Sign in to follow this  
Om Sai Ram

Insajder - Nasilje uz blagoslov

Recommended Posts

s3UDpDLrdFI

zYuy7I9Gfmc

zVCi-B9aKFI

Jedan od komentara:

Prava ustaska i satanska emisija. Ovakve ljigave i odvratne emisije nisu bili u stanju da naprave ni Gebels ni Ante Pavelic. To samo pokazuje koliko je zlo uznapredovalo od Drugog svetskog rata i da su danasnji satanisti krvolocniji i opasniji od onih pre 60 godina, jer su danas nauka i tehnologija veoma uznapredovali, sto oni itekako koriste. Ovakvu emisiju je mogao samo demon da nadahne. Ovo obican covek sam nije mogao da napravi. Dace Bog da dodje dan da to leglo smrada B92 izgori do temelja.

Share this post


Link to post

По мени лично, Б92, са оваквим емисијама има за циљ да сатанизује СПЦ. Вековима СПЦ ради на очувању српског националног бића. Пошто Б92 већ 2 деценије држи Веран Матић, слуга Ђорђа Сороша, доказаног јудео-масона, и између осталога разбијача СФРЈ, мене њихова идеологија и не чуди. Довољно је само погледати и документарац "Вуковар последњи рез", па да се види сва пристрасност ове "медијске куће".

Што се овог серијала тиче. Могу само да се осврнем на Младена Обрадовића, вође Образа, пошто сам стицај околности преко другара мог личанина упознат са њиме - његовим случајем. Младен Обрадовић је месец дана прошле године ухапшен због геј параде (која није ни одржана, што ће рећи није било ни нереда ни ничега... али нема везе, важно да је лежао 30 дана у Падињаку), и заплењен му је компјутер који ни данас му није враћен. Оптужба за прошлу годину од стране Тужилаштва није ни написана... а сада ове 2010. године и пре саме параде педера, три сата, је ухапшен, и он и жена му?! Сулудо је само веровати да је он код своје куће држао нешто од "оружија" и некаквих "тајних планова", када је знао да му је кућа под присмотром, као и да ће направити претрес, хапшење и све остало. Зашто би им онда давао адуте у руке?! ::) Али полиција је нешто "пронашла". Мада у његову кућу док је одсутан може да упадне ко хоће. А и сведоци се данас налазе за 50Е у Србији који ће посведичити то што пише у тужби. ::D

Најбољи вам је доказ она Породична шетња 9.10.2010. године у центру Београда. Организатор тога је СС Двери...а није се догодио ниједан инцидент, иако је било више од 10.000 хиљада људи. А наијтрагичније од свега што медији у Србији су лагали како је било 4 пута мање људи. ::(

Разлог зашто се Б92 и Инсајдер окомио на СС Двери јесте, што су они једни од најватренијих поборника против уласка Србије у ЕУ. А то њиховим финансијерима не одговара, па их зато морају да пљују. pravila.gif

Овде се у емисији каже како се неки пројекти финансирају из државног буџета, односно сви грађани Србије то плаћају... да, слажем се. Али сви грађани су плаћали и одржавање параде педера, иако се више од 75% грађана не слаже са одржавањем исте. Али то овде у емисији није поменуто. ;]\/

Занимљиво како иначе мали број људи у Србији капира, ко су заправо прави шпијуни и инсајдери у нашим редовима. У ове широке народне масе, било навијачке, или када су у питању социјални бунтови, и демонстрације задњих 20 година по неписаном правилу дешава се да се убацуји сарадници полиције - инсајдери, који праве лом, и крш, не би ли направили 2 корисне ствари. Прво је тај што аутоматски дају полицији право да употреби силу. А други, је тај да новинари могу да сатанизју демонстранте, односно бунтовнике. Тако да се и они поред ТВ равнодушни ставе на страну полиције, а не демонстраната, па их онда још називају вандалима (у неку руку јесте, али зашто онда демонстранте у Грчкој и Француској не називати истим именом!?). Није то слиучај само са Србијом, већ земљама у транзицији. Добар пример вам је и ова неодиграна фудбалска утакмица у Ђенови "Италија-Србија", али ту инсајдери делују по налогу фудбалске мафије... када пар појединаца баца љагу на навијаче Србије. Мени је одмах то вече било доста ствари сумњиво, а после су ствари испливале на површину. Дејан Стојановић Кека "менаџер", финансира заправо освету ФСС, због голмана Стојковића.

Обичним људима све ово што се дешава је прилично замршено... па рађе гледају ријалити шоу програме и оне лимунада програме него ово. ::)

Share this post


Link to post
...Добар пример вам је и ова неодиграна фудбалска утакмица у Ђенови "Италија-Србија", али ту инсајдери делују по налогу фудбалске мафије... када пар појединаца баца љагу на навијаче Србије. Мени је одмах то вече било доста ствари сумњиво, а после су ствари испливале на површину. Дејан Стојановић Кека "менаџер", финансира заправо освету ФСС, због голмана Стојковића.
:[|nene.gif\" title="ne ne" />

Share this post


Link to post
Како Б92 замишља истраживачко новинарство

Аутор: Ненад Вукићевић:, Објављено: 17. 11. 2010.

Ретко пратим програм Б92, а њихове бесрамно тенденциозне политичке емисије још ређе. Вечерас сам одлучио да одгледам помпезно најављен Инсајдер о Дверима – наводном идеолошком водичу свих екстремиста ових простора. Очекивао сам барем неки нови податак, који није доступан свима на интернету. Верујем и да су аутори емисије прижељкивали да ће се трести гаће у разним кабинетима на помисао да ће бити разоткривени као „инспиратори“.

Шта смо имали прилику да видимо? Излизане и изрежиране кадрове уличних сукоба – са одговарајућим аудио-визуелним ефектима – нараторско негодовање због „рушења“ Београда и неколико говорника који су само потврдили да више нико са професионалним интегритетом не може да брани тезе режимског гласила. Уместо истраживачког новинарства, гледали смо површно и селективно изношење већ познатих информација и потпуно необјашњено повезивање насиља са Дверима и Српском Православном Црквом.

Најзанимљивије „откриће“ Инсајдера је било да „екстремисти“ желе да спрече пут Србије ка ЕУ. Добро јутро! Гледаоци би то већ знали када би ова телевизија икада преносила мишљења која се не подударају са њиховим. Такође смо сазнали да Двери и СПЦ имају повремену сарадњу, што бисмо одавно знали да је Б92 икада пустио извештај са било које од њихових изузетно посећених трибина. Сазнали смо и да је црква против промовисања хомосексуализма, а толико година смо били у заблуди. И то је истраживачко новинарство?

Осим чињенице да су Двери организовале конференцију за штампу у циљу заштите права оних којима држава прети језивим одговором, изостало је било какво објашњење о вези између Двери и дешавања на улицама 10. октобра. Зашто нисмо видели величанствену Породичну шетњу у којој је учествовало више од 10.000 људи само дан раније, иако је то било у организацији покрета који је оптужен да стоји иза насиља. Да ли би то покварило поруку о насилницима и рушиоцима Београда? Зар је информација о буџетском финансирању неколико пројеката Двери 2007. године заслужило толико пажње, и зашто нисмо сазнали колико буџетских средстава иде у џепове пропагандиста „друге Србије“, и финансирање медија попут Б92 или „геј“ активиста. На пример, само град Београд издваја више од 1.100.000.000 динара годишње за невладине организације, републичка власт још више, а шта мислите колико од тога иде „патриотским“ организацијама?

Тако претенциозно најављена емисија је морала да оправда оптужбе на рачун Српског сабора Двери, барем толико да открије неки детаљ који Двери саме не објављују на њиховом сајту. На крају, све се свело на покушај да се неистомишљеници етикетирају као екстремисти и насилници, поприлично неуспешно. Само ме занима, ко се још увек одушевљава овом новинарском трешу?

Ненад Вукићевић

Share this post


Link to post

Amfilohije je rekao da je smrad koji je otrovao i zagadio Beograd (misleci na gay paradu) gori od onog uraniuma koji su ostavile bombe nato pakta. Ne znam ako je to bas u redu.

Share this post


Link to post
Кажи своје мишљење, односно анализу.

Нико није плаћен! Неколико дана уназад у Београду су се одиграли неки догађаји... (не)спортски трансфер и парада наказа и то је изазвало реакцију у Ђенови.

Share this post


Link to post
Amfilohije je rekao da je smrad koji je otrovao i zagadio Beograd (misleci na gay paradu) gori od onog uraniuma koji su ostavile bombe nato pakta. Ne znam ako je to bas u redu.

То што је владика Амифлохије рекао је истина, а говорити истину је ваљда у реду. Поготову што њему као свештеном лицу приличи да направи паралелу са Содомом и Гомором. Иначе Б92 је поставио причу око "параде" као кад би сад неко рекао да је Гаврило Принцип пуцао у Сарајеву 1914. године, а притом неби рекао да је повод том пуцњу било "парадирање" Франца Фердинанда.

Share this post


Link to post
НЕМОЋ ИНСАЈДЕРА И НАЦИОНАЛНИ ПОНОС

Аутор: САОПШТЕЊЕ СРПСКОГ САБОРА ДВЕРИ, Објављено: 17. 11. 2010.

У овим инсајдерским временима у којима је нападнуто све што је српско не треба трошити пуно речи на медијско-пропагандни сервис који користи националну фреквенцију српске државе и који је дотакао дно гебелсовске ТВ продукције. Размере идеолошке монтаже, етикетирања и клевета којима се Б92 годинама служи уствари најбоље говоре о паници у редовима колонијалне управе у Србији која не може да верује да Срби још увек нису преваспитани и показују знаке живота. Сваки слободан Србин може да се поноси тиме. Нисмо још поражени, имају шта да нападају. Горе главе, будимо људи, будимо Срби и не одступајмо!

Прва емисија новог серијала Инсајдера „Насиље са благословом”, која представља наставак прошлогодишњег циклуса под називом НЕМОЋ ДРЖАВЕ, показала је велику нервозу и суштинску немоћ Инсајдера. Видели смо медијски линч од стране тзв. прве демократске телевизије, емисију без садржине и аргумената, примитивну, суву и голу циљану монтажу, хорор музику, страх да посао није завршен а рокови истичу и немоћ да се Србија понизи и уништи до краја.

Нема, са друге стране, разлога да се на Инсајдер љутимо, а још мање да се од Инсајдера плашимо. Он само ради свој посао, и да Српски сабор Двери није тема Инсајдера то би требало озбиљно да нас забрине. Без обзира на све бедне манипулације са прошлогодишњим интервјуима које објављују без овлашћења и недопустивим монтираним контекстима, Инсајдер дође као установа за издавање лиценци друштвеним организацијама за национални рад.

Још мање има разлога да се Инсајдеру правдамо и одговарамо. Јер он ипак није оно што би жарко желео да буде: и тужилац и судија свему и свима у српском друштву који имају другачије мишљење од њих. А можда се приближило време и за Инсајдер о Инсајдеру.

Говор мржње против свега што је српско

Они који све што дише као српско оптужују за фашизам, насиље и екстремизам сваке врсте – управо су они који годинама распирују националну и верску мржњу према српском народу. Најновија емисија Инсајдера прототип је такве гебелсовске кореографије и монтаже којом се заправо осликава прави карактер овог пропагандног сервиса. Просто је невероватно да државотворни српски народ и све његове водеће националне институције и организације у сопственој држави буду извргнуте таквом нападу. Али то много говори о стању у коме се налазимо као народ и држава.

Јер није поента Инсајдера само напад на Двери, већ на све што још увек мисли и ради српски и не жели да се евроунијати и натоизира по сваку националну цену. Много је Инсајдер заграбио, преко својих могућности: да се у једном ТВ серијалу обрачуна са свим преосталим организованим националним снагама у српском друштву. Јер ово је напад на све нас који не желимо да се одрекнемо свог националног идентитета: своје духовности, морала, језика, писма, историје, националне културе и државности.

Зашто бисмо то урадили? Због Инсајдера?

Шта је Инсајдер хтео да постигне?

Инсајдер генерално већ дуго има озбиљну обавештајно-медијску улогу да буде тужилаштво пре тужилаштва. Након њиховог назови истраживачког отварања тема, следи притисак на државу да реагује по инсајдерским информацијама, као што је држава често притиснута да суди по оптужницама Соње Бисерко и Наташе Кандић. Сличним медијским хајкама се прети бројним организацијама и друштвеним групама, распирује мржња и нетрпељивост у српском друштву и призива грађански рат, што је реалан интерес бројних страних ментора наше досадашње пропасти.

Јасна је мотивација Инсајдера: извршити медијски притисак и укинути све изворе финансирања српских патриотских организација из државних буџета (који су и без притиска Инсајдера годинама уназад затворени за нас), застрашити широке друштвене слојеве да се укључују у активности родољубивих покрета, и ставити нас све на списак екстремних организација за забрану. И ту нема места за контрапитања и дијалог:

1.Ко је тај ко ће да одреди да патриотске НВО немају право на коришћење буџетских средстава и то у часу док се 99 процената тог буџета који је издвојен за невладине организације даје онима који нас нападају?

2.Да ли то значи да постоје дозвољене и недозвољене НВО и да ће се, као што је уосталом и до сада било, према томе и распоређивати новац свих нас пореских обвезника?

3.Ко сме да плаши грађане и ограничава им слободу мисли, говора и организовања?

4.Ко је Инсајдер и Б92 изабрао за државне јавне тужиоце и судије?

5.Како фашистички префикс ставити часопису који је једини направио темат о антифашизму и удружењу које је било једина организација из Србије присутна на обележавању 65-годишњице од слома фашизма у Словачкој ове године?

6.Како се екстремистичким организацијама, без иједног доказа, називају удружења која у свом вишегодишњем или вишедеценијском раду немају ни једну мрљу у биографији која бележи више стотина текстова, трибина, медијских наступа и других јавних манифестација?

Господине Радовановићу, што не покренете поступак за забрану Двери?

Шта је спорно?

Према Инсајдеровом погледу на свет Срби немају право на постојање, демократија и слобода медија искључују другачије мишљење, нема потребе да о себи слободно и уживо говоре они који су годинама етикетирани и клеветани…

По инсајдерском политичком мишљењу сви ми (Црква, патриотске НВО, националне политичке странке…) смо – замислите - део српске завере да Срби имају српске националне интересе и да се за њих боре. А то је недопустиво! Зар после свега, када смо им разбили државу, увели санкције, упропастили економију, бомбардовали их више пута, отели територије, поставили колонијалну управу са задатком да их брзо денацификује, и потрошили милионе евра на то, они и даље постоје? И још се национално организују и буне? Неће да предају преостале тачке националног суверенитета? Неће да слушају све диктате из Брисела? Неће да се одрекну себе и свога? Па, то је заиста невероватно! Активирајте брзо Инсајдер да се обрачуна са свим тим преосталим тачкама српског националног отпора. Шта треба да буде наш одговор на Инсајдер? Слободно дишите пуним плућима, слободно мислите, говорите и организујте се у одбрани слободе личности, српског националног идентитета и легитимних националних интереса.

И, да не би било сумње и повлачења ни за трен, редовно понављајте основне тачке нашег слободног националног изражавања на које итекако имамо право:

1.Ми смо Срби и поносимо се својим пореклом и националним идентитетом.

2.Ми смо против уласка Србије у НАТО, а за активну војну неутралност и приступање Споразуму о колективној безбедности који је предложила Руска Федерација.

3.Ми смо критички оријентисани према ЕУ која нам отима Косово и Метохију, и припадамо све снажнијој европској струји евроскептицизма и геополитичког повратка на Де Голову идеју Европе нација и националних држава.

4.Ми смо заинтересовани за статус Срба у региону, јачање наших духовних, културних, економских, медијских и политичких веза, и повратак великог броја Срба из Расејања.

5.Ми смо критички оријентисани према актуелном режиму који је између породице и геј параде одабрао геј параду као државни пројекат.

6.Ми смо против продаје Телекома и даље распродаје наших природних ресурса и привредних потенцијала…

7.Ми смо против тајкуна, а за мале и средње српске привреднике, за српске банке и централну државну привредну, развојну и инвестициону банку.

8.Ми смо за веће улагање у пољопривреду и село, за националну просвету и културу, реформу медија, пореског и изборног система.

9.Ми смо за заустављање процеса регионализације и укидање свих аутономија, као и за поспешивање децентрализације локалних самоуправа.

10.Ми смо за породицу, борбу против беле куге, социјалну солидарност према свим угроженим категоријама становништва…

Шта је спорно?

Уосталом, о свему овоме и много чему још говоримо и говорићемо својим јавним деловањем и конкретним акцијама и даље!

У Београду, о Ђурђицу 2010.

Информативна служба Српског сабора Двери

Share this post


Link to post
Нико није плаћен! Неколико дана уназад у Београду су се одиграли неки догађаји... (не)спортски трансфер и парада наказа и то је изазвало реакцију у Ђенови.

Ja лично не верујем да нико није плаћен, јер зашто би неко себе изглагао свим тим опасностима без надокнаде... у крајњој линији, зашто би се цимао до Ђенове само да би то радио?

По мени лично Ђенова, и парада педера немају директне везе. Можда индиректне, јер је неколицина ликова са БГ улица била и у Ђенови. Е а ово за трансфер има и те како везе са Ђеновом... уосталом то сам већ објаснио на теми ФУДБАЛСКА МАФИЈА

Share this post


Link to post
То што је владика Амифлохије рекао је истина, а говорити истину је ваљда у реду. Поготову што њему као свештеном лицу приличи да направи паралелу са Содомом и Гомором.

Trebao ju je napraviti u vezi svog crnomantijaskog druga Pahomija.

Takvi bolesnici su mnogo veci problem za drustvo nego bilo koji peder, koji otvoreno kaze da je to.

Samo nesto nisam primjetio da su desnicarske organizacije i huligani glasni kada se o gadovima u crkvenim redovima radi.

Share this post


Link to post
Ja лично не верујем да нико није плаћен, јер зашто би неко себе изглагао свим тим опасностима без надокнаде... у крајњој линији, зашто би се цимао до Ђенове само да би то радио?

У Чуле, брате доносиш закључке без доказа и чињеница попут инсајдера ;]\/ Отишли људи у Ђенову јер су навијачи и слободни грађани који су једва дочекали укидање виза за одлазак на гостовање. Онда су се ствари измакле контроли, а после су путем медијских спиновања конструисане вести које су целокупну причу максимално навеле на "званичну воденицу". Нико није примио паре!

Share this post


Link to post
Trebao ju je napraviti u vezi svog crnomantijaskog druga Pahomija. Takvi bolesnici su mnogo veci problem za drustvo nego bilo koji peder, koji otvoreno kaze da je to. Samo nesto nisam primjetio da su desnicarske organizacije i huligani glasni kada se o gadovima u crkvenim redovima radi.

Не веруј свему што објаве медији, нарочито они који су под контролом Ђерђа Сороша. Уосталом нико не каже да је против педера као таквих, већ да је против извођења и извожења те болештине на улице Београда. А у тој "паради" нису узели учешће само педери, већ и транс-сексуалци, транвестити и остали ликови који имају поремећај личности... Таква парада је манифестација Содоме и Гоморе која руши јавни морал и традиционалне Хршићанске, Православне и породичне вредности и сасвим је природно да СПЦ али и остале верске заједнице подигну свој глас против тога.

Share this post


Link to post
У Чуле, брате доносиш закључке без доказа и чињеница попут инсајдера ;]\/ Отишли људи у Ђенову јер су навијачи и слободни грађани који су једва дочекали укидање виза за одлазак на гостовање. Онда су се ствари измакле контроли, а после су путем медијских спиновања конструисане вести које су целокупну причу максимално навеле на "званичну воденицу". Нико није примио паре!

Хм...

Зашто је онда "тетоважа" правио свој шоу?

Гостовања је било и раније... а биће их и касније... међутим, оно што не верујем, да ће у будућности бити оваквих прекида, мислим на овакав начин.

Немој мене да мешаш са Инсајдером. Јер мене нико не плаћа за такве емисије и закључке.

Али ми ниси одговорио, какве везе има Ђенова и Парада?

Share this post


Link to post
Али ми ниси одговорио, какве везе има Ђенова и Парада?

Како нема, људи су били бесни због одржавања "параде" и поред тога што је дан пре исте био масовни МИРНИ протест против њеног одржавања. На утакмици са Естонијом пар дана пре "параде" је скандирано против исте, а Ђенова је дошла два дана након њеног одржавања... као што се на утакмици са Естонијом звиждало на сваки "голманов" контакт са лоптом...

Зашто је онда "тетоважа" правио свој шоу?

Сигурно не због тога што је "за то примио паре".

Share this post


Link to post
Како нема, људи су били бесни због одржавања "параде" и поред тога што је дан пре исте био масовни МИРНИ протест против њеног одржавања. На утакмици са Естонијом пар дана пре "параде" је скандирано против исте, а Ђенова је дошла два дана након њеног одржавања... као што се на утакмици са Естонијом звиждало на сваки "голманов" контакт са лоптом...

Хм... не пије воде баш...

Пази сада ово... могли су онда и у БГ да прекину утакмицу са Естонијом, и да на тај начин искажу своје незадовољство, зар не? Могли су и у Ђенови само да скандирају против педера, баш као на мечу са Естонијом... зар не? Могли су да направе транспарент против педера, и да га држе у Ђенови да сви виде, зар не?

Мада... ајде подвуци ми паралелу какве везе конкретно има ФСС са Парадом (немој ово сада да буде да браним ФСС, или да им тражим алиби)?! Фудбалери конкретно а ни ФСС нису подржали параду, тако да не видим разлог зашто је требало прекидати, или правити било какве изгреде... тим пре што си у иностранству, а УЕФА већ има пик на Србе и Србију, и бачена обична петарда значи да ћемо платити велику казну, а камоли нешто јаче.

Тај "голман" има већ тему своју на оној теми на Спорту, па ћемо тамо то решити... Али само ти кажем да је он један мизерко, коме не треба придавати (толико) пажње.

Сигурно не због тога што је "за то примио паре".

А да није можда натеран, из неког разлога да то уради? Не схватам његов поступак. Јер знао је да ће тим својим поступком допасти хапшења. Ниједом навијачу није циљ да буде ухапшен, зар не?

Share this post


Link to post

Естонија је била ПРЕ "параде" и још је постојао трачак наде да ће се власт уразумити и да неће дозволити одржавање исте (као нпр. прошле године). Ђенова је била ПОСЛЕ параде, кад се више није могло назад. Ђенова је револт на "параду". Ђенова је реакција!

ФСС нема директну везу са "парадом", али руководство ФСС-а има директну везу са тренутном власти која је организовала и омогућила "параду"... постоји индиректна веза.

А да није можда натеран, из неког разлога да то уради? Не схватам његов поступак. Јер знао је да ће тим својим поступком допасти хапшења. Ниједом навијачу није циљ да буде ухапшен, зар не?
Онда су ствари измакле контроли

Ја овде не браним и неоправдавам његов поступак само кажем да није узео паре! Занео се човек, понела га атмосфера, хтео да се наметне као ауторитет... бројни су разлози, али паре нису.

Share this post


Link to post
Естонија је била ПРЕ "параде" и још је постојао трачак наде да ће се власт уразумити и да неће дозволити одржавање исте (као нпр. прошле године). Ђенова је била ПОСЛЕ параде, кад се више није могло назад. Ђенова је револт на "параду". Ђенова је реакција!

ФСС нема директну везу са "парадом", али руководство ФСС-а има директну везу са тренутном власти која је организовала и омогућила "параду"... постоји индиректна веза.

Ја овде не браним и неоправдавам његов поступак само кажем да није узео паре! Занео се човек, понела га атмосфера, хтео да се наметне као ауторитет... бројни су разлози, али паре нису.

Ма каква нада човече... па чим су се најавили СиеНеН, БиБиСи, и остали. Пази још, лично долазе главешине ЕУ, и ко зна ко још... Дачић најављује 5000 полицајаца, само луд је могао да мисли да неће бити параде. Прошле године они су се само припремали... Просто жртвовали су једну годину, али су наредне дошли да остваре своју замисао. Мени је било јасно да параде мора бити, још 15 дана пре него што ће бити парадирања.

Ђенова је што се тиче параде тооотално непотребна, у никаквом смислу. Тим пре, што се нередима, или било чиме није време могло вратити, и спречити та парада.

То за спрегу ФСС и руководства земље знам, то је и врапцима јасно... међутим, онда испада да ће свака следећа утакмица репрезентације, ради те параде треба бити прекинута... а ја лично не верујем да ће тога бити. Уосталом, онда би и 139. дерби био прекинут под сличним изговором. А све је протекло мирно.

Шта год да је... "тетоважа" се по мени избламирао. Без обзира што му сада праве фан групе на фб и слично.

Утакмица се рецимо зна прекинути код криве одлуке судије, то је и мени и теби добро познато. Међутим, овде се утакмица тек почела играти... и мислим да прекид нема везе са Италијанима. Њима је само угуран врућ кромпир.

Share this post


Link to post

Види Чуле, ја нисам рекао да је нешто у вези Ђенове било позитивно и потребно, као што нисам рекао ни да није. Али кажем и тврдим да је "парада" била та која је била негативна и непотребна, као и то да је она узрок разних (свих) нереда у последње време! И питање је да ли ће се на томе зауставити. У скорије време, на трибини којој ја припадам није било већег беса на власт, него уочи и након "параде". Било је незадовољства око Космета, али је тад власт бар званично била на страни народа. Овим организовањем "параде" и званично су се сврстали против народа, а на страну газда са запада, тако да се сад само чека неки нови 5. октобар. Ја лично не тврдим да ће га бити, али га прижељкујем. srpski_smajli_kalas.gif

Share this post


Link to post
BEOGRAD 18. 11. 2010

Press

TV Pressing - Aleksandar Sale Jovanović

B92 protiv Crkve - dno dna!

Redovno jesenje zasedanje Sabora Srpske pravoslavne crkve počelo je svetom arhijerejskom liturgijom i parastosom na grobu patrijarha Pavla u manastiru Rakovica.

Nekoliko dana ranije obeležena je godišnjica smrti srpskog sveca. I svetionika za one koji još uvek lutaju mračnim hodnicima jednoumlja. Ovaj datum srpske TV kuće su obeležile na različite načine. Ispostava stranih fondacija i najseksualnija televizija na ovim prostorima potrudila se da ostane dosledna sebi i svojim sponzorima - baš na godišnjicu smrti patrijarha Pavla B92 emitovala je emisiju „Insajder", dokumentarac u kojem su Crkva i njeni velikodostojnici izvređani i izblaćeni, ali i nazvani pokroviteljima desničarskih organizacija. U iščekivanju da se neko smiluje i budzašto ih usvoji, TV B92 je rešila da što brže opravda svrhu svog bivstvovanja. A ona sa medijima ima veze jednako kao „Insajder" s nezavisnim novinarstvom.

Oni koji su sad krenuli da tuku po srpskim svetinjama iste su njuške čiji su nas roditelji hapsili kad smo se kao klinci vraćali sa slava koje su bile zabranjene. Koji su nas tabali kad smo 13. januara iz prkosa i ponosa slavili paralelnu Novu godinu. To su one iste pogani, koje su se vrlo brzo nakon rušenja berlinskog, ali i zidova u glavama srpskih vojskovođa prešaltali, pokrstili pod stare dane i krenuli da zamuckujući bubaju „Očenaš„. Od njih više nismo mogli da priđemo hramovima, umesto grane badnjaka sekli su i palili čitava stabla, sa jednakim žarom kako su nekad njihovi dedovi palili crkve i uporedo dok su spaljivali i i svoja dosijea...

Sada su ti novokomponovani komuno-vernici dobili naslednike, antihriste kojima je demokratija donela neslućene mogućnosti... pre svega da se kriju iza floskule da Srbija mora da postane moderna, građanska država, što po njihovoj teoriji podrazumeva sektaško satanizovanje svega tradicionalnog. Sukobe i previranja u SPC-u, kojih je bilo vekovima i biće (daće Bog još milenijumima) dočekali su kao što je idol njihovih šatroprosvetljenih očeva - Broz dočekivao slične antihriste.

Crkva ne postoji zbog Pahomija, Amfilohija, Artemija, jednako kao što „parada ponosa" ne postoji zbog gej populacije. I jednako kao što takvi novinari i takvi mediji vrlo brzo neće postojati. Jer, Bog prašta, ali...

ALEKSANDAR SALE JOVANOVIĆ

Share this post


Link to post
On 25. Februar 2016 at 3:56 PM, uskok_uskok said:

B92 je antisrpska televizija, pocev od direktora, urednika do novinara, nista me ne moze iznenaditi tu

 

Koja demagogija i jeftin nacionalizam. Bolje da citamo neke mitoloske novine, gdje im je srce stalno u Rusiji, a ne u Srbiji. 

Share this post


Link to post
23 hours ago, Kapetan said:

 

Koja demagogija i jeftin nacionalizam. Bolje da citamo neke mitoloske novine, gdje im je srce stalno u Rusiji, a ne u Srbiji. 

 

Nisam te pitao za misljenje, sedi, jedan.

Share this post


Link to post
On 21. März 2016 at 2:11 PM, uskok_uskok said:

 

Nisam te pitao za misljenje, sedi, jedan.

 

Gluposti ne treba ostaviti nekomentarisane. Valjda pripadas onoj publici, koja redovno cita toaletoide tipa Kurir, gdje ponovo Slobinom mantrom u nostalgicarskom pohodu objavljuju seriju tekstova, gdje velicaju istinitu ANTISRPSKU stvar, proglasavajuci svakog i svega izdajnicima srpskog roda a onog kera iz Pozarevca polubogom. 

 

Share this post


Link to post
15 hours ago, Kapetan said:

 

Gluposti ne treba ostaviti nekomentarisane. Valjda pripadas onoj publici, koja redovno cita toaletoide tipa Kurir, gdje ponovo Slobinom mantrom u nostalgicarskom pohodu objavljuju seriju tekstova, gdje velicaju istinitu ANTISRPSKU stvar, proglasavajuci svakog i svega izdajnicima srpskog roda a onog kera iz Pozarevca polubogom. 

 

 

Nisam procitao gluplji komentar godinama. Na osnovu cega si zakljucio sve navedeno, potrebna ti je ozbiljna pomoc. Izbegavaj me jado.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this