Sign in to follow this  
SrboPeuljanac

Finski " Monstrumi " pobjednici Evrovizije !

Recommended Posts

Finska grupa „Lordi” sa pesmom „Hard rock hallelujah” pobednik je ovogodišnjeg izdanja Evrovizije - takmièenja za najbolju pesmu Evrope! Èlanovi grupe, koji su prethodnih dana izazvali razne komentare, pa èak je bilo i zahteva da budu izbaèeni zbog „satanistièkog imidža”, pojavili su se na takmièenju u Atini odeveni kostimirani u monstrume, èudovišta, kako god hoæete. Veæ na poèetku glasanja Finci su se izvodjili na vrhu, uz Rusiju i predstavnika Bosne i Hercegovine Hajrudina Varešanoviæa, koji je izveo pesmu „Lejla”, za koju je kompoziciju sastavio Željko Joksimoviæ.

Glasovima gledalaca Evrovizije putem SMS-a, Finci su dobili 292, Rusija je zauzela drugo mesto sa 248 bodova, a BiH je osvojila treæe mesto sa 229 bodova.

Srbija i Crna Gora ove godine nije imala predstavnika zbog sukoba nastalog izmeðu srpskog i crnogorskog žirija tokom izbora u Beogradu.

Ipak, i pored toga graðani SCG su imali prilike da glasaju, a kao i prilikom ranijih izbora, regioni su jedni drugima delili bodove. Tako je SCG dala osam bodova Makedoniji, 10 predstavniku Hrvatske - Severini za pesmu „Moja štikla”, a 12 bodova otišlo je za BiH.

Željko Joksimoviæ dobio je nagradu novinara za najbolju kompoziciju Evrovizije.

Tokom glasanja bilo je i komiènih javljanja pojedinih žirija. Tako je na primer prezenter Švedske Jovan Radomir pozdravio je publiku sa „dobro veèe” na srpskom jeziku. Prezenter iz Holandije voditeljskom paru u Atini rekao: „KalisperMa” (Kalispera je na grèkom jeziku „zdravo” ili „dobro veèe”), a potom je imao duhovite opaske na izgled voditelja grèkog pop pevaèa Sakisa Ruvasa i glumice Marije Menunos.

Ruvas je bio obuèen u zlatno, lister odelo, a prezenter iz Holandije im je rekao da lièe na likove iz serije „Vil i Grejs”. Potom je upitao grèkog pevaèa: „Hoæeš da ti izdiktiram broj mog telefona ili hoæeš da èuješ glasove?”.

Neverovatno je bilo i ukljuèenje iz Nemaèke, odakle je prezenter èitao glasove sedeæi na konju. Inaèe, Nemaèka je nastupala sa kantri pesmom i sliènom temom. (Mondo, SerbianCafe.com)

HAHAHAHAHAHAHA...ja nemam sta reci nego ovo...bas mi drago !

:lol::lol::lol:

Evo spota :

http://www.youtube.com/watch?v=POO33XjtAws

Dje je Baja majke im ga...: :green :green :green

Share this post


Link to post

:green :green :green

Samo se ti smij brate al' ja sam sa ovom pjesmom zaradila 21 (!!!) pivo!

Moje drago drustvo (pozdrav! znam da svi ovo citate!) i ja smo se kladili oko plasmana Finaca i naravno --- tataaaaaaaa--- Severine!

I narfffffno --- tataaaaaaaaaaaaa ---- ja pobjedila!!! A zar je moglo drugacije :green :green :green...

Sta da kazem: stariji clanovi znace da sam ja strastveni obozavatelj evrovizije (i ne! nije me sramota a jos manje blam :lol:) i da svake godine kod mene organizujem evrovizijsku zurku - pa eto i sinoc. Doduse, nismo nastupali (mi, Srbija) aliiiiiiiiiiiii ipak... Rvatima je Srbin uvalio srpsku poskocicu (a i one nosnje su mi bile sumljive :lol::lol: ) a Bosancima odma sfe od a do z organizofao i maho nonstop u onu kameru (pozdraf Zeljo!)... :lol:

Salim se narode (a u svakoj sali malo istine :wink:): Ona lujka je trebala ostati pri onome sto najbolje zna :lol: a Hari dobar ko uvijek, eto, otvoreno, jasno, isti ko prije 20 godina... (I deder preporuci sta koristis, koju kremu, da se i ja tako konzerviram)...

Da vidimo sta ce Crnogorci danas reci, ocel' mo sljedece godine imati jos jednu drzavu vise.?.

Share this post


Link to post

šta si mislio s poskoèicom i nošnjom ?

ja sam inaèe glaso za one litvance "we are the winers of euro vision" :lol::lol::lol: bili su mi nekako naj originalniji

Share this post


Link to post

JUCE su Hrvati izjavili da je Tesla Hrvat, DANAS nam kradu nosnju a SUTRA ce reci da je 4C i dvoglavi orao njihov znak i grb ...... bas kao sto je nam je PREKLJUCE Alija maznuo ljiljane .....

Share this post


Link to post

ja se nedam prijavio sam se na bošnjaèki forum da jim ukažem na njihovu glupost i anti logiku

ovo je srpski grb srpske ržave i srpske dinastije

grbkotromanica3sl.gif

Share this post


Link to post
ja se nedam prijavio sam se na bošnjaèki forum da jim ukažem na njihovu glupost i anti logiku

ovo je srpski grb srpske ržave i srpske dinastije

grbkotromanica3sl.gif

:question

cccc...crni sova... :eek glavomosto.gif

Share this post


Link to post

zašto to ena, moramo braniti našu istoriju jer ako nam to ukradu i nametnu se kao nekakvi "dobri bošnjani" a mi postanemo stranci u državi u kojij smo bili milenijum pre njih onda smo jadni a baš to æe se i dogoditi. stranci su jih veæ prihvatili kao neka vrste bosance a nas kao tuðine i okupatore,

pozdrav

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this