drugih medija obavezno navedite ime medija iz kojeg ste preuzeli vijest i datum kad je objavljena.

Registracijom na ovom forumu prihvatate da necete objavljivati materijal koji je pogrešan, uvredljiv na svakoj osnovi a pogotovo na nacionalnoj i verskoj, zbunjiv, vulgaran, seksualno orijentisan ili materijal koji na bilo koji drugi nacin krši sadašnje zakone. Takode prihvatate da necete objavljivati materijal koji je zašticen autorskim pravom, osim ako nemate pismenu dozvolu autora materijala da ucinite isto.

Zapamtite da ste Vi odgovorni za sadržaj tekstova kojih napišete, kao i da objavljene poruke predstavljaju mišljenja njihovih autora, a ne stav Krajinaforce-a. Ukoliko primetite poruke za koje smatrate da krše gore navedena pravila molimo Vas da ih prijavite moderatorima ili administratorima.

Forum nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu njegovim korišcenjem.

Slažete se da webmaster, administratori i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomjere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim bez prethodnog ili naknadnog objasnjenja.

Obavještavamo vas da ce sve Vaše akcije na forumu kao i IP adrese sa koji ste pocinili iste biti zabilježene i memorisane. Ukoliko budete krišili pravila foruma Vaš nalog ce biti banovan, a po potrebi vaša IP adresa prijavljena vašem Internet provajderu koji ce preduzeti dalje akcije.

Ovaj forum koristi cookies, (tekstualni fajl koji sadrži informacije o Vašem korisnickom imenu i lozinki za forum u memoriji Vašeg internet pretraživaca). Oni služe samo za kontrolu Vašeg logovanja na forum. Forum ne skuplja i ne prima bilo kakve druge informacije sa Vašeg racunara bez Vaše dozvole.

Ekipa Krajinaforce-a

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this