Recommended Posts

Evo, imam ja predlog oko tog brisanja off topic postova. Neka se napravi jedna posebna tema u Opštim diskusijama ili na nekom drugom pogodnom mestu, neka se nazove "Kanta" ili tako nešto. Kad se desi da se skrene sa teme i da se napravi gomila tih off topic postova, admin da ne briše, već da sve samo izruči u tu "Kantu". Tema ostaje čista, a postovi nisu obrisani, i zajapureni diskutanti mogu svoje prepucavanje koje nema veze sa originalnom temom na kojoj su ga i započeli, da nastave na tom novom mestu. Ta su prepucavanja često obična glupost, kao recimo ovo poslednje o polu nekog forumaša. Takve stvari se mogu i brisati. Ali, u tim off topic raspravama često ima i pametnih stvari, u koje su oni koji su ih napisali uložili vreme i trud. Te misli onda budu obrisane samo zbog toga što su off topic (a realno, svuda gde ima neke iole veće diskusije, brzo se ode u off topic).

 

I da, "Kantu" ne prazniti, neka se nabacava i nagomilava u njoj sve i svašta, bez ikakvog reda. Tu nek vlada nered, a na ostatku foruma red (rad i nemačka disciplina)!

Share this post


Link to post

Hvala na predlogu, razmisljali smo mi o tome prije nekoliko godina i odlucili da ne idemo tim pravcem.

 

Razlog;

I ta sekcija bi se u ekspresnom roku pretvorila u vredjanje majki i pljuvaonicu jednih po drugima.

Vec toliko puta vidjeno na forumima koji su pokusali slicno.

 

postoji sekcija "opste diskusije" koja je vise nego adekvatna za price izvan svake teme, naravno na jednom civilizovanom nivou i uzajamno postovanje..

Share this post


Link to post

Sad je došlo do toga da se ne briše ono što je van teme nego i ono što je glupo, šta god to značilo. Evo primjera: čovjek na temi o Vedrani Rudan napiše komentar u smislu da i ona žmiri na neke stvari i da u priču o stradanju Srba ubacuje i Hrvate čime se stvara priča koja vuče na nove falcifikate koji bi poručili da smo eto zajedno i jednako stradali. Javim se čovjeku na komentar, nadovežem se s pričom da je upravo to bila suština tog lažnog bratstva i jedinstva - znači guranje pod tepih užasnih zločina, izravnjavanje svega što se desilo, i spomenem da upravo to rade današnji Hrvati antifašisti, opišem ih, i komentar mi je obrisan jer je valjda glup ili je valjda van teme. Ne bih to komentirao dalje. Lani je ovdje Hrvat Uskok ostavio stotine i stotine komentara koji ne da su bili totalno van teme i to na nekoliko topica, nego su bili i apsolutno ustaški. I sad mi jadnici ovdje gledamo naše komentare koji nam se brišu jer su ''glupi'' ili valjda ''van teme''. Sad samo da još ne moramo progutati nekakvo objašnjenje. 

 

Evo ovdje se čovjeku dopušta da dođe po 10 put sa novim nik nejmom i da ljude zlostavlja i kači nenormalne video klipove, šalje pp ljudima, mislim fakat ono pusti ga se i uvijek pokaže prljavo lice nakon tjedan ili dva, mislim da je i sada ovdje pod novim nik nejmom glumeći žensku i samo je pitanje vremena kada će se ohraniti na Baniji ili na nekome od nas. Ja samo čekam novu privatnu poruku tipa "Jadniče, i ti češ se pokatoličiti, i tebe će vrijeme pojesti''. Nije to greška admina što mu dolaze po 10 put ovdje jer reagirati može tek kad se vampir počne hraniti ovdje kroz komentare i kada krši pravila foruma ali ovaj zadnji slučaj sa brisanjem mojeg komentar koji nije bio van teme i koji nije bio uvredljiv, pokazuje da mi koji se žalimo oko foruma i slično, nismo uvijek u krivu. Ovdje nismo u krivu.

Share this post


Link to post

gnr ako ti je komentar obrisan a nije trebao biti - izvinjavam se

moguce u onih 130 i nesto obrisanih komentara da je i stradao poneki "nevini"

 

ovdje se nikome ne dozvoljava da dolazi sa 10 nickova i slicno kao sto ti pises. Cim se dokaze i ustanovi da je doticni lik na forumu odmah ga uklanjamo.

 

pozdrav

Share this post


Link to post

Nema problema sve je na mjestu iako mi i nije samo jedan komentar obrisan a što se tiče ljudi sa 10 nik nejmova napisao sam da nije krivica vas koji vodite forum što vam dolaze po 10 put ovdje nego je problem u njima a i sam znaš da je ovaj ovdje bio sa gomilom nik nejmova da bi zadnji put glumio i Hrvata ovdje. Zato sam napisao da ga se pušta jer svaki put bi objavio desetine komentara što znači da je jedno vrijeme uredno bio na forumu a dobio bi ban tek kad bi počeo pokazivati vampirske zube. Čak si mu i ti tamo kada je objavio onu simpatičnu sliku sa majicom i psom prišao sa prijateljskim komentarom i bilo je jasno da će ostati na forumu a u to vrijeme je imao iza sebe 5 ili 6 nik nejmova-baniranja da bi kasnije objavio nekakav izopačeni video i opet je dobio ban ili je bio nešto napisao da bi dobio novi ban. I od tada se opet vratio ovdje na forum 2 ili tri puta pod novim nik nejmovima. Ja mislim da je i sad na forumu i da glumi nešto što nije :). Nikog ja ne kritiziram i sve je u redu. To što vi sa svoje strane pokušavate prijateljskim načinom samo dokazuje da nije problem u vama.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...