Sign in to follow this  
Dragan-Ozren

НАША НОВИЈА ХРИШЋАНСКА ИСТОРИЈА ЈЕ ВЕЗАНА ЗА ПРАВОСЛАВЉЕ

Recommended Posts

ОВО МИ ДА ПРИПИТАМО СВЕ СРБЕ КОЈИ СЕ ЈОШ УВЕК ВЕЗУЈУ ЗА ЗАПАДНОГ МРЦА:

КО ЈЕ ПОРУШИО И ПОХАРАО ПРАВОСЛАВНИ ЦАРИГРАД ГОРЕ НЕГО ТУРЦИ?

ЗАПАД!

КО ЈЕ СТВОРИО „ХРВАТСКУ НАЦИЈУ” ОД СРБА КАТОЛИКА?

-ЗАПАД!

КО ЈЕ ГУРАО СРБЕ У УСТАНАК ПРОТИВ ТУРАКА У ВРЕМЕ ЈАНКА ХУЊАДИЈА, ПА ЗАТИМ КУКАВИЧКИ ПРЕПУСТИО ВАСЦЕЛИ НАРОД ТУСРКОЈ ОСВЕТИ?

-ЗАПАД!

КО ЈЕ БОМБАРДОВАО И УНИШТИО СЕВАСТОПОЉ ДА БИ СПРЕЧИО РУСКОГ ЦАРА ДА СЛОМИ ОТОМАНСКУ ИМПЕРИЈУ И ОСЛОБОДИ ПОРОБЉЕНЕ ХРИШЋАНЕ?

-ЗАПАД!

КО ЈЕ ЗАУСТАВИО ПОД ПРЕТЊОМ РАТА ПОБЕДНИЧКУ РУСКУ ВОЈСКУ ПРАВОСЛАВНОГ ИМПЕРАТОРА У ПРЕДГРАЂУ ЦАРИГРАДА И ИЗНУДИО САН СТЕФАНСКИ МИР?

-ЗАПАД!

КО ЈЕ НА КРАЈУ ПРОДУЖИО ЖИВОТ УМИРУЋЕГ ОТОМАНСКОГ ЦАРСТВА ЗА НАЈМАЊЕ 100 ГОДИНА?

-ЗАПАД!

КО ЈЕ ОДУЗЕО СКАДАР, УЗ ТЕШКЕ ЖРТВЕ ОСВОЈЕН, ПОБЕДНИЧКОМ СРБСТВУ И ОСНОВАО АЛБАНИЈУ?

-ЗАПАД!

КО ЈЕ ОРГАНИЗОВАО И ФИНАНСИРАО ТАКОЗВАНУ ОКТОБАРСКУ РЕВОЛУЦИЈУ ПАРАМА БАНКАРА СА ВОЛ СРИТА?

-ЗАПАД!

КО ЈЕ СПРЕЧИО ОСНИВАЊЕ СРБСКОГ КРАЉЕВСТВА И ГУРНУО ПОБЕДНИЧКО СРБСТВО У ЈУГОСЛАВИЈУ?

-ЗАПАД!

КО ЈЕ ОСУДИО НА СМРТ НА ТАЈНОМ МАСОНСКОМ СУДУ СРБСКОГ ВИТЕШКОГ КРАЉА АЛЕКСАНДРА УЈЕДИНИТЕЉА?

-ЗАПАД!

КО ЈЕ БОМБАРДОВАО СРБСКЕ ГРАДОВЕ НА ВАСКРС И НА ДРУГЕ ПРАЗНИКЕ ЗА ВРЕМЕ ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА?

-ЗАПАД, И ТО ЕНГЛЕЗИ ДУПЛО ВИШЕ НЕГО „ЊЕМЦИ”!

КО ИЗМИСЛИ УСТАШЕ, КО ОСНОВА ЈАСЕНОВАЦ, КО СТАВИ ЈАДОВНО, ГЛИНУ, ПРЕБИЛОВЦЕ НА КАРТУ ОВОГ, У КРВИ МУЧЕНИКА ОГРЕЗЛОГ СВЕТА?

-ЗАПАД!

КО ЈЕ ПРОДАО СРБСТВО НА ТАЊИРУ КОМУНО-САТАНИСТИМА И ОМОГУЋИО РИТУАЛНО УБИСТВО ЂЕНЕРАЛА ДРАЖЕ НА (ТАЛМУДСКИ БРОЈЧАНО) ИСТИ ДАТУМ КАД ЈЕ РИТУАЛНО УБИЈЕН И СВЕТИ ПРАВОСЛАВНИ ЦАР-МУЧЕНИК НИКОЛАЈ И СВЕТА ЦАРСКА ПОРОДИЦА?

-ЗАПАД!

КО НАМ ЈЕ ОТЕО СРБСКУ КРАЈИНУ, КО ЈЕ СЕДЕО НА УСТАШКОМ ТЕНКУ ЗА ВРЕМЕ „ОЛУЈЕ”, КО ЈЕ ОСНОВАО УСТАШКО-ПОТУРИЧКУ ФЕДЕРАЦИЈУ, КО ИХ ЈЕ ВОЈНО ОБУЧАВАО И НАОРУЖАВАО, КО ЈЕ БОМБАРДОВАО РЕПУБЛИКУ СРБСКУ И СРБИЈУ КАД ЈЕ ПОБИЈЕНО И ЧЕТИРИ СТОТИНЕ СРБСКЕ ДЕЦЕ КАО КОЛАТЕРАЛНА ШТЕТА, КО ЈЕ ОРГАНИЗОВАО ШИФТАРСКУ УЧК...КО НАМ УЗЕ КОСОВО И МЕТОХИЈУ, КО ПОПАЛИ И ПОРУШИ ТОЛИКЕ ЦРКВЕ И МАНАСТИРЕ?!

-ЗАПАД!

СРБИНЕ ВРЕМЕ ЈЕ ДА СЕ ЗАПАДУ ЈЕДНОМ КАЖЕ „НЕ” ЈЕР ЋЕМО ЗБОГ ХУЛЕ НА БОГА И ЗБОГ СРАМОТЕ КОЈУ НАНОСИМО НАШИМ СВЕТИМ ПРЕЦИМА ЈОШ ГОРЕ СТРАДАТИ НО ШТО СТРАДАМО!

СРБИНЕ НЕ ПРОДАЈ ДУШУ СВОЈУ ЂАВОЉЕМ ЗАПАДУ, НЕ ЖДЕРИ И НЕ ОПИЈАЈ СЕ КАД СЕ ПОСТИ, НЕ ПИШИ ПАПСКИМ И УСТАШКИМ КУКАМА, НЕ КОПИРАЈ И НЕ ИМИТИРАЈ МАЈМУНСКИ ТРУЛИ ЗАПАД, НЕ ВЕЗУЈ СЕ ЗА МРЦА!

НЕ ИДИ У СВОЈУ ПРОПАСТ И ПРОПАСТ БУДУЋИХ ГЕНЕРАЦИЈА, НЕ ИДИ НА ВЕЛИКО ЖДРАЊЕ НО ТИХУЈ У КЛИЈЕТИ СВОЈОЈ И СКРУШЕНО ПОСТИ ДОК ОСТАТАК ОВОГ ПАЛОГ СВЕТА ЛУДУЈЕ!

ЗАПАД НАС СРБЕ МРЗИ И МИ НИШТА ДОБРО ОД ЗАПАДА НЕ МОЖЕМО ДА ОЧЕКУЈЕМО КАО И ТОКОМ СВИХ ПРОХУЈАЛИХ ВЕКОВА НАШЕ ИСТОРИЈЕ ПА ЗАТО И УСВАЈАЊЕ ЗАПАДНИХ ЋЕЛАВАЦА, МАРТИНКИ, МЛАКОГ ПИВА И „БЛАГДАНА” НАМИ НИШТА ДОБРО ДОНЕТИ НЕЋЕ!

ПАМЕТНОМ ДОСТА!

Проблем који нас као Народ нагриза поодавно, још од Доситија и римокатолика Вука Караџића, то је

ЖУДЊА КА ЗАПАДУ!

ОД ТОГ ПРОКЛЕТСТВА НИЈЕ БИО ИМУН НИ НАШ ВРЛИ ПРИЈАТЕЉ (АЛИ НЕ И ИСТОМИШЉЕНИК) ПОКОЈНИ ДРАГОШ КАЛАЈИЋ А МНОГОБРОЈНИ СПОМЕНИЦИ НА ТЛУ СВЕТЕ РУСИЈЕ УЧЕ НАС ДА НИ ОНИ НИСУ ОСТАЛИ РАВНОДУШНИ У ОДНОСУ НА ЗАПАДНИ ГРЕХ!

Међутим!

Наша многобројна Браћа Руси имају бољи Православни стомак па су западни отров појели па сварили а ми смо се затровали толико да је велико питање да ли ћемо дочекати дан кад ћемо МИ и НАШИ доћи навлас' да горак АЛИ СПАСОНОСАН, противотров донесемо!

ТО НАС УБИ И ДАНАС СА ЖУТИМА НА ВЛАСТИ ЈЕР АКО ЈЕ НАЦИЗАМ НЕШТО

НАЈБОЉЕ

ШТО ЈЕ ЗАПАД (за себе а не за нас) ИЗНЕДРИО ОНДА ЈЕ ДЕМОНО КРАТИЈА СИГУРНО НЕШТО

НАЈГОРЕ

ПРАВИ ПОБАЧАЈ ЈЕДНОГ УМИРУЋЕГ ДРУШТВА ЧОВЕЧЕ...

па ми велимо

АКО НАША ”ОМЛАТИНА„ БАШ МОРА ДА ОД СЕБЕ ПРАВИ СТРАШИЛО-ЛОШУ КОПИЈУ ЗАПАДА, ОНДА БАР НЕКА КОПИРАЈУ ОНО ШТО ЈЕ НА ЗАПАДУ (И ЗА ЗАПАД) БИЛО ДОБРО А НЕ ОНО НАЈГОРЕ КАО ШТО СУ ШЕТЊЕ БОЛЕСНИХ МУЖЕЛОЖНИКА И УСПАЉЕНИХ ЛЕЗБАЧА!

Не заборавимо, ИПАК, да је Онкл Ади све мужрложникр потрпао у концетрационе логоре на принудан рад а имали су и посебне знаке за ношење на рукаву!

Но да се нико не заварава што се тиче нашег СТАВА генерално гледајући, јер туна стојимо постојано кано клисурина већ дуги нз година:

НАША НОВИЈА ХРИШЋАНСКА ИСТОРИЈА ЈЕ ВЕЗАНА ЗА ПРАВОСЛАВЉЕ, СРБСКО СВЕТОСАВЉЕ, ВЕЋ 'ИЉАДУ ГОДИНА, ТО ЈЕ НАШ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ, ТО ЈЕ НАША УСКА СТАЗА КОЈОМ ИДЕМО СЛЕДЕЋИ НАШЕ ПРЕТКЕ У СРБСКОМ УСИЉЕНОМ МАРШУ КРОЗ ИСТОРИЈУ!

У ТОМ МАРШУ МИ СМО НЕОДВОЈИВИ ДЕО ВОЈСКЕ ХРИСТОВЕ НА ЧИЈЕМ ЧЕЛУ ЈЕ НАШ ГОСПОД А ЗА ЊИМ НАША ЈЕДНОВЕРНА И ЈЕДНОКРВНА БРАЋА РУСИ!

НЕКА БИ НАМ ПРЕБЛАГИ ГОСПОД ПОМОГАО ДА С ТОГ ПУТА НИКАД ВИШЕ НЕ СКРЕНЕМО У БЕСПУЋА НА КОЈИМА СЕ ВЕЛИКИ ДЕО НАШЕГ МЛАДОГ НАРАШТАЈА УПУТИО!

АМИН, БОЖЕ ДАЈ!

Па пос'каже „зашто тако оштро с'неба па у ребра, зар немош то мало дипломацки?”

Ми бејасмо ми „дипломате” док је имало смисла!

Знате ли ви да то наше „'Ајд полааа-'ајд полааако, 'ајд лагаааа-'ајд лагааано...” трајише још од 90-е!

Србче које се тада родило сутра ће да се жени...'еј бре, а ми се још увек као „враћамо себи”!!!

И БАХАНАЛИЈЕ И ВЕЛКО ЖДРАЊЕ ЗА ВРЕМЕ ПОСТА СЕ НЕ СМАЊУЈЕ, НЕГО ЈЕ СВЕ ГОРЕ И ГОРЕ!

САД БЕОГРАД ГОСТИ ПО 300,000 ПИЈАНИХ СЛОВЕНАЦА ЗА СВАКУ „НАЈЛУЂУ НОЋ”, А ДОЛАЗИ И СВЕ ВИШЕ ХРВАТА КОЈИ ЗОВУ БЕОГРАД „СИН СИТИ” И ДОЛАЗЕ У СРБИЈУ ДА ДИВЉАЈУ ЗА ВРЕМЕ СРБСКОГ РОЖДЕСТВЕНОГ ПОСТА!!!

ЕТО ШТА СМО ДОЧЕКАЛИ, ДА НАМ СЕ ПРЕСТОНИЦА ПОСЛЕ ПАДА КОМУНИЗМА ПРОЗОВЕ „СИН СИТИ” И ДА СЛУЖИ ЗА ТУРИСТИЧКУ ПРОСТИТУЦИЈУ И НА ЗАДОВОЉЕЊЕ НАЈНИЖИХ СТРАСТИ НАШИХ НАЈЦРЊИХ ДУШМАНА!

ЂАВО ЈЕ ОДНЕО ШАЛУ И АКО ПРЕОСТАЛИ СРБИ ХОЋЕ, АКО ИМАЈУ ВОЉЕ ДА ПОВРАТЕ СРБСКУ ПРЕСТОНИЦУ СРБИМА И СРБСКОЈ ВЕРИ, МОРАЋЕМО ДА СЕ БРАНИМО ОД НЕКРСТА И ДА СРБСКУ ЗЕМЉУ ОСВАЈАМО АКО ТРЕБА И СА ОРУЖЈЕМ У РУЦИ ПА КОМ ОБОЈЦИ КО ОПАНЦИ!

НЕМА ТУ ВИШЕ ДИПЛОМАТИЈЕ, НЕ РАДИ СЕ О „НАМЕТАЊУ” НЕГО СЕ РАДИ О ЧИЊЕНИЦИ ДА СВОЈУ ОТАЏБИНУ ИЗГУБИСМО БЕЗ ИСПАЉЕНОГ МЕТКА!

СРАМОТА И ГРЕ'ОТА!

:}\/ :]]

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this