ratnik Report post Posted October 24, 2011 U doba mobilnih telefona primetio sam da dosta ljudi vise ne nose rucne satove . Inteseruje me koliko se razumete i koje rucne satove nosite i koji su kriterijumi po kojima birate ! To mo nikad nije bilo jasno zasro se ljudi odlucuju za neke modele,kvalitet?estetika?mehanizam?Ja imam malu ali odabranu kolekciju rucnih satova koje cu uskoro da vam pokazem :)Svaki je prica za sebe Quote Share this post Link to post
dj-zombi Report post Posted October 26, 2011 Samo SeikoOvaj imam trenutno, oko $700.00 dobio sam na poklon za kumstvo Quote Share this post Link to post
Делиријум Report post Posted October 26, 2011 Уууууу директоре Свака част! Има се може се Ја ручни сат не користим. Дисплеј на мобилном телефону ми показује тачно време Quote Share this post Link to post
chule80 Report post Posted October 26, 2011 Не носим ручни сат већ 10 година. Од како сам узео мобилни. А и док сам имао сат није вредео више од 20ак евра. Quote Share this post Link to post
raspucin Report post Posted October 26, 2011 przio sam se neko vreme na Casio...imam ih 3-4 i nosio ih dok su baterije funkcionisale... Quote Share this post Link to post
ratnik Report post Posted October 31, 2011 Zombi jel to titanijumski sat ? Trebalo bi da je mehanicki ! Sutra stizem kuci pa cu da vam pokacim svoju skromnu kolekciju ! Ja skupljam najvise satove istocnog bloka tu su Raketa 24h polarni sat,Poljot s alarmom,Pobeda vojnicki sat CCCP,Vostok Komandirski,Vostok amfibija,Istocno Nemacka Ruha, Beloruska Elektronika, od dzepnih satova samo Molnija ... Ovi satovi imaju dusu i nisu bas jeftini kao sto izgledaju ... Sutra dobijate slike pa uzivajte ! Cuvajte stare satove narocito mehanicke i one prve digitalne jer mogu mnogo mnogo da vrede ! Narocito su na ceni oni satovi stoni satovi koji su kao digitalni kojima se mehanki okrecu beli brojevi kao i oni koji imaju vakum tubu tj lampu ! Quote Share this post Link to post
ratnik Report post Posted October 31, 2011 Trenutno skupljam pare da kupim plasticni kvarcni sat koji su ameri nosili u Vijetnamu. Sat je veoma redak , nepostoje kopije , prodaju ih Vijetnamci za nekoh 100 dolara pa na vise ... Uskoro mi stize Vostok Titanium koji je negde oko 200 dolara ... Bolest je ovaj hobi skupljanja ... Mnogo para mi ode na hobi ... Sad sam kupio nas rucni sat INSA proizveden u Jugoslaviji , mada je mehanizam ruski LUCH ... Pobeda i Poljot vise ne postoje,Raketa koprca ali i ona nece dugo ... Vostok jos proizvodi a Ruhla istocno Nemacka je sad kvalitetna ali nema onaj Istocno Nemacki smek Polarni Raketini satovi mogu se jos naci povoljno mada su novi precenjeni ... Preko 200 dolara ! Skup hobi a nosim samo Vostok Komandirsrki Quote Share this post Link to post
deeddy Report post Posted August 25, 2013 U doba mobilnih telefona primetio sam da dosta ljudi vise ne nose rucne satove .Inteseruje me koliko se razumete i koje rucne satove nosite i koji su kriterijumi po kojima birate ! To mo nikad nije bilo jasno zasro se ljudi odlucuju za neke modele,kvalitet?estetika?mehanizam?Ja imam malu ali odabranu kolekciju rucnih satova koje cu uskoro da vam pokazem :)Svaki je prica za sebe potpuno se slazem sa tobom. ali bez obzira na sve - ljubav i dalje postoji! jos od malena, rucni satovi su za mene postali opsesija. toliko da sam na kraju otvorila i online prodavnicu modnih satova! Quote Share this post Link to post
ratnik Report post Posted September 16, 2013 NOV U KOLEKCIJI JE MARATHON i to tacno ovaj http://www.marathonwatch.com/product/general-purpose-mechanical Quote Share this post Link to post
DIN@77 Report post Posted September 30, 2013 ovaj je moj, dobila za rodjedan i bas ga volim.... Quote Share this post Link to post