Sign in to follow this  
BULIN

Радио Зеленград

Recommended Posts

И прорадио је, ко? Радио Зеленград. Када: 15.10.2011. године. Где? У Милвокију са својим студијима у Београду и Словенији. Први пут од када постоји Зеленград исти добија и своју радио станицу. Установитељ Радио Зеленгрда је иста особа, која је 2005. године покренила и обнвоу девастиране цркве св. апостола Петра и Павла у Зеленграду. Радио зеленград ради на два стрима.

Захваљујући, успешној сарадњи са Зомбијем Радио Зеленград је постављен на КФ.

Значи, како ће те нас пронаћи: Када се пријавите на sajt: krajinaforce.com - пронађете где пише садржај, па линкови, кликнете линк Радио Зеленград и слушате праву крајишку музику.

Радио Зеленград - вам жели, добар пријем сигнала и пријатно слушање праве крајишке и остале добре музике.

bulin

Share this post


Link to post

Pozdrav,

imam potrebu da napisem tj. dopunim gornji post koji je napisao Bulin .

Ideja za otvaranjem radio Zelengrada postoji vise od 5 godina. Medjutim trebalo je dosta stvari da se urade prije pustanja programa u eter. Kao prvo trebalo je skupiti desetine hiljada pjesama sto i nije bilo tako lako prije par godina. Koristili su se razni nacini da bi se prikupilo sto vise pjesama a jedan od prvih bio je dobro poznati dc++ program. Veliku zahvalnost dugujem mnogim prijateljima sa jednog dobrog srpskog sajta gdje smo se okupljali svi mi koji volimo i slusamo narodnu muziku i gdje smo nesebicno djelili sve sto smo imali koristeci email adrese kao i jos jedan dobro poznati program speedyshare.

Kada se prikupio pozamasan broj pjesama trebalo je bar za pocetak da se imaju osnovna sredstva da bi se program pokreno. Tako je 10. Oktobra 2010. godine krenuo interni program pod nazivom probni radio koji je sluzio samo za probu i moju dusu i kojeg sam ja sam slusao i cekao pogodan trenutak da sve to emitujem u eter. Obzirom da nisam uspio sve to da zavrsim 10-10-10. godine odlucio sam da sacekam iducu godinu tj. 10-10-11. i da na taj dan pustim program u eter. I tako je i bilo i radio Zelengrad se oglasio. Veliku zahvalnost za nesebicnu pomoc dugujem prijatelju Marku i Ceci iz Beograda koji su od samog pocetka bili uz radio Zelengrad kao i dj Kigi i dj Klapcu. Za sada se program emituje 24 sata dnevno iz dva evropska i jednog americkog studija.

E sad u vezi ove recenice ,,, Установитељ Радио Зеленгрда је иста особа, која је 2005. године покренила и обнвоу девастиране цркве св. апостола Петра и Павла у Зеленграду. ,,,

Ja bih ovde dodao da je ustanovitelj radio Zelengrada osoba koja je u saradnji sa jos nekoliko ljudi, patriota svog rodnog sela u ovom svucaju naseg Zelengrada, koja je osjecala obavezu da spreci propadanje nase crkeve ucestovala u organizovanju u obnavljanju iste.

Hvala svima koji su na bilo koji nacin pomogli i promovisali nas Zelengrad a vi dragi citaoci ovog sajta dok citate i prelistavate stranice istog kliknite na nas link radiozelengrad.com i slusajte kako narodnu tako i krajisku muziku i to najcesce po vasem izboru.

Radio Zelengrad

Zeljko Gagic

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this