Sign in to follow this  
BULIN

ЗЕЛЕНГРАД - ЛОКАЛНИ МЈЕСНИ ИЗБОРИ 2010.

Recommended Posts

Сматрао сам за потребно да отворим нову тему о мјесним изборима у Зеленграду, који су одржани 12.12.2010. године. Овде ће бити мало детаљније описано како су протекли ови избори. Сви постови о изборима са других тема биће пребачени овде.

"bulin"

КУКАСТИ КРСТ, УСТАШКИ ГРБ И ЈОШ ПОНЕШТО - ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ ЗЕЛЕНГРАДУ И ЗЕЛЕНГРАЂАНИМА ПРЕД ЛОКАЛНЕ МЈЕСНЕ ИЗБОРЕ 12.12.2010.

Fotografija1469.jpg

Бизарно. Па зар није било доста? Изгледа , да није. Ово су поздрави зеленграђанима пред локалне изборе који су се одржани 12.12.2010. године у Зеленграду. Ове "лепе фигуре" које красе порушену и спаљњну куће фамилије Леут красе њихове зидове уз саму цесту од Обровца према центру Зеленграда. И поред тога што су ове слике овде нацртане нитко ама баш нитко то није приметио или видео да би о томе обавестио надлежне власти у Обровцу. Тек негде после 12 сати, 13.12.2010. су о овоме инцинденту обавештени град Оборовац а после тога и начелник полиције града Обровца. Питао сам неколико зеленграђана да ли су то видели или приметили што су наказе исписале ове наказе што их се стиди цели свет само они цртачи НЕ. Један од груипе присутних каже: па видео сам то и шта да радим. Када не смета то најближима комшијама са Јасеноваче што ће онда сметатати мени-додаје. Сви остали ћуте. Зашто ћуте??? Па то није тешко погодити. Још се увек боје својих добрих и поштених комшија.

Share this post


Link to post

"BULIN"

У горњем посту сам већ споменуо локалне мјесне изборе 12.12.2010. године у Зеленграду. Зеленград је имао на листи два кандидата. Први кандидат је са листе ХДЗ г. Драган Митровић, други канадидат је из странке СДСС г. Јован (Маринко) Гагић-Кузмић. Колико је инфорамција дошло до мене, најпре се затакнило око изборне комисије. Избачен је члан комисије из странке СДСС, Сава Гагић (Рокић) зашто? на то питање није знао нико одговорити. Комплетну изборну комисију су састављали ужи и шири чланови фамилије првога кандидата. Сваки глас или члан је био врло битан јер се очекивало да ће резултат бити изједначен или можда превагннити на страну странке СДСС-а. Но међутим и на велику жалост зеленграђана у њиховим редобима се појавило велики број "проданих душа" (8), који су гласали за ХДЗ и то је превагнило да је опција ХДЗ изборио победу. У изборним резултатима није могао нико суделовати ко није имао личне карте са бребивалиштем у Зеленграду, што је потпуно исправно. Комисија - ХДЗ је то могла да детаљно контролише посебно бираче супротне опције, што друга страна СДСС те могућности контроле није имала, из већ пре описанога разлога а тај је што није имала свога представника у изборној комислији. Било је неких и хистеричних испада са супротне стране од једне госпође која је "вриштала" у свој ГСМ вређајући кандидата СДСС и мислићи да је само она на том свету која поседује мобилин телефон. Та госпођа је била у друштву кандидата ХДЗ и његовог ближњег рођака. Још су се неки инциденти догађали на биралишту и ван њега. То препуштам надлежнима да реше те проблеме.

Зато по мени ти локални мјесни избори у Зеленграду нису били регуларани.

Share this post


Link to post
"BULIN"

ZADARSKI LIST, 14.12.2010

Zelengrad "ostao hrvatski"

U Gornjem Karinu je od 1.442 glasača na biračko mjesto u zgradi osnovne škole izašlo 350 građana ili 24,3 posto. HDZ Jakoba Batarela je osvojio 136 glasova i četiri od sedam vijećničkim mjesta. HSLS Hrvoja Šprihala osvojio je 99 glasova i dva vijećnika, a SDSS Dragana Vukasa 59 glasova i jednog vijećnika. Za SDP Radoslava Đurića je glasovalo 33 građana, nedostatno za vijećnički mandat.

Nadasve vruće je bilo u Zelengradu, od upisanih 262 birača izašlo je njih 75 ili 28,6 posto. Rezultat je 40:35 za HDZ protiv SDSS-a. Zelengrad je i dalje ostao "hrvatski". Prema D'Hondtovoj metodi pet glasova razlike HDZ-u je donijelo pobjednička tri, a SDSS-u gubitnička dva vijećnička mandata.

Usprkos lošoj karizmi koja prati izbore za mjesne odbore, još jednom je potvrđeno kako su birački spiskovi izuzetno nedovoljno ažurirani u multinacionalnim sredinama gdje zajedno žive i Hrvati i Srbi, odnosno hrvatski državljani srpske nacionalnosti.

Share this post


Link to post
briskula41
» Tue Dec 14, 2010 5:58 pm

vidi stvarno - zelengrad je ostao hrvatski. otkriven novi svijet na nepoznatoj planeti. bravo za novinara zadarskog lista.

ZADARSKI LIST, 14.12.2010

Zelengrad "ostao hrvatski"

Nadasve vruće je bilo u Zelengradu, od upisanih 262 birača izašlo je njih 75 ili 28,6 posto. Rezultat je 40:35 za HDZ protiv SDSS-a. Zelengrad je i dalje ostao "hrvatski". Prema D'Hondtovoj metodi pet glasova razlike HDZ-u je donijelo pobjednička tri, a SDSS-u gubitnička dva vijećnička mandata.

Usprkos lošoj karizmi koja prati izbore za mjesne odbore, još jednom je potvrđeno kako su birački spiskovi izuzetno nedovoljno ažurirani u multinacionalnim sredinama gdje zajedno žive i Hrvati i Srbi, odnosno hrvatski državljani srpske nacionalnosti.

Share this post


Link to post
Fotografija1496.jpg

ЈАЧИ И СЛОЖНИЈИ - како се то лепо чује за уши, а да ли је баш тако ?

СДСС је предлагала носитеља листе господина Гагић Јована-Маринка за мјесни одбор у Зеленграду.

Ако вас занима, а видим да вас превише не занима (овде се мисли само на зеленграђане) нека прочитају

бар они којима је Зеленград још увек њихов завичај и родна груда зашто је било пожељно изаћи на ове врло важне мјесне изборе у Зеленграду. Нека свако себе погледа у огледало посебно када се ујутро пробуди из топлог кревета

да ли је то он и да ли је извршио своју обавезу према своме Зеленграду и људима који у њему живе.

Share this post


Link to post

Следи писмо које упућено господину Мијићу

Поштовани господине Мијић,

имао сам доста времена на путу у ....... за размишљање о одржаним мјесним изборима у Зеленграду 12.12.2010 године. Што сам више о самом потеку избора размишљао, увијек сам долазио до закључка да је било много »мутних« и нерегуларних ствари на самом биралишту и око њега. О томе сам вам нешто и рекао на нашем разговору код Вас у Обровцу 13.12.2010. године. Овдје ћу све те ствари поновити, тако да све остане записано све оно што је по мени било нерегуларно.

1. Изборна комисија: Из чланства изборне комисије са стране СДСС је избачен господин Сава Гагић-Рокић. Зашто? Који су били разлози за његовим избацивањем?

На то питање нисам добио од никога задовољавајућег одговора

2. Комплетну изборну комисију су састављали представници друге опције односно представници ХДЗ-а, који су састављали ужи или шири чланови фамилије, првога кандидата под бројем 1. Сваки члан и глас је био врло битан јер се и очекивало, да ће резулрат бити изједначен или можда превагнути на страну странке СДСС-а. ???

Но, међутим на влику жалост самих зеленграђана и странке СДСС-а у редовима Срба су се појавили »издајници«, који су гласали за ХДЗ и ту је странка ХДЗ остварила своју побједу.

3. У изборима није могао судјеловати нико, ко није имао личне карте са адресом Зеленграда што је потпуно исправно. Изборна комисија коју је саставила ХДЗ је могла то могла да детљно контролише посебно бираче супротне опцеје тј. цтранке СДСС што друга страна СДСС те могућности није имала из већ прије описанога разлога а тај разлог је био што странка СДСС-а није имала свога представника у изборној комисији.

4. Било је и неких хистеричних испада од стране мени непознате женске особе (по имену Бојана) која је »вриштала« као крешталица те прозивала и вријеђала другог члана са кандидацијске листе представника СДСС-а.

5. Та госпођа »Бојана« је била у непрекидном друштву са представником за кандидата бр.1 ХДЗ и његовом ближим рођаком.

6. Господине Мијићу, рекли сте ми да су за подручје Зеленграда били одређени задужени неки људи који су за превоз старијих људи. Набројали сте и њихова имена. Како се могло, онда десити, да друга страна ХДЗ иде кући Чепрњиној по Милију и Мићу те их довезе на биралуиште у Зеленград. Како. Они су гласовали за ХДЗ и не знајући за то. Још је био један мањи инцидент, са Зораном Гагић_Кузмићем, који је хтио отети личну карту својој баби Миљки Гагић- Кузмић, да би гласала за ХДЗ. Зоран и њљгова мајка Дара су гласали за ХДЗ јер их је на биралиште дивезла Зоранова сестра од тетке Капетановић из Медвиђе.

Зато по мени, ти локални мјесни избори у Зеленграду 12.12.2010,

нису били регуларани.

С поштовањем.

Љ. Гагић

Share this post


Link to post

Господин Мијић, се није јављао на мој меил, зато сам му послао овај кратки допис.

Pozdravljeni gospodine Mijuć-u,

očekivao sam odgovor na moje pismo, koje sam vam poslao 14.12.2010. godine.

Pismo očitno nije sjelo na plodno tlo i zato nisam dobio odgovora.

Lijep pozdrav.

Share this post


Link to post

Коначно, после моје интервенције, јавља се господин Мијић 28.12.2010. године са следећим текстом

Gospodine ........,

Vaše pismo nije palo na neplodno tlo, nego ja nisam smatrao da bi trebalo nešto da odgovaram, pošto je to bila konstatacija stanja u danu glasanja u Zelengradu, a što smo nas dvojica već prepričali u mojoj kancelariji. Medjutim, moram neke stvari ipak da vas razuvjerim.

Na vaš 1. stav: Nije izbacen naš član biračkog odbora, jer nije bio ni izabran u birački odbor. Naime mi smo (SDSS) predložili u biracki odbor za Zelengrad Danu Veselinovica i Savu Gagica, ali Gradsko izborno povjerenstvo to nije uvažilo (nije ni bilo dužno), pa smo mi (SDSS) odredili promatrača ispred stranke i to Danu Veselinovica. On nije mogao pristupiti na biračko mjesto kao promatrac, dok nije dobio rješenje, koje mu je stiglo u 10,20 sati, sto smatram da nije nikakav problem, cak da nije nikako došao.

Na vaš 2. stav: Izbornu komisiju, ili birački odbor nisu sastavljali predstavnici druge opcije, a pogotovo ne HDZ, jer da se pitao HDZ, komisiju bi cinili predstavnici našig dviju stranaka, a to što su srbi (njih 8) glasali za listu HDZ-a, a ne našu, valjda su krivi srbi a ne HDZ-ovci, kako vi to navodite.

Na vaš 3. stav: Mi (SDSS) smo za Zelengrad odredili 3 auta za prevoz biraca na glasanje i to Trišu, Živka i Jovana i sipali im po 25 litara goriva. Sta smo još trebali uciniti pa da naše glasače voze oni, a ne protivnici, sto je bio slucaj Ceprnje Dmitra i supruge mu, koji su sigurniji naši glasaci od samih kandidata sa liste.

Na vaš stav 4 i 5 i nemam što odgovoriti. Ko ce se sa kim družiti i što ce ko komu reci, nije moguće utjecati.

Na vaš 6. stav: Gagiće (Ćuiće) nismo mi odredili da prevoze glasače, a zašto su oni to radili i za čiji račun mi ne znamo. Samo možemo nagadjati. Ja vjerujem za DPS, tj. Švonju, ciji su oni članovi.

I na kraju, kad je u pitanju Zelengrad, možemo reci da tu imamo najbolje medjunacionalne odnose, i da ih takve trebamo i dalje razvijati. Što se tiče izbornih rezultata, oni su regularni, i to je odraz volje građana. Rezultat je 3:2 tako da će jedna stranka dati predsjednika, a druga zamjenika, i radit će zajedno na dobrobit građana Zelengrada u to sam siguran.

S poštovanjem.

STANKO MIJIĆ

GRAD OBROVAC

ZAMJENIK GRADONAČELNIKA

tel. 023-689-056

fax 023-689-054

email: stanko.mijic@obrovac.hr

Share this post


Link to post

НА ЗНАЊЕ !

Предсесник СДСС

Поштовање,

желим вам проследити ова два текста која сам путем меила послао господину Мијићу

у Обровац. На жалост одговора још увијек нема.

Поздрав

Љ Гагић

**********************************************************************************************************

----- Original Message -----

To: Stanko Mijić

Sent: Wednesday, December 22, 2010 2:28 PM

Subject: Re: ЗЕЛЕНГРАД - избори 12.12.2010

Pozdravljeni gospodine Mijuć-u,

očekivao sam odgovor na moje pismo, koje sam vam poslao 14.12.2010. godine.

Pismo očitno nije sjelo na plodno tlo i zato nisam dobio odgovora.

Lijep pozdrav.

***********************************************************************************************************

----- Original Message -----

To: Stanko Mijić

Sent: Tuesday, December 14, 2010 11:28 AM

Subject: ЗЕЛЕНГРАД - избори 12.12.2010

Поштовани господине Мијић,

Имао сам доста времена на путу у .......... за размишљање о одржаним мјесним изборима у Зеленграду 12.12.2010 године. Што сам више о самом потеку избора размишљао, увијек сам долазио до закључка да је било много »мутних« и нерегуларних ствари на самом биралишту и око њега. О томе сам вам нешто и рекао на нашем разговору код Вас у Обровцу 13.12.2010. године. Овдје ћу све те ствари поновити, тако да све остане записано све оно што је по мени било нерегуларно.

Изборна комисија: Из чланства изборне комисије са стране СДСС је избачен господин Сава Гагић-Рокић. Зашто? Који су били разлози за његовим избацивањем?

На то питање нисам добио од никога задовољавајућег одговора

Комплетну изборну комисију су састављали представници друге опције односно представници ХДЗ-а, који су састављали ужи или шири чланови фамилије, првога кандидата под бројем 1. Сваки члан и глас је био врло битан јер се и очекивало, да ће резулрат бити изједначен или можда превагнути на страну странке СДСС-а. ???

Но, међутим на влику жалост самих зеленграђана и странке СДСС-а у редовима Срба су се појавили »упљувци«, који су гласали за ХДЗ и ту је странка ХДЗ остварила своју побједу.

У изборима није могао судјеловати нико, ко није имао личне карте са адресом Зеленграда што је потпуно исправно. Изборна комисија коју је саставила ХДЗ је могла то да детљно контролише посебно бираче супротне опцеје тј. странке СДСС што друга страна СДСС те могућности није имала из већ прије описанога разлога а тај разлог је био што странка СДСС-а није имала свога представника у изборној комисији.

Било је и неких хистеричних испада од стране мени непознате женске особе (по имену Бојана) која је »вриштала« као крешталица те прозивала и вријеђала другог члана са кандидацијске листе представника СДСС-а.

Та госпођа »Бојана« је била у непрекидном друштву са представником за кандидата бр.1 ХДЗ и његовом ближим рођаком.

Господине Мијићу, рекли сте ми да су за подручје Зеленграда били одређени задужени неки људи који су за превоз старијих људи. Набројали сте и њихова имена. Како се могло, онда десити, да друга страна ХДЗ иде кући Чепрњиној по Милију и Мићу те их довезе на биралуиште у Зеленград. Како? Они су гласовали за ХДЗ и не знајући за то. Још је био један мањи инцидент, са Зораном Гагић_Кузмићем, који је хтио отети личну карту својој баби Миљки Гагић- Кузмић, да би гласала за ХДЗ. Зоран и њљгова мајка Дара су гласали за ХДЗ јер их је на биралиште дивезла Зоранова сестра од тетке Капетановић из Медвиђе.

Зато по мени, ти локални мјесни избори у Зеленграду 12.12.2010, нису били регуларани.

С поштовањем.

Љ Гагић

Share this post


Link to post

Следи одговор господину Мијићу,

Poštovanje,

gospodine Mijuću - poslovno je, da treba na svaku službenu poslatu prepisku odgovoriti, bilo pozitivno bilo negativno. To nikako ne mogu razumjeti da je takva praksa samo kod vas u gradu Obrovcu. Ali dobro u to se previše neću upuštati. Poslije moje 14-dnevne intervencije sam ipak dobio kakav takav odgovor na moje zapažanja o mjesnim izborima 12.12.2010 u Zelengradu. Sve što sam zapisao sam lično vidio ili su me o tome obavjestili pojedini gradjani Zelengrada. Ovo naše dopisivanje je strogo službene naravi i tako želim da ga razumijete i nikako drugačije.

1. Birački odbor:

U podrobnosti izbora biračkoga odbora se neću upuštati. Takav je kakvoga su predložili gradsko izborno povjerenstvo (HDZ) što im je naravno tavav sastav i odgovarao, jer druga strana (SDSS) nije mogla pratiti –kontrolirati svih glasača. Kažete da ste odredili promatrača g. Danu Veselinovića. Gospodin Veselinović nije imao nikakve mogućnosti da kontrolira prebivališta glasača. Na primjer: Svi znamo da kandidat HDZ ima stalno prebivalište u Smilčiću. Da li je to tako ili nije, mi to ne znamo. Samo pretpostavljamo, da je tako, što ne znači da to nije istina. Tko je mogao to kontrolirati? Nitko. Jer je HDZ to odgovaralo, a SDSS te mogućnosti kontrole nije imao. Tko je mogao kontrolirati i druge glasače HDZ koji su došli na glasanje kada je odbor sastavljala HDZ. Sporno….. možda ili nije? Meni se čini g. Mijiću, da niste točno i pošteno informirani tko je sačinjavao birački odbor. Evo, kada kažete da to nisu bili članovi HDZ, da vam kažem da je u odboru bila i rodjena sestra kandidata HDZ-a.

2. Slaba organizacija:

Kažete, da ste za mjesne izbore u Zelengradu odredili 3 auta za prevoz birača na glasanje. Tu se sa vama slažem, da je to tako. Ali kako se onda moglo desiti, da su familiju Čeprnja Mitra i Miliju na biralište dovezli predstavnici HDZ-a? Mitar i Milija Čeprnja su glasovali za drugu opciju tj. HDZ. Znači tu je zakaza organizacija. Pogledajte gospodine Mijiću. Ja sam iz ............. došao u Zelengrad na glasanje o svome trošku. Dovozio sam na glasanje naše birače sa Jasenovače i odvozio ih nazad. Znači bio sam četvrti vozač kojemu nisu dali niti litra govriva. E, da moja kola idu na zrak. E, to vam hoću reći, da je organizacija zakazala.

Što se tiče Gagića-Ćujića ja o njima nemam nikakvih informacija.

3. Medjunacionalni odnosi u Zelengradu:

Gospodine Mijiću – kažete da u Zelengradu imamo najbolje medjunacionalne odnose u općini što je meni jako drago čuti jer i sam to znam bez toga da mi bilo tko o tome priča.

Ne treba zaboraviti na prošle izbore gospodine Mijiću, da su vas zelengradjani postavili na to mjesto koje sada obnašate. Vi to dobro znadete, ako niste u medjuvremenu zaboravili. Što je ostalo od onih silnih predizbornih obećanja? Zelengradjani znaju da pamte, vjerute mi. Ja, samo toliko, da se ne zaboravi.

MJESNI LOKALNI IZBORI 12.12.2010. U ZELENGRADU SU BILI: NEREGULARNI.

S poštovanjem.

Share this post


Link to post

Ко је уствари Станко Мијић? Сада обнаша функцију заменика градоначелника града Обровца. Ја сам га упознао отприлике пре 2-3 године, пред општинске изборе. Био је и "варен и печен" како се оно каже у нашем завичају код наших кућа. Знао је он добро што му то доноси ако се буде држао зеленграђана да ће га баш ти зеленграђани поставити на место функционара (којег још се није знало) у граду Обровцу.

То се уистину и догодило. Гласови зеленграђана је победио СДСС и станко Мијић склапа коалицију са ХДЗ и осваја власт у Обровцу. Од свих тих Мијићевих предизборних обећања остало је само "ништица". Све је већ одавно заборављено. О томе смо ми већ писали на овом форуму.

STANKO MIJIĆ

GRAD OBROVAC

ZAMJENIK GRADONAČELNIKA

Пронаћи ћу те постове и овде ћу их још једном постовати да сви видимо, како је то све било.

Share this post


Link to post

BULIN »

Tue: Jul 28, 2009 7:37 pm

Предизборна обећања странке СДСС, коју заступа г. Станко Мијић у општини Обровац за мјесну заједницу Зеленград.

1. асфалт за Зеленград, варош Кузмићи

2. обнова старе задруге за све мештане Зеленграда (власништво мјестне заједнице Зеленград) где би били службени простори са фиксном телефонијом и компјутером са везом Интернета

3. Путокази - смерокази за Зеленград и вароше у Зеленграду. Срамотно је и бедно да на нема смероказа из Обровца за Зеленград, а има Медвиђа, Брушка .....

4. Школа у Зеленграду, њен статус. Ко је власник школе и ко је школу узурпирао?

5. Водовод - за Зеленград можда једнога дана и то буде. Надање никада не престаје.

Share this post


Link to post

zelengrad/lovac/ »

Wed Apr 07, 2010 4:41 pm

zanima me da li je i jedna od ovih gore tema dosla na dnevni red u opcini posle zauzimanja funkcija i onih koji su obecavali brda i doline. Mozda bi ih neko morao podsjetiti sto su pricali i obecavali jer ponekad ljudi u velikoj guzvi zaborave ! A dje su oni nasi sto su sa njima ,,kumovali,, pred i za vreme izbora?

Share this post


Link to post

BULIN »

Wed Apr 07, 2010 5:27 pm

Када неће нико да "гукне", ово опет мене јер изгледа да стоји она народна пословица: сви јунаци ником поникоше и у црну земљу погладаше.

Не, није. Ко ће кога да подсећа на оно што је обећано а није испуњено,то је врло тешко питање. Да, да обећања су била велика али на жалост до данашњега дана нити једно обећање није испуњено, каће, то нико не зна. Можда и зна али се овде ти ликови сигурно инеће очитовати. Зашто, јер вероватно што би год рекли лагали би. И онда је то велики проблем за њихов људски карактер. Пред изборе је било много, и других обећања, да ће политичари плаћати све трошкове који буду настали око доласка њуди из иностранства и њиховог смештаја, хране .... И данданас то сам чуо пре 2-3 дана у Србији да организатори нису поравнали ни свих материалних трошкова појединцима који су уступили своја лична возила за превоз тзв. функционера. И онда ту долази до велих свађа, вређања и ..... Сада су свби све заборавили и чекају следеће изборе. Све скупа: "преде ква" стара узречица из нашега завичаја.

Share this post


Link to post

BULIN »

Tue Aug 10, 2010 9:21 pm

Прође и половина ове 2010 године али од предизборних обећања СДСС ништа да се деси. Зеленград је посетило много људи који нису тамо рођени. Дођоше да виде где су њихови пријатељи и рођаци из других средина некада живели. При доласку у Зеленград није сви ишло како треба и поред најновије технологије која се употребљава за путовање до циља. ГАРМИН, ех што је то сада? То је један мали уређај који те помоћу сателита доведе до циља. Па, не баш стално. Зна и тај ГАРМИН заказати. Онда ти остане једино да пратиш путне ознаке. А тих путних смероказа нема нигде где би могли да нађете Зеленград. Када кренете из Обровца рецимо према Зеленграду, тада се можеш обрисати под носем да ћеш негде загледати ту таблу. Нема је. Има Медвиђа, чини ме се и Брушка која се налази далеко иза Зеленграда. Нас зеленграђана нигде нема као да нисмо никада ни постојали. Више пута смо се обраћали нашим представницима за које смо гласовали на задњим изборима али нема помоћи. Кажу: нема новаца. Нема новаца за један комад лима и један метални стуб. Срамнота да већа не може бити. Како ће реализовати друга обећања која су дали када не могу обичну лимарију која кошта, рецимо 1000 Кн овако од ћутуре? Јавио се један наш зеленграђаним да ће то у својој властитој режији да постави два знака за смер Зеленграда.

Share this post


Link to post

Што рећи после свега овога написанога. Субјективна оцена писца ових постова или истинита прича. Биће, да је ово друго. Каква странка СДСС и њени представници Пуповци, Станимировићи....такви и њихови потчињени у граду Обровцу. Надам се, да ћемо све то добро запамтити и коме дати свој глас на следећим изборима.

Share this post


Link to post

Можда једна мала "дискреција" на ову доњу реченицу. Овде имамо сви своје аваторе, па би било добро да при писању текста се исти употребљавају.

Па, без замере.

luftani di ste sto se ne javljate

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this