grom

CIA i MOSAD sprovode operaciju „Orao“ !

Recommended Posts

(Pravda) 21.05.2015

vojislav-seselj-jpg_657685-600x335.jpg

Srpska radikalna stranka obaveštava javnost o strogo skrivanoj informaciji o operaciji  „Igl“ (The Eagle) ili „Orao“, koju pripremaju Amerikanci i koja je izrazito antisrpskog karaktera.

„Američka obaveštajna agencija, zajedno sa MOSAD-om pravi plan „Igl“ ili „Orao“ i taj plan implementira preko Tirane. Glavni obaveštajac je Majkl Baun, koji ne zna srpski jezik i zato mu je kao podrška dodeljen Naser Pacoli, rođak Bedžeta Pacolija, najbogatijeg Albanca, koji živi u Luganu.

Plan se sastoji u tome da se Albanija, kao vekovni neprijatelj pravoslavlja na Balkanu, iskoristi za izazivanje napetosti u prvoj fazi, a to je faza koja je već počela u drugoj polovini 2014. Godine i podrazumeva zapaljive političke poruke iz Tirane u odnosu na Kosovo, posebno prema Srbiji. Crna Gora je pošteđena, jer je već na pragu NATO pakta i mafijaški izdajnički režim Mila Đukanovića odrađuje sve što je potrebno za privatne transakcije novca i dragocenosti pojedincima iz vladajućih političkih struktura sa Zapada, kao i multinacionalnih kompanija.

Za glavnu metu određena je Srbija, kao centralna zemlja Balkana i potencijalna teritorija, gde bi Rusija mogla da se strateški pozicionira u odnosu na Evropu,“ izjavio je dr Šešelj na današnjoj konferenciji za novinare.

Srpska radikalna stranka obaveštava javnost da tvorci ove operacije unazad mesec dana dozirano pritiskaju režim u Beogradu da se ubrza implementacija Briselskog sporazuma i ujedno napravi otklon prema Rusiji i spoljna politika uskladi sa politikom Brisela. Poseta premijera Vučića Tirani je isplanirana ne u Beogradu, već u Briselu, gde će mu biti stavljeno do znanja da Tirana ne može da obeća i garantuje da može kontrolisati nezadovoljstvo Albanaca na prostoru Balkana, a posebno Kosova.

 

Share this post


Link to post

Баш да видимо, ја сам мишљења да се овом идиоту не може вјеровати, све ће урадити само да привуче пажњу. И по Крајини нам је причао о хиљадама Руских добровољаца, ракета и ко зна још чега па је било шта је било, и опет замљаци за њега.

Share this post


Link to post

Баш да видимо, ја сам мишљења да се овом идиоту не може вјеровати, све ће урадити само да привуче пажњу.

Izmedju ostaloga i to je tacno , no tacno je da je aktiviran remetilacki faktor u Makedoniji i da moze ici dalje . . .

Hoceli se stati ili ici napred zavisi od rjesenja krize prema Rusiji . . .

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...