jedna mala Report post Posted September 21, 2005 ovo je bas lepo uradjeno a jos vise sam se odusevila kad sam videla da si ubacio i jednu moju slikicu tu svaka ti cast :biggrin nego jer bi mogo ti da napravis nesto tako sa slapovima Zrmanje :question Quote Share this post Link to post
Bruvanjac Report post Posted September 22, 2005 bravo, svaka cast, nego ako ti se da mogao si napraviti jedan zgodan za nas lièane :biggrin znaci malo plitvièka jezera, velebit itd. stihovi su dobri :wink: Quote Share this post Link to post
masha Report post Posted September 22, 2005 Ja vidim na posteru i Liku. Ciji su ono slapovi? Quote Share this post Link to post
KrajinaDoSmrti Report post Posted September 22, 2005 Ako ocete bas nesto za vas da napravim, postavite slike ovde i uradicu, nema problema.@mashaSlapovi su ja mislim Licki, slike sam nasao na ovde na forumu, ne sjecam se vise... Quote Share this post Link to post
jedna mala Report post Posted September 23, 2005 to ti je super ideja evo ja cu da ubacim neke slikice a ti vidi sta od toga moze da se napravi moram jednu po jednu slikicu da postavljam tako rece dj_zombi da je lakse za otvaranje topika Quote Share this post Link to post
jedna mala Report post Posted September 23, 2005 nesto sam zeznula gore imam dva puta istu sliku nadam se da ce moderatori jednu obrisati i iskreno se nadam da ces od ovih slika uspeti da napravis nesto ako moze bez teksta da mogu da ubacim na komp i da mogu da uradim to kao veliku sliku za stan :razz Quote Share this post Link to post
KrajinaDoSmrti Report post Posted September 23, 2005 Evo napravio sam nesto, malo sam sjeko itd. Veliki Wallpaper mozete da pogledate klikom na malu sliku...p.S.: ako treba jos nesto, samo mi javite... Quote Share this post Link to post
KrajinaDoSmrti Report post Posted September 23, 2005 Evo jos jedan, slike sam nasao na Ovom Eninom Topiku, slike su me fascinirale... Quote Share this post Link to post
R@L Report post Posted September 23, 2005 evo od mene nesto malo iz Like... Quote Share this post Link to post
dj-zombi Report post Posted September 24, 2005 Momcovi, ja sam vam ko onaj br. 1 iz Alan Forda, samo nesto zanovjetam ..... :zloca: dobro je to sto se trudite ali ako dozvolite da i moje iskustvo malo progovori, kad pravite wallpaper onda nastojite da svedete tekst na njemu na mozda jednu kratku recenicu ili parolu negdje u cosku ili slicnom sa nekim dobrim slovima, nastojis da napravis wallpaper od jedne super kvalitetne slike jer ovo ovako ispada ko neki mozaik a ne wallpaper.Jer zamisli sad stavis neki vas wallpaper na ekran i onda ti to strci na ekranu a po njemu one ikonice koje imas na desktopu i nekako nije skladno .... zar ne?Uskoro ce vam stari lisac pokazati par radova.Zivi bili Quote Share this post Link to post
R@L Report post Posted September 25, 2005 Ja se izvinjavam momku koji je postavio ovaj topik,KrajinaDoSmrti,on je poceo raditi wallpaper , i ja sam mu pokvarila Topik mojimslikama. Volim tako da pisem pjesme po slikama , ali to je vec nesto drugo, nije wallpaper. Mozete skinuti te moje slike i nema problema,neka majstor nastavi sa svojim zapocetim radom, a ja cu daposmatram i da se ucim :smile ....i nisam ja momak :smile Pozdrav ! Quote Share this post Link to post
dj-zombi Report post Posted September 25, 2005 ja sam mislio da si ti muski deo ekipe :zloca: Quote Share this post Link to post
R@L Report post Posted September 25, 2005 govori po cemu, necu ja da budem musko :zloca: sad si me naljutio :green sad cu staviti moju sliku da bas vidis da sam cura iz Like :smile :suncane: Quote Share this post Link to post
Ena Report post Posted September 25, 2005 Ja se izvinjavam momku koji je postavio ovaj topik,KrajinaDoSmrti,on je poceo raditi wallpaper , i ja sam mu pokvarila Topik mojimslikama. Volim tako da pisem pjesme po slikama , ali to je vec nesto drugo, nije wallpaper. Mozete skinuti te moje slike i nema problema,neka majstor nastavi sa svojim zapocetim radom, a ja cu daposmatram i da se ucim :smile ....i nisam ja momak :smile Pozdrav !Radice,mila,pusti ti njih,i otvori sopstveni topik,ja obožavam tvoje slike,i tvoje pisanje preko slike.....i tvoje pesme,i ove razglednice...i molim te da nastaviš da ih deliš sa nama...èuj pokvarila...gde ti možeš nešto pokvariti...a momci se samo "malo" prave važni...ja sam ih veæ editovala da se ne grde... :suncane: :wink: El si videla što sam ti maznula :suncane: Lièku kapu sa Polaèe.... :biggrin :razz :suncane: ...eno je na topiku "Lièanin sam i ponosim se time".... Quote Share this post Link to post
jedna mala Report post Posted September 26, 2005 hvala ti veliko predivno je :razz svaka cast za ideju i delo :razz Quote Share this post Link to post
masha Report post Posted September 28, 2005 Najljepse wallpapers mozete naci na ovoj stranici:http://www.eparhija-dalmatinska.hr/Frames-c.htm Quote Share this post Link to post