zelengrad/lovac/ Report post Posted April 28, 2006 I ZA KRAJ...SVI UCESNICI OVE AKCIJE SU BILI UPOZNATI PRIJE SLIKANJA DA CE OVE SLIKE BITI POSTAVLJENE NA OVOM FORUMU /I SVI RADO PRISTALI NA SLIKANJE/ I TOM PRILIKOM UPUTILI SU SVI SKUPA PUNO POZDRAVA SVIM UCESNICIMA FORUMA, SVIM KRAJISNICIMA I SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE SIROM SVJETA.HVALA IM SVIMA..... Quote Share this post Link to post
JaZZa Report post Posted April 28, 2006 Svaka cast za slike lovac :mah: Lepo je opet videti sve te drage ljude a pogotovo ovako nasmejane i vesele, veliki pozdrav svima njima :hello2: :biggrin Quote Share this post Link to post
mali_nidzo_brgud Report post Posted May 11, 2006 stvarno je bilo dobro u Busijama , proveli smo se sjajno , samo zali boze , ode vozacka dozvola kad sam se vracao kuci zahvaljujuci efikasnosti nase policije pozdrav svima na forumu Quote Share this post Link to post
zelengrad/lovac/ Report post Posted May 11, 2006 pozdrav Nidzo i hvala ti jos jednom za ove slike i tvoj trud, a vozacka ....hehehehe nisi sam ima jos takvihpsaj kad odas po tim zabavama i muzikama slikaj malo pa nam postavi jos koju sliku bar da na ovakav nacin uzivamo u tim dogadjajima Quote Share this post Link to post
mali_nidzo_brgud Report post Posted May 12, 2006 nema problema lovac bice slika samo da mi stigne alat iz usa :razz bice slika toliko da cu dosaditi ljudima , to obecavam. Quote Share this post Link to post
mali_nidzo_brgud Report post Posted May 21, 2006 ljudi sprema se veliko prelo u Busijama ocemo ici da gledamo ljepe cure naseg kraja i da uzivamo u pravoj krajiskoj muzici... bice slika i sa toga siguran sam.... Quote Share this post Link to post
jedna mala Report post Posted May 24, 2006 nidzo sajam u Busijama se ne propusta ja idem sigurno a i ja obecavam neku slikicu sa tog fenomenalnog dogadjaja pozdrav lovac veliki a slike saljem cim prebacim na komp :wink: Quote Share this post Link to post
mali_nidzo_brgud Report post Posted May 24, 2006 vazi jedna mala nadji me pa da popijemo nesto aj zivela Quote Share this post Link to post
jedna mala Report post Posted May 25, 2006 nidzo ne znam gde si ti bio al mi celo vece gde je pevo Baja bice i slika mozda vec sutra dok prebacim sa aparata na komp :wink: Quote Share this post Link to post
mali_nidzo_brgud Report post Posted May 26, 2006 e pa ja sam bio ispod satora gde su pevale velike zvezde , poput Mile delije, Jovice Pupovca i naravno JANDRINOG JATA ) BILO JE EXTRA Quote Share this post Link to post
mali_nidzo_brgud Report post Posted May 26, 2006 evo malo slika sa tog dogadjaja http://img215.imageshack.us/my.php?imag ... ala8yz.jpg Quote Share this post Link to post
mali_nidzo_brgud Report post Posted May 26, 2006 ovo je delic atnosfere koja je bila stvarno fenomenalna... ma vise nego fenomenalna... ) Quote Share this post Link to post
mali_nidzo_brgud Report post Posted May 26, 2006 jato i Jovica Pupovac Quote Share this post Link to post
mali_nidzo_brgud Report post Posted May 26, 2006 najposeceniji sator Quote Share this post Link to post
mali_nidzo_brgud Report post Posted May 26, 2006 kao sto se da primetiti nise samo sator od jata bio krcat , tu su i nezaboravne preldzije Quote Share this post Link to post
mali_nidzo_brgud Report post Posted May 26, 2006 bilo je tu i novih narastaja muzicke scene,,,,, mala , samo napred ... Quote Share this post Link to post
mali_nidzo_brgud Report post Posted May 26, 2006 Naj veselije drustvo...s leva na desno...Ja,Oliver Bojanic,Dule OK Radio, Mala slatka Tanja(koja mi nije htala dati broj telefona...),zaboravio sam kako se zove ali strasan decko , Jovan Dobric (sa kapom), Sanja Bojanic... Quote Share this post Link to post
Nikolay Report post Posted May 26, 2006 jato i Jovica PupovacШаљем поздрав са удаљености од 20 хиљада километара мом добром пријатељу Јовици Пупавцу Плаве Планине Аустралија Quote Share this post Link to post
jedna mala Report post Posted May 26, 2006 nidzo svaka cast za slike na jednoj si mi i brata usliko ))) a vidim i Dule i ekipa su tu ))) pozdrav tebi veliki Quote Share this post Link to post
jedna mala Report post Posted May 26, 2006 nidzo mi sve naopako prosle smo godine bili gde je pevo Mile Delija i ekipa pa nestalo struje a tad je najbolje bilo gde je Baja mi sad odemo gde je Baja a najbolji provod gde je bio Mile i Jandrino Jato sta ces ))) nemamo srece pozdrav od Branke Quote Share this post Link to post
jedna mala Report post Posted May 26, 2006 ne znam sto mi izlazi ovolika slika kad sam podesila da mi prebaci na malu za sajt :cry Quote Share this post Link to post