dj-zombi Report post Posted September 10, 2015 kao i uvijek, odlicne slike Quote Share this post Link to post
Rada Report post Posted September 10, 2015 Prelepo, hvala ti na ovim divnim slikama Quote Share this post Link to post
DvorNaUni90 Report post Posted September 10, 2015 Хвала, биће и други пут Quote Share this post Link to post
Leda Report post Posted February 27, 2016 @DvorNaUni90, hvala na predivnim slikama. Zaista su mi ulepšale dan. Quote Share this post Link to post
DvorNaUni90 Report post Posted September 6, 2016 Нови Град је из године у годину лепши, увек нешто ново. Овог лета једна девојка ради мурал. Дуг је сигурно око 50 метара, све на овом бетону дуж магистрале, са мотивима Новог Града, Уне и других слика овдашње природе. Остало јој је пар метара кад сам отишао, вероватно је до сада већ завршила. Quote Share this post Link to post
DvorNaUni90 Report post Posted September 6, 2016 А ово је реална и тужна слиика Двора Quote Share this post Link to post
DvorNaUni90 Report post Posted September 6, 2016 Унутрашњост једне од старих сеоских кућа Quote Share this post Link to post
DvorNaUni90 Report post Posted September 6, 2016 Могу се видети занимљиве ствари, међу њима и пивске флаше старије од мене. Стоје непомично предмети, личне ствари, већ 20 година. Или се ''мичу'' кад с времена на време неки ситни пљачкаши покупе и то мало што је иза рата остало. Увек сам се питао како нико да дође у неку од таквих кућа, да бар то мало среде, покупе оно што се може користити или што представља неку успомену. Да ли нема потомака или су неки други разлози у питању... Quote Share this post Link to post
DvorNaUni90 Report post Posted September 6, 2016 Затрављена Банија. Можда изгледа лепо, али у суштини није ни лепо ни добро. Ту и тамо понека ораница, у позадини је кукуруз, али ово прети да постане једина ''култура''. Quote Share this post Link to post
DvorNaUni90 Report post Posted September 6, 2016 Занимљив начин слагања дрва или сушења. Quote Share this post Link to post
DvorNaUni90 Report post Posted September 6, 2016 Ево како изгледа партизански споменик у једном селу, мермерне плоче нема. Заслужни су за ово наравно неки нови наводни ослободиоци. Quote Share this post Link to post
DvorNaUni90 Report post Posted September 6, 2016 Река Жировница/Жировац Quote Share this post Link to post
DvorNaUni90 Report post Posted September 6, 2016 Збор у Рујевцу, играо се фудбал Quote Share this post Link to post
DvorNaUni90 Report post Posted September 6, 2016 Од онолике скеле и обнове, урађена је смао купола звоника, лимени кров цркве. Quote Share this post Link to post
DvorNaUni90 Report post Posted September 6, 2016 Календар из симболичне године. Нађен у кући моје бабе, тачније прадеде и прабабе. Quote Share this post Link to post
DvorNaUni90 Report post Posted September 6, 2016 А сад лепша тема више слика, мање текста. Спуштање низ Уну У авантуру сам се упутио уз помоћ гуменог чамца Quote Share this post Link to post