mad4red

Krajiške Radio Stanice

Recommended Posts

Ima jos krajiških Radio stanica, koje  isključivo govore u svom zavicajnom govoru i njih bi trebalo uvrstiti u ovaj spisak ili da nadju svoje mjesto ovdje, ako je dozvoljeno!? E, sada govoriti ovdje, tko je najbolji a tko najgori sve je to relativno...

 

Svima vama sretna Nova 2016. godina

 

Share this post


Link to post
On 6. 1. 2016 at 2:54 PM, Obad said:

Ima jos krajiških Radio stanica, Koje  isključivo govore u SVOM zavicajnom govoru i njih dvo trebalo uvrstiti u ovaj Spišák ili da nadju svoje mjesto ovdje, ako JE dozvoljeno !? E, sada govoriti ovdje, tko JE Najbolji je tko najgori sve JE na relativno ...

 

Svima vama Sretna Nova 2016. godina

 

Novi Radio Zelengrad, je Internet Radio, koji je poceo sa radom 2. septembra 2013. godine. Novi Radio Zelengrad, je onaj pravi radio, koji govori samo " NASKI"  sto znaci da govori jezikom nasega Zavicaja. Dobro dosli na talase Novog Radija Zelengrad

Share this post


Link to post

Kazes "govori se po naski" ja slusao par sati i 60% pjesama sve neki novokomponovani muslimanski pjevaci.

Ima li link za taj radio i sto vise ne podrzavas orginalni Zelengrad radio?

Share this post


Link to post

Zombi,

Svaku vece imamo UZIVO program od 21 sat. U programu uzivo se govori samo naski, znaci narjecijem nasega Zavicaja.

Kod nas se govori ijekavskim narjecjem in ne ekavicom kako se govori na drugim radijima. Kod nas se tačno znade, da je Novi Radio Zelengrad...iz Dalmacije a ne nikako  npr. iz Srbije. To sto kazes, da kod nas 60% neki novokopomnovani muslimanski pjevaci, to ne drzi vodu. Nas program sadrzi vise od 80% krajiske i narodne muzike, posebno iz Republike SrBske i iz Krajine.

Novi Radio Zelengrad emituje svoj program iz Republike Slovenije (Ljubljana) i ponekada se prilagodjavamo  slovenskim slusaocima.

Kako kazu, da za muziku nema granica, tako i mi  mislimo...da je potrebno emitovati one  - kvalitetne pjesme, koje pozele nasi slusaoci.

Zombi, spominjes Radio Zelengrad (original) e, to je druga strana medalje. Ne pačamo se u niciji Radio niti politiku vodjenja kolega sa drugih radija. 

Novi Radio Zelengrad, ne konkurira nijednom Internet radiju niti to misli u buduce....Nasi slusaoci su sa svih meridijana...dolaze k nama jer im se svidja nacin vodjeena programa i slusanje muzike koju i sami biraju.

 

Eto, nadam se, da samo bar malo objasnili ono sto te je zanimalo.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...