dj-zombi Report post Posted August 21, 2016 E jesmo prasci, sta bi tek bilo da je slika u high definition Quote Share this post Link to post
kuvar Report post Posted August 21, 2016 A rodna ravnopravnost? Klasične srpske prasice. Viš kako latini ćute, bečka škola, kućno vaspitanje....... Quote Share this post Link to post
Florentina Report post Posted August 21, 2016 23 minutes ago, dj-zombi said: Ma 100% njene, samo neznam dal je brkata a kod vaki nogu moze i bradu imati ko ZZ-top meni nebi smetalo Quote Share this post Link to post
dj-zombi Report post Posted August 21, 2016 Sorry momci, slika obrisana na zahtjev gazdarice, podmitila me na private Quote Share this post Link to post
BANIJA 79 Report post Posted August 21, 2016 2 minutes ago, dj-zombi said: Sorry momci, slika obrisana na zahtjev gazdarice, podmitila me na private Imam osijecaj da je prekasno uputila zahtjev. Quote Share this post Link to post
dj-zombi Report post Posted August 21, 2016 a koda je sad super vazno par koljena, pa nije joj niko uzimao otiske koljena .... valjda Quote Share this post Link to post
BANIJA 79 Report post Posted August 21, 2016 1 minute ago, dj-zombi said: a koda je sad super vazno par koljena, pa nije joj niko uzimao otiske koljena .... valjda Ne znam,ja nisam uzimo otiske,niti su mi bitna koljena. Quote Share this post Link to post
BANIJA 79 Report post Posted August 21, 2016 5 minutes ago, dj-zombi said: Bogami meni jesu Od slika mozes samo pokvarit vid. Ja vise volim slike uzivo. Tad je full hd. Quote Share this post Link to post
dj-zombi Report post Posted August 21, 2016 Banija jel bilo kod tebe bukava? Quote Share this post Link to post
BANIJA 79 Report post Posted August 21, 2016 1 minute ago, dj-zombi said: Banija jel bilo kod tebe bukava? Sto pitas ? Oces mi prodat neku licku foru ? Quote Share this post Link to post
dj-zombi Report post Posted August 21, 2016 Ma reko da vidim jesi se ubacio na kakvu bukvu ako ih je bilo kod tebe jer ponekad si bas pravi bukvan Quote Share this post Link to post
BANIJA 79 Report post Posted August 21, 2016 5 minutes ago, dj-zombi said: Ma reko da vidim jesi se ubacio na kakvu bukvu ako ih je bilo kod tebe jer ponekad si bas pravi bukvan Ma jok,samo dijelujem tako. Quote Share this post Link to post
dj-zombi Report post Posted August 21, 2016 A i novigrad nam se vratio samo nece ni da pisne, sigrno ceka priliku da mi kaze sta ima Quote Share this post Link to post
BANIJA 79 Report post Posted August 21, 2016 2 minutes ago, dj-zombi said: A i novigrad nam se vratio samo nece ni da pisne, sigrno ceka priliku da mi kaze sta ima Povratak otpisanih. Vidis samnom ti je bilo puno lakse,ja nisam okolisavo. Quote Share this post Link to post
dj-zombi Report post Posted August 21, 2016 Zar sam i tebe bio banovao? Quote Share this post Link to post
BANIJA 79 Report post Posted August 21, 2016 6 minutes ago, dj-zombi said: Zar sam i tebe bio banovao? Poslo si me na godisnji odmor mjesec dana. Tebe bi bilo dobro imat za poslodavca. Godisnji kad pozelis. To nema ni u EU. Quote Share this post Link to post
dj-zombi Report post Posted August 21, 2016 Kako nema, ja gdje radim imam 7 sedmica godisnjeg i bolovanje po potrebi ... Quote Share this post Link to post
BANIJA 79 Report post Posted August 21, 2016 16 minutes ago, dj-zombi said: Kako nema, ja gdje radim imam 7 sedmica godisnjeg i bolovanje po potrebi ... I kod mene isto tako do 6 tjedana placeno bolovanje,a poslje te preuzima i i placa zdravstveno. Dobijes 70% od place. Al to nije godisnji. Godisnji je extra 31 dan. Quote Share this post Link to post
kuvar Report post Posted August 21, 2016 Što se falite vi sa tim godišnjim......jel radite kad? Quote Share this post Link to post
BANIJA 79 Report post Posted August 21, 2016 46 minutes ago, kuvar said: Što se falite vi sa tim godišnjim......jel radite kad? Ponekad,kad nisam na bolovanju ili godisnjem. Nego zemo moramo mi pitat zombija oce bit kaka peMzijica od KF,ja sam vec skupio 8 godina staza ?! Quote Share this post Link to post
Kuk Report post Posted August 21, 2016 4 hours ago, dj-zombi said: Kako nema, ja gdje radim imam 7 sedmica godisnjeg i bolovanje po potrebi ... Ima li bolovanja u stilu: Ako Bog da zdravlja ode ja na bolovanje? Quote Share this post Link to post
grom Report post Posted August 24, 2016 On 21-8-2016 at 3:01 PM, kuvar said: Briši ovo.......krava te ubola. Naljutiće se Grom. Nece , znam ga ki sam sebe . . . A kad je o dlakavim nogama rjec . . . . ima jedna komedija , ne prevazidjena . . . Bobis ( danas pokojni , vrlo mlad nas napusti , slava mu i hvala za sve sto ucini ) dovede da kod sebe , ( kao i mi svi izmedju ostalog ) , prijatelja da prenoci . Posto je Bobis zivio blizo grada . . . a prijatelj , bogami petnaestak kilometara dalje , u Turjanskom . . . Doveo prijatelja , koji je bio grdosija od coeka , dva metera garant , neobrijan i duge kose , tad znacio medju starijim narodom kao avet , ( a danas zivi nedje u Australiji ). . . Obojica bili , da ih na otvorenu ranu privijes . . . dobrice svjetske . . . Mnogi koji procitaju znat ce o kome se radi i da sam u pravu . . . Bobis , poznat vec kao stari nezenja dovede u kucu prijatelja i kaze mu , spavaj ovdje u dnevnom boravku da ne budimo mater a ja cu uz tebe . . . Mati se u jutro probudi i vidi u dnevnom boraku sina na trosjedu sa nekom curom duge crne kose sa kovrdzama . . . Izlece napolje i po zaseoku objavi da se njen sin ozenio . . . Dovo , nista ljepse od nje , vice ( takodje vec pokojna ) mati puna srece i ponosa . . . Cjelo selo , poznato na siroko i daleko po druzenju i gostoprimstvu , donese pred kucu miloste da docekaju mladu . . . Mati koja objavi zenidbu , udje u dnevni boravak da probudi sina i mladu . . . Kad je usla u dnevni boravak u krevetu vidjela onako dlakavu i maljavu nogu a dugacku dva metera . . . Izlece ti van bez daha , pocevsi da prevrce ocima hukteci . . . pa koliku samo nogu ima , majku jebla svoju . . . Netom za tim izadje mlada na prag protezuci se i , cudeci se darovima . . . Izadje Mile onako visok plecat i neobrijan sa kosom od pola metra , kovrdzama kao neka djevojka , a babe ce . . . Pa to je nas Mile iz Trjanskog jebem vas lude . . . Ostala sala al osta do vjeka i kako je prijateljstvo haralo medju nama , a to danas na zalos izumire . . . Posvecujem Mili Snjaricu Bobisu i selu Levnajicima koje je poznato bilo po druzenjima i medjusobnom pomaganju . . . Eto i to se na netu nadje . . . Quote Share this post Link to post