SADRZAJ
 
 
  
Diskusije
  
Vijesti
   
Dokumenti
   
Filmovi
  
Spiskovi
  
Slike
   
Drugi o KF
   
O nama
   
Linkovi
   
Kontakt
   
Glavna
 

Pretrazi Krajinaforce:


 
 ZLOCINI HRVATSKE
 


 
  Prijavite zlocine
  
Cinjenice
 
 Oluja
   Bljesak
   Medacki Dzep
 
 Miljevacki Plato
 
 Jasenovac
 
 Kako je unistena Krajina
 
 Zlocini Hrv. vojske i policije
 
 Zlocini u "Oluji", svjedoci

    KORISNO
 

   Domace ustanove
 
 International Organizations
   
Humanitarno-pravna pomoc
   
Kako do penzije u Hrvatskoj
    Promocije knjiga
   
Konvertor cirilice u latinicu

Grb Vojske Republike Srpske Krajine
  


   ISTINA
 
Vasa svetosti, uvazeni gosti, dame i gospodo,

Hvala vam sto ste dosli, posebno hvala onima koji su ispred sale i ne mogu da udju.

Danas cemo vam prikazati film Istina. Ne, danas cemo vam prikazati istinu, tesku, bolnu, uzasnu. Oprostite nam sto cemo vas potresti i rasplakati, ali naterali su nas. Mnogi iz sveta i mnogi iz Srbije. I mnogi Srbi. Nezapamcenom hajkom hteli bi da dovrse ono sto nisu uspeli ratovima i progonom. Hteli bi da breme istorijske odgovornosti natovare nama koji smo preostali i nasoj nerodjenoj deci, da nas neizbrisivo zigosu kao varvare spremne da iz zabave pocine najteze zlocine , i da za to optuze nasu veru i nase pretke.

Ne stidimo se nasih predaka, nasi potomci se nece stideti nas, a pri svakom pominjanju nase mucenice, Srpske pravoslavne crkve, neka obore glavu i pokaju se.

Na prostoru bivse Jugoslavije bilo je mnogo zlocina. Pocinili su ih pojedinci iz svih naroda. Mi, Srbi, kao pripadnici najstradalnijeg naroda, moramo da osudimo sve zlocine. Sve zlocine. One koje su pocinili pripadnici naseg naroda ali i one koji su pocinjeni nad Srbima.

Ovim filmom se borimo za pravdu i istinu. Ako u svetu jos uvek postoji neko ko ne zna za zlocine pocinjene nad Srbima, ako ga njegova vlada i mediji drzi u uverenju da su svu Srbi preziveli rat ubijajuci druge, ovaj film je morao da bude prikazan. Obici ce svet, pokazace kako su i Srbi ubijani, monstruozno masakrirani, proterivani sa svojih ognjista, i to samo zato sto su Srbi.

Ovo smo morali da uradimo kako bi smo mogli da oprostimo.

Ovo smo morali da uradimo kako ne bi bilo zaboravljeno.

Neki u Srbiji odvajaju zrtve, ubedjujuci i nas i ceo svet da su Srbi rodjeni zlikovci, a srpske zrtve su retke i sporadicne. Utrkuju se neki politicari i mediji ko ce vise da optuzi srpski narod i ko ce brze da zaboravi njegove zrtve. Zato je nasa obaveza da osudimo sve zlocine ali i odbranimo Srbiju i srpski narod od pripremljenog progona. Nasa odgovornost da sacuvamo Srbiju mora da bude jaca od njihove neodgovorne namere da nam uniste zemlju i satanizuju narod. Dosta je bilo ponizenja Srbije, gazenja srpskog ponosa, urusavanja srpske drzave. Slobodno hodajte Srbijom uzdignute glave, onako kako smo uvek cinili.

Necemo i ne smemo zrtve da delimo po njihovoj nacionalnoj pripadnosti. Uzasan je bol svakog deteta koje je ostalo bez roditelja, teska je i bolna suza svake majke koja je izgubila dete. Jednako pece suza Srpkinje kao i suza Hrvatice, Muslimanke ili Albanke. Bol je vecit. Saucestvujemo sa svakom zrtvom i njegovom porodicom.

Neka stratista su obelezena, neka nisu. Poklonicemo se senima poginulih u Bratuncu, Srebrenici, ali i na neobelezenim mestima u citavoj Republici Srspkoj Krajini ili u Klecki.

Zbog Srbije, zbog naseg naroda, zbog ISTINE i zbog buducnosti nase dece.

Danas cete jecati, bezuspesno pokusavajuci da se uzdrzite. Zbog svoje sudbine, svojih najmilijih, poznanika ili onih koje nikada niste sreli. Isplacite se. Nije sramota ako placete, sramota je ako ste plac izazvali.

Kada upale svetla uspravite se i podignite glavu.

Mi, Srbi, nismo zlocinci, nismo imali takve roditelje, nikada necemo imati takvu decu, to nije ideologija nese, Srpske pravoslavne crkve.

Napolju je novi dan, zivot tece dalje.

Ima srece i za Srbe, nasa deca je zasluzuju. Borite se za tu srecu. Borite se za pravdu a mi cemo vam uvek pomagati.

U toj borbi cete imati nasu pomoc. Ne mogu da nas uplase. Samo se Boga bojimo.

Tomislav Nikolic uoci prikazivanja filma "Istina"

 


Pogledajte dokumentarni film "ISTINA"


Film skidajte tako sto kliknete LIJEVIM dugmetom na mishu i onda idete na "save". Ukoliko vam je Vas kompjuter pravilno ili standardno namjesten nebi trebali da imate problema sa skidanjem filmova na ovaj opisani nacin. Ako ipak imate problema da skinete filmove predlazemo da instalirate "Firefox" browser pa probate. Film sadrzi scene mrtvih masakriranih osoba.

Preuzmite film:

pass za film: krajinaforce.com

 


  
AKTUALNO
 


 
 FILMOVI
 

   Pad Krajine
   Jedinica
  
Na Drini grobnica
  
Mucenici - Lora
  
Rat koji se mogao izbjeci
  
Oluja nad Krajinom
  
Proboj Koridora
  
Istina
  
Republika Srpska Krajina ...

   I jos mnogi
drugi
 
 

   IZDANJE KRAJINAFORCE-A
 

 

 


 
 ZASTITA
 

   NOD32 - antivirus
   ZoneAlarm - firewall

 
 Ad-Aware - spyware cistac
   Firefox
- internet browser 

 

 

Copyright Krajinaforce - All Rights Reserved.  Best viewed using 1024x768 or higher resolution. Designed by dj-zombi