Sign in to follow this  
Rada

Zbog Zvezde prete Robijevoj ćerki!

Recommended Posts

Zbog Zvezde prete Robijevoj ćerki!

Starija ćerka Roberta Prosinečkog, Leonarda (12), imala je problema u školi jer joj otac trenira srpski klub! Naime, hrvatski magazin “Sport maks“ piše da je jedno vreme starija Robijeva ćerka bila na meti dečka koji ju je zadirkivao, govoreći ružne stvari o njenom ocu.

Bilo je tu uvreda, ali se sve nekako smirilo. Prosinečki to nije ni potvrdio, ali ni demantovao.

- Gotovo neizdrživo mi nedostaju ćerke Leonarda i Roberta (7), kao i supruga Vlatka. Navikao sam ćerke da vodim u vrtić, pa na ples, na engleski... A kada dođemo kući, da sa njima rešavam domaće zadatke. Da su u Beogradu, one bi me opustile, dale bi mi potreban sadržaj mimo fudbala. I ja njima nedostajem, takođe. Roberta je početkom drugog polugodišta prestala da sluša, da uči. Kada je učiteljica pitala šta se dešava, ona je odgovorila: “Neću da učim jer nema mog tate.“ Nekako ćemo morati da izdržimo do leta, a onda, ako ostanem u Beogradu, živeću u kući na Senjaku. Deca će mi ići u američku školu. Imam i dva psa koja će se igrati u vrtu. Ne bih više mogao da budem bez porodice - otkrio je Prosinečki.

Ne može bez cigareta!

Robi je javno priznao da ne može da ostavi cigarete.

- To je najveće zlo, ali ne mogu da prestanem. Po prirodi sam nemiran, teško mogu dugo da budem na jednom mestu. Jednostavno, cigareta mi je prijatelj, smiri me koliko je to moguće - iskren je Robi.

Veliki Žuti je za Hrvate u šali ispričao i jedan detalj iz života u srpskoj prestonici.

- Svaki dan iz Novog Beograda idem ka “Marakani“ i prolazim pored Partizanovog stadiona. Kada mu se približim, uvek u sebi pomislim: “Došao sam ovamo da biste vi bili drugi!“ Rad u Zvezdi je mnogo stresan. Znam da iz kuće izađem u osam ujutru, a da se potpuno iscrpljen vratim oko ponoći. Tada od umora ne mogu da zaspim. Prebacujem kanale na TV-u... Imam milion briga, razmišljam, crtam, pripremam se za svaki trening, a brinem se za 25 igrača. Posao je mnogo teži nego što spolja izgleda - zaključio je Prosinečki.

24. 03. 2011. Alo

A kroz šta prolaze srpska deca ne može ni da se zamisli!

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this