chule80

Неће дрес Босне, већ жели дрес СРБИЈЕ

Recommended Posts

Ne zanima me Bosna, hoću dres Srbije

00051095.jpg

Grahovac za SPORTAL.RS: Ne zanima me Bosna, hoću dres Srbije

Golman Branko Grahovac izborio je sa Ocelulom plasman u Ligu šampiona. Momak iz Srpca je sjajno branio ove sezone, pa se u bosanskim medijima pojavila informacija da će stajati među stativama reprezentacije Bosne i Hercegovine. Bivši čuvar mreže Zete i Borca iz Čačka odlučno demantuje da će braniti gol komšija.

- Svim srcem želim da branim za Srbiju, a za Bosnu mi ne pada na pamet. Neću da igram kod onih mešetara koji uzimaju po 5.000 evra za poziv! U taj cirkus ne bi da ulazim, jer ja sam sebe izgradio i kao golmana i kao ličnost. Mislim da je Bosna ispod svakog moralnog čina. Na istom sam ja nivou branio i kada sam stajao između stativa Zete i Borca, pa me nisu tada hteli. Srbija je moja šansa, tako da bih odbio poziv Safeta Sušića - ističe za SPORTAL.RS Grahovac.

Da li ostajete u Ocelulu i sledeće sezone?

- Sanjao sam ceo život da branim u Ligi šampiona i zbog toga ostajem u ovom klubu. Jedino kada bi možda došla ponuda iz Bundeslige, to ne bih odbio.

Kako je proslavljena titula šampiona Rumunije?

- Proslavljena je u neverici da smo je uopšte osvojili. Milan Perendija i Bratislav Punoševac, koji takođe igraju u Ocelulu, i ja se ne razdvajamo. Kada smo postali prvaci nismo se odvajali. Bilo je mnogo osmeha, ali ono što je nekako najupečatljivije jeste naša neverica da smo trijumfovali.

Pošto igrate sa dvojicom bivših partizanovaca, da li ste i vi navijački opredeljeni kada su crveno i crno-beli u pitanju?

- Nisam naklonjen ni Zvezdi ni Partizanu.

Pratite li igre svojih bivših timova Zete i Borca?

- Crnogorski klub ne pratim već duže vreme, dok mi je glavna veza kada je Borac u pitanju Slavoljub Krnjinac. On je najzaslužniji za moj uspeh. To je čovek koji je od mene i napravio golmana. Pred svaku utakmicu se čujem sa njim - zaključio je Grahovac.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...