Sign in to follow this  
KLASNIC BOY

Zagrebački Dinamo gostuje u Prištini

Recommended Posts

Zagrebački Dinamo gostuje u Prištini

Hrvatski tim će sa selekcijom kosovske lige odigrati meč povodom tri godine od proglašenja nezavisnosti Kosova.

U sklopu obeležavanja treće godišnjice proglašenja nezavisnosti Kosova, zagrebački Dinamo će 19. februara gostovati u Prištini i odigrati prijateljsku utakmicu sa selekcijom kosovske lige, piše Večernji list.

Dinamo je trebalo da igra u Prištini i pre dve godine, takođe na dan proglašenja nezavisnosti, ali je tada hrvatska vlada, u jeku priprema sastanka premijera Ive Sanadera i predsednika Srbije Borisa Tadića, diskretno sugerisala da se to gostovanje otkaže, podseća hrvatski dnevnik.

Tada je reagovao i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, koji je od UEFA zatražio da se ta utakmica spreči i da se Dinamo kazni u slučaju da je odigra, pa je zagrebački klub odustao.

Predstavnici Dinama rekli su da o ovogodišnjem gostovanju u Prištini nisu konsultovali hrvatsko Ministarstvo spoljnih poslova.

Dinamo će tako biti prvi hrvatski sportski klub koji dolazi u Kosovo od proglašenja nezavisnosti, što u Prištini već podiže temperaturu, a fudbalski savez Kosova, na čijem čelu je Fadilj Vokri, plaća Zagrepčanima čarter-let i smeštaj u Prištini.

mondo, 02.02.2011.

Share this post


Link to post

Па када Терези гостује Линда Хаљини... кад су Јањевци главне фаце у Книну... нова хрватско-албанска сарадња се наставља... Динамо у Приштини. ::)

ОЈ ДУШМАНИ ПРОКЛЕТО ВАМ БИЛО!

Share this post


Link to post
"Igračima i stručnom štabu NK Dinamo ni u kojem slučaju ne odgovara da se ta utakmica odigra u Kosovskoj Mitrovici, u prvom redu zbog dodatnog putovanja, koje bi im u ovoj fazi priprema donelo velike teškoće i dodatne napore", stoji u saopštenju Zagrepčana na zvaničnom sajtu, uz zahvalnicu na ponudi da se utakmica realizuje.

Hoce piski, nece piski. ;|:):D:D

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this